Znam j.ebeno je kad se propudis i sagledas stvarnost. A ta je da si za svoje komsije samo obicna balija.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Tuta Petrov
- NeumjesanTip
- Kontakt:
R.I.P. Mamba
Ne možemo osiguravati svakog profesionalnog fudbalera iz Austrije.Harise je napisao/la: ↑06 okt 2020, 23:39I sta hoces sada satim kazati, da ga pustimo dok se ne Austrija njemu javi? Bolje sad ga osigurati dok je mlad nego cekati dok ima 25 godina...Drape je napisao/la: ↑06 okt 2020, 16:14Protiv koga se borimo za Muhamedbegovića, ima 0 nastupa za selekcije Austrije. Dilaver ih je imao 25.Harise je napisao/la: ↑06 okt 2020, 15:54
I ja neznam što cekaju, ali kako sam saznao je Husein Balic preokreno proceduru sa športsko drzavljanstvo! Tako da cemo ga vidjeti vjerovatno u novembru abd! Trenutno su bitni Muhamedbegovic i Gigovic. Sto se Omica tice, da budem iskren za sad nije ni za u21 pa kamo za A reprezentaciju. Omic niti igra redovno u19 od JuventusaArnel Jakupovic je rasturio u Juventus Primaveru i na kraju završio u Domzale. Amir Feratovic igra trenutno u AS Romu u19 standardano kao štoper. Dobio je poziv za Sloveniju u19 i ako ovako nastavi igra ce vec ove godinu u drugoj ekipi kao Arnel Jakupovic za Juventusa! Nazalost nismo mogli od Slovenaca uzimati tada Josipa Ilicica, Benajmina Verbica i pogotovo Samira Handanovica koji se sam nudio isto Ibrahimovic, a naši su ga oterali!
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne druzim se sa srbima tako da me to bas ne zanima.
Tuta Petrov
Samo sa Švedima ?
Ne prosipaj iz daleke Skandinavije hejtove nikakve, živ bio.
Druzino kazem samo kako je. Nemam ni jednog u prijateljima tako da stvarno neznam kako oni oca zovu. Ali kako god zovu imaju pravo. A nit se sa svedima druzim. Sta vise nisam nikad bio u svedskoj. Ali nije to sad ni toliko bitno. Vise je bitno da ti privolis bracu sa pala i iz sirokog da nastupaju za BiH.
Tuta Petrov
Meni je jako neprijatno koliko si ti ograničen.Maestro je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:49Druzino kazem samo kako je. Nemam ni jednog u prijateljima tako da stvarno neznam kako oni oca zovu. Ali kako god zovu imaju pravo. A nit se sa svedima druzim. Sta vise nisam nikad bio u svedskoj. Ali nije to sad ni toliko bitno. Vise je bitno da ti privolis bracu sa pala i iz sirokog da nastupaju za BiH.![]()
Doslovno me neka tuga obuze.
Želim da ti se kći zaljubi u nekog mnogo kvalitetnog tuzlanskog Srbina. Iskreno ti to želim.
Pa druze nema niko nista protiv tuzlanski Srba. Odlicni ljudi. Pricam o ovim momcima sa Pala i ti sela. Gdje je prva „srbija bre“!slusalica je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:53Meni je jako neprijatno koliko si ti ograničen.Maestro je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:49Druzino kazem samo kako je. Nemam ni jednog u prijateljima tako da stvarno neznam kako oni oca zovu. Ali kako god zovu imaju pravo. A nit se sa svedima druzim. Sta vise nisam nikad bio u svedskoj. Ali nije to sad ni toliko bitno. Vise je bitno da ti privolis bracu sa pala i iz sirokog da nastupaju za BiH.![]()
Želim da ti se kći zaljubi u nekog mnogo kvalitetnog tuzlanskog Srbina. Iskreno ti to želim.
![]()
![]()
![]()
Tuta Petrov
Ne pricas ti o tome.Maestro je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:02Pa druze nema niko nista protiv tuzlanski Srba. Odlicni ljudi. Pricam o ovim momcima sa Pala i ti sela. Gdje je prva „srbija bre“!slusalica je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:53Meni je jako neprijatno koliko si ti ograničen.Maestro je napisao/la: ↑07 okt 2020, 10:49
Druzino kazem samo kako je. Nemam ni jednog u prijateljima tako da stvarno neznam kako oni oca zovu. Ali kako god zovu imaju pravo. A nit se sa svedima druzim. Sta vise nisam nikad bio u svedskoj. Ali nije to sad ni toliko bitno. Vise je bitno da ti privolis bracu sa pala i iz sirokog da nastupaju za BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to sad igra za FC Vereinslos
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
Swanfilter
- Kontakt:
Nema Škaljo vremena, traži način kako da Kovi nabije cijenuTopRemove je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:07Off-topic: Da li je još neko primijetio da Transfermarkt nije kao prije? Recimo kasne po jedno-dva kola u Rumuniji, po dva-tri kola u Slovačkoj, Gojaku i Menalu nisu upisani golovi iz Kupa, teško primaju sugestiju za ispravak strijelca/asistenta iako im se sve u detalje pošalje etc. Igrače u našoj ligi zakidaju za ozbiljan broj asistencija, a recimo Tataru u zadnjem meču nije priznat ni gol ni asistencija.
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nema radnika za te lige ako ima rade samo malo nesto. Kup u Hrvatskoj uvijek kasni mozda nece ni ove godine staviti.TopRemove je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:07Off-topic: Da li je još neko primijetio da Transfermarkt nije kao prije? Recimo kasne po jedno-dva kola u Rumuniji, po dva-tri kola u Slovačkoj, Gojaku i Menalu nisu upisani golovi iz Kupa, teško primaju sugestiju za ispravak strijelca/asistenta iako im se sve u detalje pošalje etc. Igrače u našoj ligi zakidaju za ozbiljan broj asistencija, a recimo Tataru u zadnjem meču nije priznat ni gol ni asistencija.
Tatar nije dao gol to je autogol bio. i kod autogola ja ne dajem asistenciju.
Ja koliko se sjećam sve je prije uvijek na vrijeme bilo ažurirano. Nije bitno šta ti računaš, asistencija je svako (ne)namjerno dodavanje, izboren penal i šut koji je od protivničkog igrača završio u golu (ako ne i gol). Ovo zadnje da se ne pripisuje kao asistencija nekim drugim igračima na Transfermarktu ne bih ja to ni spominjao.Zukanovic je napisao/la: ↑07 okt 2020, 19:33Nema radnika za te lige ako ima rade samo malo nesto. Kup u Hrvatskoj uvijek kasni mozda nece ni ove godine staviti.TopRemove je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:07Off-topic: Da li je još neko primijetio da Transfermarkt nije kao prije? Recimo kasne po jedno-dva kola u Rumuniji, po dva-tri kola u Slovačkoj, Gojaku i Menalu nisu upisani golovi iz Kupa, teško primaju sugestiju za ispravak strijelca/asistenta iako im se sve u detalje pošalje etc. Igrače u našoj ligi zakidaju za ozbiljan broj asistencija, a recimo Tataru u zadnjem meču nije priznat ni gol ni asistencija.
Tatar nije dao gol to je autogol bio. i kod autogola ja ne dajem asistenciju.
Da valja igro bi za nas ... pisaj ga
Za ovo sad bi mu forumasi ovdje hebali mamicu elizabeth i babu neqada.
Pun stadion uzp zastavama....
Tuta Petrov
Jel to šta kikso?
Yebi ga mi smo ovdje strogi, ali pravedni.
Trenutno korisnika/ca: ajaca, AmorVincitOmnia, antibot, ArtemisFowl, Atlanta, b00t, Brokula, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Elddar, ELDIABLO20, Frankie, Fudo, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, jasmin10, JohannWolfgang, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, lakilone, linethreader, Marsal, mercurial, Mocvara1991, Nebeski, NKZ199207, PeppermintSA, RaZuti, rossonero85, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Trifunov i 256 gostiju.