NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Nuggets’ Nikola Jokic going mainstream. His jersey was the No. 14th best selling in the NBA, ahead of Ja Morant and behind Russell Westbrook.
Houston is starting to receive permission to interview assistants for vacant head coaching job, including Denver’s Wes Unseld Jr., and Dallas’ Stephen Silas, **** tell ESPN.
Ovi bi mogli u rebuilding..
Houston is starting to receive permission to interview assistants for vacant head coaching job, including Denver’s Wes Unseld Jr., and Dallas’ Stephen Silas, **** tell ESPN.
Wesov maliJHam je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:17Nuggets’ Nikola Jokic going mainstream. His jersey was the No. 14th best selling in the NBA, ahead of Ja Morant and behind Russell Westbrook.

After a rapid courtship and negotiation, Doc Rivers has reached agreement on a deal to become the next coach of the Philadelphia 76ers, **** tell ESPN.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
E moj @klače za koga ti navijas i ova fransiza je u debelom kurcu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ode Dantni u Klipe kao sto sam i predvidjao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Rivers je nadogradnja u odnosu na Browna koji je taraba od trenera al Phila mora odraditi pametno posao u novoj sezoni moraju potpisati par dobrih sutera i nesto siru klupu da imaju pa i da odrade kakav trejd Horforda ili Harrisa da nekom utope
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Pa je li se moraju ovi dokazani luzeri mijenjati? Problem dati nekom mladjem sansu da pokaze sta zna?
Zao mi Clutcha. Strasan potencijal su imali, ali previse pogresnih odluka u zadnje dvije godine.
Zao mi Clutcha. Strasan potencijal su imali, ali previse pogresnih odluka u zadnje dvije godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Hvala na karijerama Benu i Embiidu. Bilo je lijepo dok je trajalo.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mora se drzati kvota "manjina" kod trenera, sam je to Silver bas nedavno pricao i to bas ovako direktno je rekao. Naravno na koga ce grah pasti nego na najdebilniju fransizu Sixerse...
Fanovi Sixersa non stop pise po redditu da je NBA instalirala Colangela nakon epizode sa Hinkijem. Znaci da imaju neki "pull" sa vlasnicima i mogu ocigledno uticati na odluke. Jos Brand uopste ne donosi samostalno konacne odluke kako bi trebao GM u NBA, vec ima kao neki kolegij za to. Cudna situacija, uvjeren sam da ce Simmons/Embiid zatraziti trade.
Silver rekao da nema prekida NBA lige za OI.Dakle bez NBA igrača će se turnir održati.
Ako bude tako komotno moze i da se ne odrzi,pa ko ce to gledat jbte.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa to ce biti najzanimljivija olimpijada. Mogu je svi uzet kad NBA igraca nema
Da Bosni stave samo npr Brona i Duranta bili bi glavni favorit
#Punoljetstvo
Neće ni biti OI ako se ne steknu uslovi za publiku i posjetioce. Koq qrca ih održavati inače.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dream team je najveca atrakcija na OI,ako nema njih i ostalih NBA igraca razina natjecanja bi spala na nivo eurocupa ako i toliko,ionako u regularnim uslovima na OI minimalno imas 3 reprezentacije koje kvalitetom ne pripadaju tu nego su tu zbog kontinenata na kojima igraju.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 okt 2020, 01:05Pa to ce biti najzanimljivija olimpijada. Mogu je svi uzet kad NBA igraca nema
Da Bosni stave samo npr Brona i Duranta bili bi glavni favorit
A tu nisu i samo Ameri i njihovi NBA igrači nego NBA igrači svih ostalih reprezentacija.
Morat će se neki kompromis tu naći da taj košarkaši turnir ne padne na razine nogometnog.
Morat će se neki kompromis tu naći da taj košarkaši turnir ne padne na razine nogometnog.
Vraca se.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.