@nekoizmidtara dobro je, nek te ne loze.
Kako kome, ja bih stisnuo muda i pogledao video na tvom mjestu.
To sto ti nisi spreman pogledati video i suociti se sa istinom govori samo da si obicna kukavica koja nema muda da se suoci sa svojim egom.
Pravo nas boli qurac ko komentariše našu titulu,uzet cemo je opet pa neka pocrkaju,samo gazi bordo mašinerijo
I mi budale pa se raspravljamo sa navijcaima kojima je Saraevo sve krivo i kojima je veliki uspjeh pobjeda protiv nas.
Hebibovici iz Zupe Glavaticeva odakle je i on su druze navijali uvijek samo za Velez.
Dvolicnjaci, nije op Sarajeva ko Ajax a dovode jednog za drugim mlade igrace iz op Sarajeva....
U sportskom duhu,ponosno.Stevanović je na Instagram storyju podijelio video snimak dobijanja prvog žutog kartona iz 35. minute susreta koji je propratio psovkom Boga, a tu situaciju je prokomentarisao na svoj način.
"Fino sam opsovao ovdje", napisao je Stevanović uz emotikon koji plače od smijeha.
Ono sto se desilo u Federalnoj ligi, ostaje u Federalnoj ligi.
Vjerovatno misli na ovo.
Manijak do KRAJA! SS!miky_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:45U sportskom duhu,ponosno.Stevanović je na Instagram storyju podijelio video snimak dobijanja prvog žutog kartona iz 35. minute susreta koji je propratio psovkom Boga, a tu situaciju je prokomentarisao na svoj način.
"Fino sam opsovao ovdje", napisao je Stevanović uz emotikon koji plače od smijeha.
Uklapa se u filozofijumiky_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:45U sportskom duhu,ponosno.Stevanović je na Instagram storyju podijelio video snimak dobijanja prvog žutog kartona iz 35. minute susreta koji je propratio psovkom Boga, a tu situaciju je prokomentarisao na svoj način.
Ceka se ** da objavi kako je ovom objavom Sinisa Stevanovic nasmijao do suza bh. javnost.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:47Manijak do KRAJA! SS!miky_hz je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:45U sportskom duhu,ponosno.Stevanović je na Instagram storyju podijelio video snimak dobijanja prvog žutog kartona iz 35. minute susreta koji je propratio psovkom Boga, a tu situaciju je prokomentarisao na svoj način.