Odakle ta informacija, nije još nigdje ništa objavljeno?
Toni Sunjic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Re: Toni Sunjic
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
NeumjesanTip je napisao/la: ↑15 sep 2020, 14:56Odakle ta informacija, nije još nigdje ništa objavljeno?

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Normalno da neće ako se plasira treba otic na prvenstvo a onda se oprostit.Drape je napisao/la: ↑14 sep 2020, 20:07Ni on ni Zukanović se sigurno neće oprostiti ako prođemo baražNeumjesanTip je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:04Ide definitivno u Kinu, odlazi se obezbijediti finansijski, ne treba mu zamjeriti. Igraće u Beijing Guoanu sa Renatom Augustom, Fernandom, Jonathanom Vierom i Cédricom Bakambuom. Što se reprezentacije tiče, treba biti tu za baraž, jer nam treba u skok igri protiv drvosječa, ali mislim da će se i on sam ubrzo oprostiti i omogućiti ovim mlađim igračima da se nametnu.
Sve u svemu, kad se zna da je krenuo iz naše lige, sasvim solidna karijera, Kuban Krasnodar, Stuttgart i Dynamo Moskva...![]()
Šunjiću reprezentacija ništa ne duguje, nije još ništa više dao nego što je dobio igranjem za nju. Nakon što je u Stuttgartu bio najgori stoper Njemačke, pa u Palermu najgori stoper Italije, ne bi nikad dobio ugovor u Dynamu da nije bio reprezentativac. Zvjezdan Misimović: "Meni je reprezentacija puno pomogla i mislim mnogim drugim igračima i to trebaju svi imati na umu."
Ako se ne rijesi ovo stanje sa koronom uskoro, a nece sigurno.. Sunja je najvjerovatnije uradio svoju zadnju utakmicu u nasoj reprezentaciji. Razlog je jasan a to je da svaki igrac koji napusti drzavu Kinu po povratku mora u karantin. Zbog tog razloga mnoge reprezentacije nisu mogle racunati na svoje igrace iz CSL poput Slovacke (Hamsik), Svedske (Danielsson), Austrije (Arnautovic) itd.
I ako nikad nije bio superstar, opet je bio jedan od bolji stopera vecinom svog vremena. Medjutim sad sa dolaskom Dennisa i Anela mislim da se njegovo odsustvo nece ni osjetiti.
I ako nikad nije bio superstar, opet je bio jedan od bolji stopera vecinom svog vremena. Medjutim sad sa dolaskom Dennisa i Anela mislim da se njegovo odsustvo nece ni osjetiti.
@igrajlopte 🐦
Ne cudi ako nece biti pozvan. Ovaj njegov transfer se vuce vec 2-3 sedmice, niti je igrao za dinamo, niti za ove kineze. sad je u karantinu. pitanje je li on uopste trenirao od zadnjeg okupljanja repke, i hoce li trenirati. vrlo moguce da je nespreman.
Ako reprezentacija bez njega dobro igra onda ce Zukanovic njegovo mijesto preuzeti iako mi je Šunjic drazi fudbaler...
NIje dobro bez njega u baraž!
Meni djeluje najsigurniji od nasih stopera!
Meni djeluje najsigurniji od nasih stopera!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sigurno pouzdaniji od šminkera, šteta velika!
toliko je siguran i pouzdan da je bas sada otisao u kinu 

Neka hvala.
Bolje stavit neko strašilo za ptice nego Zukanovića.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
E nek si ti napiso, da ne moram ja.
Njegova odluka da ode u Kinu upravo sad iako je znao da neće biti na raspolaganju svetinji u baražu dobija na značaju sa povredama ostalih stopera.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Izgleda da ga je Beijing posudio jer su im sva mjesta za strance popunjena. 

R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste, trebali su prodati jednog igraca ali nije otisao tako da ce ga posuditi i onda trajni transfer.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:34Izgleda da ga je Beijing posudio jer su im sva mjesta za strance popunjena.![]()
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Hoće li se vraćati u Beijing ili će ostati u ovom drugom klubu?Goalgetter je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:37Jeste, trebali su prodati jednog igraca ali nije otisao tako da ce ga posuditi i onda trajni transfer.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:34Izgleda da ga je Beijing posudio jer su im sva mjesta za strance popunjena.![]()
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon posudbe se vraca u Beijing, tad ce ga moci prijaviti za ekipu.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:39Hoće li se vraćati u Beijing ili će ostati u ovom drugom klubu?Goalgetter je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:37Jeste, trebali su prodati jednog igraca ali nije otisao tako da ce ga posuditi i onda trajni transfer.NeumjesanTip je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:34Izgleda da ga je Beijing posudio jer su im sva mjesta za strance popunjena.![]()