LjoZee je napisao/la: ↑06 okt 2020, 22:40
"Kraci od februara" provocira
Ja nisam mogao vjerovati do onog slučaja sa zecom da igrači čitaju forume, a nakon toga je bilo još potvrda, pa i ovo je jedna od njih.
Prvo, po meni ne bi trebali to raditi jer nije profesionalno u najmanju ruku da ti gledaš šta mahala kaže kako sam odigro, kako ću odigrati i sl. Al pošto je vjerovatno nemoguće spriječiti ih, po meni bi trebali i mi paziti šta pišemo.
Može nama biti zezancija, al nemaju svi ovdašnji smisao za humor, a i sujete je dosta prisutno. Možemo mi biti u pravu kad kažemo da možemo napisati šta hoćemo, pa i lanut nekom igraču al trebamo se zapitati što.
Možda pretjerujem brate, al šta misliš jel moguće da jednom veselom opadne samopouzdanje do dna kad pročita kako ga raja ovdje proziva i ismijava. Pa tako i ostali, jer nema ga ko nije bar jednu utakmicu bio kloc.
Zato po meni kritika za loš potez ili tekmu uredu, al ne treba nekog ismijavati jer taj neko nosi najdraži dres i predstavlja klub. Treba ga podržat u svakom smislu, a trener je taj koji mu neće dati da igra ako ne valja. Valjda on bolje zna od nas.