Da bi se razmatrao bilo kakav akt, prvo se mora uplatiti taksa. Neki klubovi su upoznati sa procedurom, možete ih konsultovati.
Ostalo se tretira kao SPAM.
Ma ne znamo mi nista ba vi ste experti
Nemoj tako jakosvrakino1921 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:15Na ovom forumu sam postao jako bitan
Kao sto je u Crnoj Gori gosp.Abazovic Dritan
![]()
![]()
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Njega ne uzimaju ni na njihovom pdf za ozbiljno, a ne nesto vise.. svugdje ima izroda pa i ovdjekillafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:29ma nije se niko zavadio, tu je samo denchi, kojem ce se neko sa sjevera kad tad najest glave, tako da nema potrebe da se uzima ovo zao zbiljno
killafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:29ma nije se niko zavadio, tu je samo denchi, kojem ce se neko sa sjevera kad tad najest glave, tako da nema potrebe da se uzima ovo zao zbiljno
Ja ne znam sto vam tesko pada da razgovarate, jel to zabranjeno na vasoj temi?killafrommanilla je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:29ma nije se niko zavadio, tu je samo denchi, kojem ce se neko sa sjevera kad tad najest glave, tako da nema potrebe da se uzima ovo zao zbiljno
Smisao foruma je da se sto manje komunicira i ne prelazi limit od 1 posta na dan
Sta ima Baader, kako si danas, sta radis?
A sta cemo dugo pamtim kad smo mi osvajali titule tri godine za redom i par forumasa koji su stvarno iskreni navijaci svojih klubova tad hvalili igru Zrinjskog a sad je vrijeme Sarajeva i pod Vinkom izgledaju kao nekada mi dominantni i ozbiljni bez idiotskih gresaka u igri i mozemo im samo cestitati a nama ostaje nada da cemo malo ozbiljniji postat sto se tice trenera jer ja iskreno Marinovica ne mogu prezalit posto je to najveci strucnjak uz Bjelicu na Balkanu.
Fino... ja malo pretjeram na prepucavanjima, ali kad ozbiljno pricamo, Zrinjski je top ekipa...i tako godinama... Ja licno ne volim taj klub, te navijace i sav taj background koji ga prati, sinonim su mi za nesto jako negativno i da imam carobni stapic, ugasio bih ga, i ostavio samo Velez tu. Ali nije mi problem reci da kad ste dobri - dobri ste. Sportski... Ove sezone cu pratit vase eventualne poraze, ali i zbog toga sto vas, i nakon ovog meca, smatram jedinim konkurentom Sarajevu do samog kraja prvenstva. Dobro, i jos da budete ispod Veleza. Onih ste godina bili s pravom najjaci. Doduse, iskreno jednom sam i navijao za vas da uzmete titulu, znate kadAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 18:33A sta cemo dugo pamtim kad smo mi osvajali titule tri godine za redom i par forumasa koji su stvarno iskreni navijaci svojih klubova tad hvalili igru Zrinjskog a sad je vrijeme Sarajeva i pod Vinkom izgledaju kao nekada mi dominantni i ozbiljni bez idiotskih gresaka u igri i mozemo im samo cestitati a nama ostaje nada da cemo malo ozbiljniji postat sto se tice trenera jer ja iskreno Marinovica ne mogu prezalit posto je to najveci strucnjak uz Bjelicu na Balkanu.
Tresu im se gace realno svima, bas cete im pokazatmostar_mo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 18:37A sta kazu ovi strucnjaci... Uefi se ne moze pisati i ona ce prijavu koruopcije registrovat kao spam , neke takse treba platit sta li![]()
https://integrity.uefa.org/index.php?fb ... PZ_d-m7tlE
E sad ide hiljade prijava sa svih kontinenata za kriminal i korupciju sa prilozenim videom
Najlakse je reci da je nesto nemoguce i predati se tj.posustati pred kriminalom i kukavicama![]()