Sve sama crema bh fudbala
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
@igrajlopte 🐦
Ljudi manite se nebitnih stvari, ima li iko informaciju kakva je atmosfera u reprezentaciji

Cudi me da se Kolasinac jos nije povrijedio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sve dok se ne stide objavit fotografije iz birtija i restorana, treba da je jasno da se ništa ne mijenja u pozitivnom pravcu.
Još nas ubjeđuju kako je to super, kako se treba opustit...valjda taj nepobjedivi bosanski duh
Vjerovarno smo mi koji to kritikujemo, u stvari neprijatelji svega bosanskog.
Naravno da nije do igrača, njih većina se ne bi ni pojavila na okupljanju do utakmice.
Problem su savez, mediji, polusvijet u i oko reprezentacije.
Još nas ubjeđuju kako je to super, kako se treba opustit...valjda taj nepobjedivi bosanski duh
Vjerovarno smo mi koji to kritikujemo, u stvari neprijatelji svega bosanskog.
Naravno da nije do igrača, njih većina se ne bi ni pojavila na okupljanju do utakmice.
Problem su savez, mediji, polusvijet u i oko reprezentacije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 06 okt 2020, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bice jos toga, duga je sedmica
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ima li sanse da upadne Ajdin sad???
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Gdje god sarajlice kolo vode tu uspjeha nema.avenija je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:20Dzekin babo i Ligata su glava reprezentacije i odlucivanja, je.bajiga takvi smo kakvi smo mahala.Goalgetter je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:38Ko je sad taj Cengic vidim i Demirovicem je dobarNe mogu vise pohvatati ove sve sto se konstantno vrte oko repke. Junuzovici, Nalici i ostali.
![]()
Al opet i sa jednom nogom bi trebali ove amatere razbucat
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Samo da nas nas zatucani mentalitet opet ne kosta prolaza, najozbiljnije ih moguce shvatiti i pristupiti utakmici.
Mjau !
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stisali su se na IG nema nista. Janje okrecu u izolaciji, 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Do sada jedino otpadanje Sunjica se moze smatrati kakvim takvim gubitkom. Da je on tu gledali bismo Sanicanin - Sunjic stoperski par. Ovako sada samo je Zuka vjerovatno siguran a drugi stoper ce biti neko od dvojice Svedjana ili Sanicanin.
Svi ostali koji su otpali - manje vise, bilo bi lijepo da su tu ali eto, sta je tu je.
Svi ostali koji su otpali - manje vise, bilo bi lijepo da su tu ali eto, sta je tu je.
Brate, kad ga se sjetim (Zuke) protiv Armenije, ne bude mi dobro, al hajde stisni pa postavi novajlije (mač sa dvije oštrice)...Nek nam je dragi Bog na pomoći.
hurem je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:28Do sada jedino otpadanje Sunjica se moze smatrati kakvim takvim gubitkom. Da je on tu gledali bismo Sanicanin - Sunjic stoperski par. Ovako sada samo je Zuka vjerovatno siguran a drugi stoper ce biti neko od dvojice Svedjana ili Sanicanin.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi imaju kratko pamcenje, zaboravio si Grcku kuci i Finsku. Todorovic, Zukanovic i Duljevic su ubjedljivo najgori igraci bili proslih kvalifikacija.mimmo79 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:39Brate, kad ga se sjetim (Zuke) protiv Armenije, ne bude mi dobro, al hajde stisni pa postavi novajlije (mač sa dvije oštrice)...Nek nam je dragi Bog na pomoći.
hurem je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:28Do sada jedino otpadanje Sunjica se moze smatrati kakvim takvim gubitkom. Da je on tu gledali bismo Sanicanin - Sunjic stoperski par. Ovako sada samo je Zuka vjerovatno siguran a drugi stoper ce biti neko od dvojice Svedjana ili Sanicanin.
⚜️~⚜️~⚜️
Zukanović se trebao oprostiti od reprezentacije prije više od godinu dana, a iz nekog razloga preko noći postade jedan od glavnih kandidata da počne najvažniju tekmu reprezentacije u zadnjih pet godina.
U prethodnoj najvažnijoj tekmi reprezentacije, prije pet godina, Zukanović je skrivio penal (koji možda i nije bio penal) i bio jedan od gorih na terenu u užasnoj konkurenciji.
U prethodnoj najvažnijoj tekmi reprezentacije, prije pet godina, Zukanović je skrivio penal (koji možda i nije bio penal) i bio jedan od gorih na terenu u užasnoj konkurenciji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Repstaciji, moliću lijepo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Samo Zuku ne stavljati na stopera... bolje Avdu Rahmanovog... spor, star i svašta nešto...
Zukanovo je vrijeme odavno prošlo, svaka mu čast na dobroj karijeri ali čovjek se ne može i ne smije pouzdati u njegove sposobnosti da bude prvi štoper tima. On treba da izgubi svako mjesto iz reprezentativnog dresa kad se Toni vrati.
Mada opet štoperi nam moraju biti dogodine Anel i Dennis, njih dvojicu uvoditi i pripremati za EURO. Iskreno se nadam Saničanin-Šveđanin kombinaciji.
Mada opet štoperi nam moraju biti dogodine Anel i Dennis, njih dvojicu uvoditi i pripremati za EURO. Iskreno se nadam Saničanin-Šveđanin kombinaciji.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jedva cekam procitati komentari kada Zukanovic odigra sjajnu partiju protiv Sjeverne Irske i onda od jedan put ga svi hvalu. Protiv Armenije je jako loše odigrao jer je igrao u Saudi Arabije! Da ne zaboravimo spominati da i Sunjic imao uzasni utakmice kao protiv Finske i Grcke! Svako je imao loše utakmice u karieri. Spahic takodje protiv Francuske 2011 skrivio penal koja bi nas odvela na Euro 2012, sta sad. Zukanovic je znao pruzit dobre utakmice. U Ligu Naciju 2018 bio je najbolji tandem sa Šunijca.
Ako su stoperi Sanicanin-Zuka, koga bi cuvali?
Ne poznajem skoro pa nikako napadace Sjeverne Irske...
Ne poznajem skoro pa nikako napadace Sjeverne Irske...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Napokon da jos od nekoga procitam da ne krivi Zukanovica za taj penal koji je itekako bio sporan...Raonffa je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:24Zukanović se trebao oprostiti od reprezentacije prije više od godinu dana, a iz nekog razloga preko noći postade jedan od glavnih kandidata da počne najvažniju tekmu reprezentacije u zadnjih pet godina.
Kad citam komentare pomislio bi čovjek da je Zuka skrsio protivnickog igraca ili ne znam ti sta.
Za nase standarde a u odsustvu Sunjica, Zuka itekako dobro dodje. Mislim da ce biti starter jer je i dalje za ovakvu utakmicu najbolje rjesenje. Medjutim, ako je Sanicanin - Svedjanin bolja opcija (a to ce selektor na treninzima najbolje vidjeti), sumnjam da ce se Bajević nesto ustrucavati za takav izbor kao prethodni selektori.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, Vaya i 30 gostiju.