Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Srđan Lakić dominira
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
A jesu brze Švabe jbt...pa nije bila ni gotova tekma več su mu bili upisali tri golaZdena04 je napisao/la:9 golova.Raul_64 je napisao/la:12 golova u sezoni,treći strijelac ligeanonymousHD je napisao/la:Raul 3-0 Koln!

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Očekivalo se malo golova,ali bilo je sve,samo ne malo.
Werder-Kaiser 1:2 (ni na kladionici nisam smio staviti na Werder,oni su nepredvidiva ekipa,ovo nepredvidiva važi i za Kaiser,tako da je i utakmica bila nepredvidiva
)
Frankfurt-Dortmund 1:0 (Frankfurt čvrsta ekipa,vrebala svoju šansu iako se nisu branili,kaznili nevjerovatan promašaj Barriosa,bilo je vrijeme za kiks Dortmunda,odlično će im doći pauza)
Nurnberg-Hannover 3:1(Hannover bio uvezao 3 pobjede,bilo je vrijeme da i oni kiksaju,ali na pauzu idu prezadovoljni,3.mjesto,Nurnberg 11.)
Schalke-Koln 3:0(dominacija Schalkea,het trik Raula,sjajan Raul ove sezone,ne samo zbog golova,gledao sam protiv Bayerna Schalke,šta je samo Raul uradio kod prvog gola,s obzirom na godine,svaka mu čast)
Wolfsburg-Hoffenheim 2:2(Wolfsburg nevjerovatno loš u prvom dijelu sezone,samo 4 boda iznad zone ispadanja
,Hoffenheim solidan ,8. mjesto sa 25 bodova,vjerujem da će zapeti za EL u drugom dijelu sezone,dok Wolfsburg...)
Werder-Kaiser 1:2 (ni na kladionici nisam smio staviti na Werder,oni su nepredvidiva ekipa,ovo nepredvidiva važi i za Kaiser,tako da je i utakmica bila nepredvidiva

Frankfurt-Dortmund 1:0 (Frankfurt čvrsta ekipa,vrebala svoju šansu iako se nisu branili,kaznili nevjerovatan promašaj Barriosa,bilo je vrijeme za kiks Dortmunda,odlično će im doći pauza)
Nurnberg-Hannover 3:1(Hannover bio uvezao 3 pobjede,bilo je vrijeme da i oni kiksaju,ali na pauzu idu prezadovoljni,3.mjesto,Nurnberg 11.)
Schalke-Koln 3:0(dominacija Schalkea,het trik Raula,sjajan Raul ove sezone,ne samo zbog golova,gledao sam protiv Bayerna Schalke,šta je samo Raul uradio kod prvog gola,s obzirom na godine,svaka mu čast)
Wolfsburg-Hoffenheim 2:2(Wolfsburg nevjerovatno loš u prvom dijelu sezone,samo 4 boda iznad zone ispadanja

You'll never walk alone.
11-i put.geronimo je napisao/la: Junak Hannovera Ya Konan operisao meniskus, tako da ga neće biti u meču protiv Nurnberga. Što me jako raduje, jer kad nije bilo Konana (10x) H96 je nizao samo poraze, znači isto 10 mal.

Vom Jäger zum Gejagten
hajde da cestitam zutima na jesenjoj tituli, moglo bi se kolo srece na proljece okrenuti salke u pobjede dortmund u poraze

Koln našao zamjenu za najurenog Meiera. Volker Finke stiže iz Japana na veoma vrelu stolicu ovog Bundesligaša.
Vom Jäger zum Gejagten
Hvala Mainzu i Kaiserslaternu, danas su mi uljepsali dan.
Sutra ocekujem rutinske pobjede Leverkusena i Bayerna i pitam se koliko ce trebati medu Bruni da okrene protiv sebe igrace VfB-a ?
@ geronimo
Drago mi je da se jedno od zastitnih lica Bundesliga posljednjih 20 godina vraca u istu, ali on kao Sportski direktor nema nekog prevelikog iskustva tako da ne znam koliko je taj potez pametan od strane Koelna.

@ geronimo
Drago mi je da se jedno od zastitnih lica Bundesliga posljednjih 20 godina vraca u istu, ali on kao Sportski direktor nema nekog prevelikog iskustva tako da ne znam koliko je taj potez pametan od strane Koelna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja stvarno ne znam šta je sa Werdera. Dobro, povrede ključnih igrača su uradile svoje (Naldo i Pizzaro su pola ove ekipe), Frings u godinama, akutni problemi sa bekovima, promašaji sa pojačanjima......amerosm je napisao/la:Hvala Mainzu i Kaiserslaternu, danas su mi uljepsali dan.![]()
Sutra ocekujem rutinske pobjede Leverkusena i Bayerna i pitam se koliko ce trebati medu Bruni da okrene protiv sebe igrace VfB-a ?
@ geronimo
Pored svega ja mislim da će Thomas ostati na kormilu.
Manje poznati hamburški klub će muku mučiti sa opstankom do kraja sezone, imaju moje simpatije i ja bih volio da ovaj klub ostane u elitnom društvu.
Finke, stari učitelj nije možda za ove pozicije koja mu se predviđa, ali nije isključeno da on "siđe" na užarenu klupu.
Vom Jäger zum Gejagten
werder je u ocajnom stanju...jednostavno ove sezone im se sve potrefilo, povrede, ne najbolji pogoci kod dovodjenja igraca za sta je werder bio poznat prije...odredjeni igraci su potroseni poput fringsa na primjer...i sam schaf bi mozda trebao otici, dobar je trener, ok covjek, ali dugo je vec tu , mislim da vec slabije dopire do ekipe, zato je sada mozda nuzno i na toj poziciji napravit presjek....werder ovaj put svakako nije mogao nadoknadit odlazak najboljeg igraca ozila, kada je diego otisao, ostao je ozil i dobro ga zamijenio, kada je ozil otisao prave zamjene nije vise bilo...pa wesley navodno doveden kao njegova zamjena a covjek najmanje igrao na ozilovoj poziciji...covjek koji se isto ne moze prepoznat je hunt, igra mnogo, mnogo losije nego prije, a prije je znao igrati odlicno i od njega se ocekivao dalji napredak a on sad u ovoj ekipi ko strano tijelo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nakon mozda deset ili vise godina ovo je jedan veoma teski period za Bremen. Nisu dovedena kvalitetna pojacanja, ekipa je zasicena, uprava nije dovela kvalitetna pojacanja koja bi bila u mogucnosti zamjeniti Oezila, a poznati su po tome da su znali prije dovoditi kvalitetna pojacanja za niske iznose, a kao glavni razlog ovog neuspjeha po meni je sirina ekipe. Ekipa je kvalitetna kada su u pitanju prvih 11, ali ako tu izostanu par utakmica dvije-tri vazne karike onda nastaju problemi. Svako ima svoje misljenje no po meni Bremen nema kvaliteta u sirinu ili na klupi. Eh sada se postavljuju pitanja sta uraditi. Neki govore mozda je vrijeme da Schaaf ode s pozcije trenera, ali on tu moze samo sam sebe "skinuti" i niko vise (prije ce izmjeniti 22 igraca nego njemu dati otkaz) i stojim pri svojoj tvrdnji da ce Bremen narednih godina nestati u sredini tabele i da ce se rjesiti zasicenih i starih igraca i krenuti u tzv. "rebilding" ekipe, s mladim talentovanim igracima kojima ce trebati par sezona da sazriju.
Tuchel ukoliko ovako nastavi mogao bi ubrzo na klupu jednog veceg Njemackog kluba, i samo se nadam da nece otici u ekipu Vukojebine, jer bi tamo samo sebi shebao karijeru, jer oni zele samo instant uspjeh. Iskreno mislim da ce naredne godine HSV i Leverkusen voditi bitku za njegove usluge, jer je HSV vec najavio da idemo u gore pomenuti "rebilding" ekipe, dok se u Bayeru ceka odluka "Don Juppa", a imaju ekipu koja odgovara treneru kao sto je Tuchel. Takodjer mislim da ce Dutt i Slomka narednog ljeta u malo vece klubove u Bundesligi.
Tuchel ukoliko ovako nastavi mogao bi ubrzo na klupu jednog veceg Njemackog kluba, i samo se nadam da nece otici u ekipu Vukojebine, jer bi tamo samo sebi shebao karijeru, jer oni zele samo instant uspjeh. Iskreno mislim da ce naredne godine HSV i Leverkusen voditi bitku za njegove usluge, jer je HSV vec najavio da idemo u gore pomenuti "rebilding" ekipe, dok se u Bayeru ceka odluka "Don Juppa", a imaju ekipu koja odgovara treneru kao sto je Tuchel. Takodjer mislim da ce Dutt i Slomka narednog ljeta u malo vece klubove u Bundesligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zna li neko valja li sta ovaj mali Marco Reus iz Borussie M.?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Dobar je Reus, veliki talenat i nadolazeća zvijezda. Bio je na pragu da debitira za repku, međutim povreda ga spriječila. Tehnički dobro potkovan, prodoran, mali Marin mi dosta liči na njega.Trasimaco je napisao/la:Zna li neko valja li sta ovaj mali Marco Reus iz Borussie M.?
Mislim da ga nećete dobiti za 8 miliona (kako pišu pojedini mediji) jer je nedavno važeći ugovor produžio do 2015.
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ima on klauzulu koja iznosi 14-15 mil eura .geronimo je napisao/la:Dobar je Reus, veliki talenat i nadolazeća zvijezda. Bio je na pragu da debitira za repku, međutim povreda ga spriječila. Tehnički dobro potkovan, prodoran, mali Marin mi dosta liči na njega.Trasimaco je napisao/la:Zna li neko valja li sta ovaj mali Marco Reus iz Borussie M.?
Mislim da ga nećete dobiti za 8 miliona (kako pišu pojedini mediji) jer je nedavno važeći ugovor produžio do 2015.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- anton 1983
- Kontakt:
Niti malo jebote. Reus je za nejga DIV! Pa pogledaj konstituciju i visinu njih dvojice. marin je definitivno bolji na driblingu dok je reus jači u skoku, šutu i samoj građi lopte...Reus je potencijalni ŠPEK, ali pošto je Marin već u Bremenu on je korak ispred njega...geronimo je napisao/la:Dobar je Reus, veliki talenat i nadolazeća zvijezda. Bio je na pragu da debitira za repku, međutim povreda ga spriječila. Tehnički dobro potkovan, prodoran, mali Marin mi dosta liči na njega.Trasimaco je napisao/la:Zna li neko valja li sta ovaj mali Marco Reus iz Borussie M.?
Ako je Reus nekom sličan onda je to Schurlle...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
Opet penal za Kusen i opet Vidal... 
EDIT:
1:1
Reisinger čini mi se, prejeben gol! Ovaj sneg **** igrače nenormalno!
Pardonček, Reisinger je bio asistent, rosenthal ga je metnul!

EDIT:
1:1
Reisinger čini mi se, prejeben gol! Ovaj sneg **** igrače nenormalno!
Pardonček, Reisinger je bio asistent, rosenthal ga je metnul!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Kako ću ja jednom navijaču Manchestera reći da liči na Schurlle-a, kada nikad nije čuo za njega.anton 1983 je napisao/la: Niti malo jebote. Reus je za nejga DIV! Pa pogledaj konstituciju i visinu njih dvojice. marin je definitivno bolji na driblingu dok je reus jači u skoku, šutu i samoj građi lopte...Reus je potencijalni ŠPEK, ali pošto je Marin već u Bremenu on je korak ispred njega...
Ako je Reus nekom sličan onda je to Schurlle...

Uostalom kao i Reusa, pa rekoh da mu malo dočaram, a Marinko je ipak poznat.

Reus može postati div, bez dileme. Ima sve uslove za to, biće od velike važnosti njegova sljedeća destinacija. Gladbach će teško sačuvati prvoligaški status, a i bez toga ne vjerujem da će ostati još u menćengladbahu.
Vom Jäger zum Gejagten
Zivio Freiburg 100 godina
Samo da izdrze do kraja,bar bod da otkinu...
EDIT:
2-2 Helmes...sad je za ocekivati i 3-2

EDIT:
2-2 Helmes...sad je za ocekivati i 3-2

- Omerbavarac
- Kontakt:
U L'kusenu zavrsilo zwei-zwei! 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jao smiješne utakmice na Mercedes-Benz Areni, pa nikad nisam vidio lošije odbrane od Stuttgartove i Bayernove 

"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.