AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
svako se može kriviti al robinjo nikako, kako on da zabije kad nema lopti, ama baš nijednom mu niko nije odigrao loptu u prostro, išli su dugim na ibru(barem 10 puta u ofsajdu bio), robinjo šansu na samom početku kad je s biciklom izrnuo mexesa na guzicu, kasnije više nije imao prilike da se pokaže jer sedorf je bio katastrofa i kako onda očekivati da gatuzo il ambro odigraju taj pas za robinja, jedino ako ti očekuješ da se on vrati na svoju polovinu, predribla 5-6 igrača rome zatim i golmana i zabije?
ako se to od njega očekuje onda je podbacio, a ako ćemo realno od njega je sigurno bilo bar 5 gorih
ako se to od njega očekuje onda je podbacio, a ako ćemo realno od njega je sigurno bilo bar 5 gorih
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Upravo tako. Robinho je kljucni igrac Milana (ne Ibra), jer je on taj koji radi na vezivanju Ibre i sredine (zato je Ibra kritikovao Pata, jer ovaj to nije radio). Ibra je egzekutor, a tu jos fali pravi playmaker. Zato i dovode Cassana i traze Lamelu/Gansa.tony-mortale je napisao/la:svako se može kriviti al robinjo nikako, kako on da zabije kad nema lopti, ama baš nijednom mu niko nije odigrao loptu u prostro, išli su dugim na ibru(barem 10 puta u ofsajdu bio), robinjo šansu na samom početku kad je s biciklom izrnuo mexesa na guzicu, kasnije više nije imao prilike da se pokaže jer sedorf je bio katastrofa i kako onda očekivati da gatuzo il ambro odigraju taj pas za robinja, jedino ako ti očekuješ da se on vrati na svoju polovinu, predribla 5-6 igrača rome zatim i golmana i zabije?
U nedostatku playmakera se igra dugim loptama, a to Juan i Mexes, kao i bilo koji bolji stoperi, kupe kao od sale.
To prolazi protiv Bologne i sl. ali se u sustini lako resava. Takodje, bekovi Milana nisu napali posteno veceras, a zna se da je u modernom fudbalu to osnova napada. Ali, sa druge strane: kako da napadas kad imas Nestu i Boneru pozadi? To je samoubistvo. A onaj Antonini je zesci smeh - lik igra levog beka desnom nogom (to je samo Candela radio na nekom nivou)
Los je Milan bio veceras. Sutra mu neko od trojke Lazio, Juve, Napoli prilazi na 3 boda (a mozda i sva tri kluba), cime se prvenstvo ponovo otvara.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma to je sve evidentno i ja o tome trubim ovdje od početka sezone, lako milan našamara ove slabije ekipe kad sve zajedno nemaju igrača koji može čuvati npr. ibru, al čim dođu malo jače ekipe sa jakim defanzivcima(noćas juan odigrao doktorski, mexes 2-3 kiksa samo) i zatvore ibru slijede problemi, po boku nema ko svakako, a podvaliti neku loptu kroz sredinu zna jedino pirlo i to kad je raspoložen i dinjo koji više očito nije u planovima.
a opet ovo je vjerovatno najgora utakmica milana u sezoni, čak gora od one u cezeni, i nevjerujem da mogu gore od toga, plus desi se da se pirlo ozljedi uđe sedorf i odigra najgoru utakmicu karijere a nema više koga alegri ni da ubaci ko može promjeniti ritam i napraviti neku prevagu
a opet ovo je vjerovatno najgora utakmica milana u sezoni, čak gora od one u cezeni, i nevjerujem da mogu gore od toga, plus desi se da se pirlo ozljedi uđe sedorf i odigra najgoru utakmicu karijere a nema više koga alegri ni da ubaci ko može promjeniti ritam i napraviti neku prevagu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako Boriello proslavi gol ? 
Jasno kao dan - kad ne igra Zlatan ne igra ni MIlan.
Večeras nisam uspio izborajti koliko je puta bio u ofsajdu, odbrana Rome ga je taktički uništila, uvijek je bio korak iza njih i realno nisu mogli ništa više. Gol Rome je isto tako bio čista ćorka. Utakmica koja je trebal azavršiti 0-0, obje ekipe jadne do bola... Milan imao loptu, ali sve je to bilo jalovo...
Večeras nisam uspio izborajti koliko je puta bio u ofsajdu, odbrana Rome ga je taktički uništila, uvijek je bio korak iza njih i realno nisu mogli ništa više. Gol Rome je isto tako bio čista ćorka. Utakmica koja je trebal azavršiti 0-0, obje ekipe jadne do bola... Milan imao loptu, ali sve je to bilo jalovo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sinoćnja predstava na San Siru je bila jednostavno katastrofa.Nisam mogao vjerovati da ćemo izgubiti sinoć i to još nama gol zabija naš igrač(na posudbi)Borriello.Utakmica je od početka bila totalno loša,od ovoga se derbija mnogo više očekivalo u cijeloj utakmici nismo stvorili 4 dobre šanse,sve neki šutevi iz daljine.Gol smo primili na totalno glup način,ali šta je tu je.Kada sam sagledao 1 poluvrijeme,mislio sam da će ova utakmica završiti neodlučeno,ali to se nije desilo.Seria A se zahuktava i ova će sezona biti dosta zanimljiva!
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
Jbg sinoc popusili pa sta?! Kakv je sreco onaj Borielo to je poezija,jos bjednik bas slavi go'
kao da ga je printeru zabio mame mu se...
1921-2011
- Popović Lazar
- Kontakt:
I vi da izbacite Tottenham...sa ovakvom igrom nema sanse... 
Milan igra toplo-hladno. Odigraju jednu katastrofalnu utakmicu, pa onda jednu perfektnu. Gledao sam ih prošle sedmice protiv Bologne kada su radili šta su htjeli, a sinoć nisu mogli prići golu Rome... puno oscilacija, ali i tome će doći kraj, Milan može daleko ove sezone...enobarca je napisao/la:I vi da izbacite Tottenham...sa ovakvom igrom nema sanse...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dobro je onaj jedan reko' citiram " Bog te **** 21. vijek nama Gattuso igra "
Hhahahaha omg, u jednu ruku je upravu a u drugu mu se poserem !
Hhahahaha omg, u jednu ruku je upravu a u drugu mu se poserem !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
da nema gatusa nebi bilo ni milana, on vas drzi u zivotu ljudi
Milan 36
Napoli 33
Lazio 33
Juve 31
Roma 29
...Palermo 27
Inter 23 * *
Ovi koji su boldirani su po meni uz nas jedini kandidati za skudeto, mislim da ovaj drugi i treci je samo pitanje vremena kad ce im pasti igra
Napoli 33
Lazio 33
Juve 31
Roma 29
...Palermo 27
Inter 23 * *
Ovi koji su boldirani su po meni uz nas jedini kandidati za skudeto, mislim da ovaj drugi i treci je samo pitanje vremena kad ce im pasti igra
' Milan želi novog Kaku' !

Odavno je poznato da je ekipa Sao Paola rasadnik talenata.
Novi igrač u nizu oko kojeg se vodi trka je mladi Lucas Piazon.
Talentovani Brazilac neodoljivo podsjeca na kako sto stilom igre,
što i fizickim izgledom na Kaku. Kao i Piazon, Kaka je igrao u Sao Paolu, a kasnije
stekao slavu igrajući za Milan.
Piazon u januaru puni tek 17 godina, a Milan se prvi javio sa željom da ga angažuje.
Međutim u trku su ukljuceni Juventus,City,Chelsea.
Brazilac ima ugovor sa Sao Paolom do 2013.

Odavno je poznato da je ekipa Sao Paola rasadnik talenata.
Novi igrač u nizu oko kojeg se vodi trka je mladi Lucas Piazon.
Talentovani Brazilac neodoljivo podsjeca na kako sto stilom igre,
što i fizickim izgledom na Kaku. Kao i Piazon, Kaka je igrao u Sao Paolu, a kasnije
stekao slavu igrajući za Milan.
Piazon u januaru puni tek 17 godina, a Milan se prvi javio sa željom da ga angažuje.
Međutim u trku su ukljuceni Juventus,City,Chelsea.
Brazilac ima ugovor sa Sao Paolom do 2013.
- muha milanez
- Kontakt:
cala je napisao/la:da nema gatusa nebi bilo ni milana, on vas drzi u zivotu ljudi
da Bog da vise ne igrali ni gattuso ni sedorf ni ambrosini koji sam usporavaju igru Milana..a igrali neki mladji igraci poput Flaminija, Lazzarija..
steta sto se pirlo povrijedio sinoc..nema ga mjesec dana!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
- tony-mortale
- Kontakt:
prvi ide sigurno, a i ostalim ističu ugovori na ljeto(govorim napamet neda mi se sad tražiti al većini ističe) e sad s kim će produžiti a s kim ne vidjećemo, ja bi dao gatuzu, pirlu i zambroti još sezonu al kao definitivno zadnju i to ne kao zagarantovani starteri, sedorf više ni kao rezerva nemože pomoći, al znajući milan oni nikog neće otjerati dok sami ne kažu da je dosta, takav porodični odnos koliko je dobar toliko nanosi i štete kad igrači uđu u pozne godine a nikom od njih se ne ide u penzionere a u milanu imaju sve, slavu, novac, baš svemeskalin je napisao/la:Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ija se slazem ovih igraca se moramo rijesit znam da gatuso sad igra malo bolje ali nece ni to trajati dugo .. vi znate kad nam igraju flamini kpb i gatuso ide bolje nego sa sedorfom i pirlomtony-mortale je napisao/la:prvi ide sigurno, a i ostalim ističu ugovori na ljeto(govorim napamet neda mi se sad tražiti al većini ističe) e sad s kim će produžiti a s kim ne vidjećemo, ja bi dao gatuzu, pirlu i zambroti još sezonu al kao definitivno zadnju i to ne kao zagarantovani starteri, sedorf više ni kao rezerva nemože pomoći, al znajući milan oni nikog neće otjerati dok sami ne kažu da je dosta, takav porodični odnos koliko je dobar toliko nanosi i štete kad igrači uđu u pozne godine a nikom od njih se ne ide u penzionere a u milanu imaju sve, slavu, novac, baš svemeskalin je napisao/la:Jankulovski, Oddo, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Zambrota ovo je 6 igraca koje se Milan mora rjesiti pod hitno, njihovo je davno proslo......
- muha milanez
- Kontakt:
ja mislim da se gatussa, sedorfa i ambrosinija trebamo rijesit.. trebamo nove igrace umjesto njih...aa pirlo je dobar,moze on jos igrat 2 sezone na najvisem nivou.. Forza Milan
pozzz rossoneri
pozzz rossoneri
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.