Alo, lahko je tuđim qrcem koprive timlat!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Punim plucima neka dise i on i svi posjetioci tog i slicnih lokala, jos jace da kaslju u zatvorenom prostoru od srca im zelim.
Zakonom te lokale treba zatvoriti ili ako nista porez im udariti na ta sranja pa bujrum placaj drzavi tu uslugu koju nudis.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 06 okt 2020, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Brko, sine, zar i ti?
Ma imate halal. Zasluzili smo malo pozitive.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Bas ste duhoviti sta bi da vas nema na ovom forumu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Haj' se sad prešaltajte na druge profile pa opletite. Baš ste duhoviti.
Željezničar za život cijeli!
Bezobraznici prave se ludi.
Olimpik - Zeljo 0:2
Zeljo - Zrisnjski 2:1
Zeljo - Gorazde 3:1
Eto vam par dojava, ovo ostalo ne znam kad odem kod veterianara on ce mi reci jer njemu jave a on meni prenese.
Olimpik - Zeljo 0:2
Zeljo - Zrisnjski 2:1
Zeljo - Gorazde 3:1
Eto vam par dojava, ovo ostalo ne znam kad odem kod veterianara on ce mi reci jer njemu jave a on meni prenese.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 06 okt 2020, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Ma pusti, ofiraju se
- dubioza144
- Kontakt:
Pis
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Jedva cekam veljacu, samo cuu guziti, ni u skolu necu ici
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ko preživi pričat će
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MEOWWWW
Je l te strah Lutve?Machak je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:33Punim plucima neka dise i on i svi posjetioci tog i slicnih lokala, jos jace da kaslju u zatvorenom prostoru od srca im zelim.
Zakonom te lokale treba zatvoriti ili ako nista porez im udariti na ta sranja pa bujrum placaj drzavi tu uslugu koju nudis.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Svaka čast na poentiranju za nargile brtMachak je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:33Punim plucima neka dise i on i svi posjetioci tog i slicnih lokala, jos jace da kaslju u zatvorenom prostoru od srca im zelim.

Sretno!

Zadnji poraz je protiv Krupe.Niko nas vise nece pobjedit.
Umalo i treba da bude jer dosad smo umalo dali go e sad je vrjeme za umalo ali u nasu korist.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 12 gostiju.