I treba dovoditi djecu kad ti treba zasticeno godiste. Nije Sero ni puno stariji od Mujica i Mehica.
Jel taj Mehic u Bihacu ili ne?
Moderator/ica: GracanicaAA
I treba dovoditi djecu kad ti treba zasticeno godiste. Nije Sero ni puno stariji od Mujica i Mehica.
Stadion vec pocinju raditi. Kako stvari stoje on ne ide ove godine na 1.mjesto, ali ako na polusezoni ne bude zaostajao za liderom, moze napraviti sta hoće. Covjek ima pare, mi govorimo selo, nema stadiona. On ako ima cilj to ce i uradit. Drugo, pricamo o njihovom neiskustvu i muljazama. Pa ovim nasim klosarima u savezu nek odnese 30 hiljada na polusezoni dace mu da bira sebi sudije svako kolo. Nemojmo se zavaravati da su oni naivni, nisu nimalo.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:26Bez obzira sto dovode i sa trenutnom ekipom oni ne mogu napraviti nista, zna se jos od 2013 da je prva polusezona koliko toliko regularna a igranka slijedi od marta 2021 pa do zadnjeg kola.
Nisu oni iskusni koliko i mi sto se toga tice, Rudar i Bratstvo zadnjih sezona budu u vrhu u jesenjem dijelu da bih mogli u drugom prodavat utakmice to je vec odavno jasno...
Nemaju uslova za PL, samo igrace a ko zna mozda i oni budu ,, pošteni,, u drugom dijelu, a i potrosli su novaca previse
Sve u svemu 63 boda su u igri tj. 21. kolo, ukoliko budemo u top 3-4, na polusezoni ce doci 2-3 jaka igrača to je sigurno jer za sada smo oprezni što se toga tiče ALI samo da se neki ne ,,pokupe,, i odlepršaju sa parama
Mislim da covjek nije preko noci stekao toliki novac a sumnjam da ce SAM ulagati u nesto sto moze preko noci propasti a ulaganje u sport je kontinuirano i ne radi se o par hiljada maraka. Imamo i mi vecih gazdi u gradu od njega pa daju koliko mogu jer znaju sta su moguce posljedice za vece svote novca. Mogu oni platiti al mi smo jači kad je u pitanju ,, rjesavanje za stolom,, a bgmi ako bude i potrebe da se plati jer imamo 10x vise navijaca i onih koji ce dati...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:12Stadion vec pocinju raditi. Kako stvari stoje on ne ide ove godine na 1.mjesto, ali ako na polusezoni ne bude zaostajao za liderom, moze napraviti sta hoće. Covjek ima pare, mi govorimo selo, nema stadiona. On ako ima cilj to ce i uradit. Drugo, pricamo o njihovom neiskustvu i muljazama. Pa ovim nasim klosarima u savezu nek odnese 30 hiljada na polusezoni dace mu da bira sebi sudije svako kolo. Nemojmo se zavaravati da su oni naivni, nisu nimalo.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:26Bez obzira sto dovode i sa trenutnom ekipom oni ne mogu napraviti nista, zna se jos od 2013 da je prva polusezona koliko toliko regularna a igranka slijedi od marta 2021 pa do zadnjeg kola.
Nisu oni iskusni koliko i mi sto se toga tice, Rudar i Bratstvo zadnjih sezona budu u vrhu u jesenjem dijelu da bih mogli u drugom prodavat utakmice to je vec odavno jasno...
Nemaju uslova za PL, samo igrace a ko zna mozda i oni budu ,, pošteni,, u drugom dijelu, a i potrosli su novaca previse
Sve u svemu 63 boda su u igri tj. 21. kolo, ukoliko budemo u top 3-4, na polusezoni ce doci 2-3 jaka igrača to je sigurno jer za sada smo oprezni što se toga tiče ALI samo da se neki ne ,,pokupe,, i odlepršaju sa parama
Vidjet cemo. Samo mislim da su svi Vis i Posušje olako shvatili, a ljudi rade pravo dobar posao i ako budu imali trunku šanse da ce to iskoristiti. Tako smo govorili i maldost doboj kakanj kad je bila, selo selo, a ljudi iz kantona do premijer lige sve godinu za godinom. Pa onda ova sloga simin han dodje, seljak a kupi čitavu ligu. Nema vise tradicija i broj navijača nikakve prednosti vise, pogotovo kod nas.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:41Mislim da covjek nije preko noci stekao toliki novac a sumnjam da ce SAM ulagati u nesto sto moze preko noci propasti a ulaganje u sport je kontinuirano i ne radi se o par hiljada maraka. Imamo i mi vecih gazdi u gradu od njega pa daju koliko mogu jer znaju sta su moguce posljedice za vece svote novca. Mogu oni platiti al mi smo jači kad je u pitanju ,, rjesavanje za stolom,, a bgmi ako bude i potrebe da se plati jer imamo 10x vise navijaca i onih koji ce dati...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:12Stadion vec pocinju raditi. Kako stvari stoje on ne ide ove godine na 1.mjesto, ali ako na polusezoni ne bude zaostajao za liderom, moze napraviti sta hoće. Covjek ima pare, mi govorimo selo, nema stadiona. On ako ima cilj to ce i uradit. Drugo, pricamo o njihovom neiskustvu i muljazama. Pa ovim nasim klosarima u savezu nek odnese 30 hiljada na polusezoni dace mu da bira sebi sudije svako kolo. Nemojmo se zavaravati da su oni naivni, nisu nimalo.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:26Bez obzira sto dovode i sa trenutnom ekipom oni ne mogu napraviti nista, zna se jos od 2013 da je prva polusezona koliko toliko regularna a igranka slijedi od marta 2021 pa do zadnjeg kola.
Obajasnio sve od A do Ž.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:55Vidjet cemo. Samo mislim da su svi Vis i Posušje olako shvatili, a ljudi rade pravo dobar posao i ako budu imali trunku šanse da ce to iskoristiti. Tako smo govorili i maldost doboj kakanj kad je bila, selo selo, a ljudi iz kantona do premijer lige sve godinu za godinom. Pa onda ova sloga simin han dodje, seljak a kupi čitavu ligu. Nema vise tradicija i broj navijača nikakve prednosti vise, pogotovo kod nas.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:41Mislim da covjek nije preko noci stekao toliki novac a sumnjam da ce SAM ulagati u nesto sto moze preko noci propasti a ulaganje u sport je kontinuirano i ne radi se o par hiljada maraka. Imamo i mi vecih gazdi u gradu od njega pa daju koliko mogu jer znaju sta su moguce posljedice za vece svote novca. Mogu oni platiti al mi smo jači kad je u pitanju ,, rjesavanje za stolom,, a bgmi ako bude i potrebe da se plati jer imamo 10x vise navijaca i onih koji ce dati...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:12
Stadion vec pocinju raditi. Kako stvari stoje on ne ide ove godine na 1.mjesto, ali ako na polusezoni ne bude zaostajao za liderom, moze napraviti sta hoće. Covjek ima pare, mi govorimo selo, nema stadiona. On ako ima cilj to ce i uradit. Drugo, pricamo o njihovom neiskustvu i muljazama. Pa ovim nasim klosarima u savezu nek odnese 30 hiljada na polusezoni dace mu da bira sebi sudije svako kolo. Nemojmo se zavaravati da su oni naivni, nisu nimalo.
sto ne bi usao?? pa jest problem sudije dogovorit HAHAHAHAHA nebuloza pa sta su za Husica radili ali ima Allah dragi zato mu se sve vratilo u PL, tacno tako drug @Helios svi su ih otpisali, Posusje ima ekstra teren i podrsku timova iz Hercegovine, Mujkanovic ima pare ti brate ode predaleko je li on SAM ili nije to je nebitno bitno je da oni imaju stalni dotok financija, dok nasi nazalost ako je istina Svraku odbijajuHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:55Vidjet cemo. Samo mislim da su svi Vis i Posušje olako shvatili, a ljudi rade pravo dobar posao i ako budu imali trunku šanse da ce to iskoristiti. Tako smo govorili i maldost doboj kakanj kad je bila, selo selo, a ljudi iz kantona do premijer lige sve godinu za godinom. Pa onda ova sloga simin han dodje, seljak a kupi čitavu ligu. Nema vise tradicija i broj navijača nikakve prednosti vise, pogotovo kod nas.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:41Mislim da covjek nije preko noci stekao toliki novac a sumnjam da ce SAM ulagati u nesto sto moze preko noci propasti a ulaganje u sport je kontinuirano i ne radi se o par hiljada maraka. Imamo i mi vecih gazdi u gradu od njega pa daju koliko mogu jer znaju sta su moguce posljedice za vece svote novca. Mogu oni platiti al mi smo jači kad je u pitanju ,, rjesavanje za stolom,, a bgmi ako bude i potrebe da se plati jer imamo 10x vise navijaca i onih koji ce dati...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 okt 2020, 17:12
Stadion vec pocinju raditi. Kako stvari stoje on ne ide ove godine na 1.mjesto, ali ako na polusezoni ne bude zaostajao za liderom, moze napraviti sta hoće. Covjek ima pare, mi govorimo selo, nema stadiona. On ako ima cilj to ce i uradit. Drugo, pricamo o njihovom neiskustvu i muljazama. Pa ovim nasim klosarima u savezu nek odnese 30 hiljada na polusezoni dace mu da bira sebi sudije svako kolo. Nemojmo se zavaravati da su oni naivni, nisu nimalo.
Sve tačno osim ovog dijela za MDK.Bihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:27Husić je bio težak 60 miliona $ tek kad je pravio projekat sa Tuzla city-em( simin han) a danas mozda i vise, tako da ga nema svrhe uspoređivati sa gazdom simm bau ali covjek izgleda nastoji po slicnom principu napraviti napredak kluba.
Mladost doboj kakanj je isti slucaj kao i sa olimpikom guraju ih iz saveza jer su to sigurni bodovi za SA i Zelju( kad im je potrebno).
Ja samo iznosim misljenja na iskustvima je li Emir Mujadzic dao/ ulozio svoj novac-jeste i sta je bilo dalje zna se...nazalost takav smo grad da ljudi jedni drugima prije ,,stave,, nego pomognu.
Iskreno malo mi je cudno da ove sezone imamo toliko novaca za igrace i obezbjeđene plate, objavljuju se uplatnice itd. ljudi moji para ima al niko ne zna kako, gdje i kome idu. E to je ono sto nas razlikuje i od posusja i simm bau, kod njih je javno, transparentno i ne suti se ali bez euforije za PL dok je kod nas obrnuto...
nije bitno koliko ko ima vec koliko daje, nadam se da me razumijes, Emira Mujadzica su pokrali nasi hostapleri da vam je znati kakvu sam pricu cuo od momka iz Mostara (igrao tada za nas) ne bi mi vjerovali ko je radio klubu o glaviBihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:27Husić je bio težak 60 miliona $ tek kad je pravio projekat sa Tuzla city-em( simin han) a danas mozda i vise, tako da ga nema svrhe uspoređivati sa gazdom simm bau ali covjek izgleda nastoji po slicnom principu napraviti napredak kluba.
Mladost doboj kakanj je isti slucaj kao i sa olimpikom guraju ih iz saveza jer su to sigurni bodovi za SA i Zelju( kad im je potrebno).
Ja samo iznosim misljenja na iskustvima je li Emir Mujadzic dao/ ulozio svoj novac-jeste i sta je bilo dalje zna se...nazalost takav smo grad da ljudi jedni drugima prije ,,stave,, nego pomognu.
Iskreno malo mi je cudno da ove sezone imamo toliko novaca za igrace i obezbjeđene plate, objavljuju se uplatnice itd. ljudi moji para ima al niko ne zna kako, gdje i kome idu. E to je ono sto nas razlikuje i od posusja i simm bau, kod njih je javno, transparentno i ne suti se ali bez euforije za PL dok je kod nas obrnuto...
Prijatelju, zna se sve međutim opet smo mi kao navijači za takve krimose niko i nista, a covjek samo htio pomoci i nista vise, samo se korist kod nas gleda..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 okt 2020, 20:28nije bitno koliko ko ima vec koliko daje, nadam se da me razumijes, Emira Mujadzica su pokrali nasi hostapleri da vam je znati kakvu sam pricu cuo od momka iz Mostara (igrao tada za nas) ne bi mi vjerovali ko je radio klubu o glaviBihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:27Husić je bio težak 60 miliona $ tek kad je pravio projekat sa Tuzla city-em( simin han) a danas mozda i vise, tako da ga nema svrhe uspoređivati sa gazdom simm bau ali covjek izgleda nastoji po slicnom principu napraviti napredak kluba.
Iskreno malo mi je cudno da ove sezone imamo toliko novaca za igrace i obezbjeđene plate, objavljuju se uplatnice itd. ljudi moji para ima al niko ne zna kako, gdje i kome idu. E to je ono sto nas razlikuje i od posusja i simm bau, kod njih je javno, transparentno i ne suti se ali bez euforije za PL dok je kod nas obrnuto...![]()
drug moj takvim razmisljanjem i pravimo ih bitnim ti pojedinci su gamad a mi smo bitni, klub bez navijaca je nista, i zato kad pisem nesto za upravu sadsnju treba ih podrzati kakvi su bili ovo su nam kraljeviBihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 20:42Prijatelju, zna se sve međutim opet smo mi kao navijači za takve krimose niko i nista, a covjek samo htio pomoci i nista vise, samo se korist kod nas gleda..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 okt 2020, 20:28nije bitno koliko ko ima vec koliko daje, nadam se da me razumijes, Emira Mujadzica su pokrali nasi hostapleri da vam je znati kakvu sam pricu cuo od momka iz Mostara (igrao tada za nas) ne bi mi vjerovali ko je radio klubu o glaviBihachacbi je napisao/la: ↑06 okt 2020, 19:27Husić je bio težak 60 miliona $ tek kad je pravio projekat sa Tuzla city-em( simin han) a danas mozda i vise, tako da ga nema svrhe uspoređivati sa gazdom simm bau ali covjek izgleda nastoji po slicnom principu napraviti napredak kluba.
Iskreno malo mi je cudno da ove sezone imamo toliko novaca za igrace i obezbjeđene plate, objavljuju se uplatnice itd. ljudi moji para ima al niko ne zna kako, gdje i kome idu. E to je ono sto nas razlikuje i od posusja i simm bau, kod njih je javno, transparentno i ne suti se ali bez euforije za PL dok je kod nas obrnuto...![]()
evo najveceg hejtera cijelog foruma, napisao dva posta ljudi ga popljuvaliIstinaIsamoIstina je napisao/la: ↑06 okt 2020, 23:33@Inatsilnibosanski
Legendo moja, ti si tolika provala od lika da je to za nepovjerovati.
istina, Koprivica moze igrati pomilovao nas je Azem dobro ono je bio cist crveni, problem je taj sto za nas nema lake utakmice ne igramo ni malo sigurno, nije Radnik ekipa za potcjenuti vjeruj mi trenutno igraju sa domacim kadrom a skola im je super, treba se dobro pripremiti sa muďima uci u utakmicu !fontes je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:37Igramo bez Bešagića i Devedžića narednu utakmicu zbog žutih kartona. Vjerovatno će Kremenović ići sa zadnjeg veznog na štopera, a u ovoj situaciji vidimo koliko nam je potreban stoper nakon odlaska Kladara. Ne može se sezona izgurati sa 2 stopera.![]()
Dobro je što se ova situacija desila pred utakmicu sa Radnikom koji je lakši od narednih protivnika sa samog vrha tabele. Sjetite se njegovog glupog faula iz kojeg je pao gol protiv Budućnosti. A i on je protiv Čapljine bio out zbog žutih. Nadati se da se neće zadesiti više žutih odjednom ili povrede jer inače ne vidim kako bi se dalo to popuniti u odbrani. I onako Midžić igra na silu beka (iako igra dobro)
Ne znam kakav je Koprivica sa kartonima, sjećam se ovog u Čapljini kad je laktom pri kraju tekme udario igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.