Evo da se ponovim i sabahilethe scouser je napisao/la:Zna li iko neku dobru stranicu za prevode serija,osim podnapisi.com,prijevodi-online.org,i titlovi.com ? Treba mi prevod druge sezone serije Greek,a nijedna od ove tri stranice nema drugu sezonu. Pa ako neko zna,molio bih da pomogne
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Popović Lazar
- Kontakt:
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Sta ima momci
.
Ovaj Ahmo II koja je to zivotinja
.
Ovaj Ahmo II koja je to zivotinja
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
ja evo svaki dan skinem sebi epizodu-dvijeWolverine je napisao/la:gledal jos ko prijatelje ovdje?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nisi interesantan urban 
Urbane de ti reci svom kolegi po bojama zašto opet novi ban i čemu taj nik ? 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Antisarajevo(Urban) je napisao/la:Niti zelim biti.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nisi interesantan urban
Šta onda želiš
Jel ko bio na koncertu Davida Guette 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Nema se paraDylan Dog je napisao/la:Jel ko bio na koncertu Davida Guette
R.I.P VEDRAN PULJIC
Nece ni biti dok Ahmo fula te prognozeAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Nema se paraDylan Dog je napisao/la:Jel ko bio na koncertu Davida Guette
Bio ja, razocaran. Winamp, pojacaj - stisaj. Mixetu nije dohvatio dvije minute. Mogao sam i ja onda umjesto njega.Dylan Dog je napisao/la:Jel ko bio na koncertu Davida Guette
jel bilo raje ? kakva je posjeta bila ?Bio ja, razocaran. Winamp, pojacaj - stisaj. Mixetu nije dohvatio dvije minute. Mogao sam i ja onda umjesto njega.
evo ja sad iz kladionice, slaba mi ponuda danas nesto
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /101219002#nevjernik je napisao/la:jel bilo raje ? kakva je posjeta bila ?Bio ja, razocaran. Winamp, pojacaj - stisaj. Mixetu nije dohvatio dvije minute. Mogao sam i ja onda umjesto njega.
tu imas
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bilo je raje, vise nego sto sam ja ocekivao.nevjernik je napisao/la:jel bilo raje ? kakva je posjeta bila ?Bio ja, razocaran. Winamp, pojacaj - stisaj. Mixetu nije dohvatio dvije minute. Mogao sam i ja onda umjesto njega.
Ma on je dosao i kontao, ne znamo mi nista "jadno Sarajevo, jadni Bosanci". Smlatio pare samo tako i cao. Plus je kasnio 45 minuta. Jadno...
izgleda posjeta bila veca nego sto sam ocekivao, sad po ovim snimcima s etesko moze ocijeniti sam kvalitet nastupa, pa cemo vjerovati @Dini da i nije bilo nesto specijalno 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Pogledaj malo sta drugi pisu, vecinom su ista misljenja.nevjernik je napisao/la:izgleda posjeta bila veca nego sto sam ocekivao, sad po ovim snimcima s etesko moze ocijeniti sam kvalitet nastupa, pa cemo vjerovati @Dini da i nije bilo nesto specijalno
Ali opet, bolje da je on napunio zetru nego oni turbofolkeri.
Imao sam jednu ovakvu igricu za Super Nintendo, grafika, igrači, igra sve potpuno isto. Najlakše gol zabiti kad uzmeš loptu i ideš uz aut liniju do kornera, onda skreneš prema golu i uđeš sa loptom u gol.onoffon je napisao/la:FIFA 2011![]()
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Tako to uglavnom rade velike svjetske zvijezde, gomilu zahtjeva imaju, a oni ne ispounjavaju nasa kako trebaju 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Vise me stid majke mi ali haj valjda imate razumijevanja moram odgovarat ove sedmice fiziku a zaboravio sam pretvaranje totalno ako mi neko ovo moze pretvoriti bio bih mu zahvalan (uz mogucnost postavljanja racuna ako nije problem) 7 mm = ? km , 6 m= ? dm , 3 mm = ? m , 5 km = ? dm
- spielführer_21
- Kontakt:
Mala je razlika kolega, veoma mala.. i to na strani turbofolkera, usudio bih se reći...Dino_TM je napisao/la:Pogledaj malo sta drugi pisu, vecinom su ista misljenja.nevjernik je napisao/la:izgleda posjeta bila veca nego sto sam ocekivao, sad po ovim snimcima s etesko moze ocijeniti sam kvalitet nastupa, pa cemo vjerovati @Dini da i nije bilo nesto specijalno
Ali opet, bolje da je on napunio zetru nego oni turbofolkeri.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter, zemuntrg i 18 gostiju.