Bicikli
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bicikli
Iako je vec kraj sezone, odlucih se da otvorim ovu temu. Ako vec postoji, neka admin prebaci, iako nisam primjetio.
Svjedoci smo "ludila" za kupovinom i voznjom bicikala, narocito u doba virusa i restriktivnih mjera koje su nam bile nametnute.
Kakva su vasa iskustva sa biciklima, gdje i koja vozite? Planirao sam uzeti neki mtb, obzirom da je moj vec dotrajao. Imam opciju za kupovinu Migeer 3.0 bicikla, pa me interesuje ima li neko iskustva sa istima i koja je realna cijena?
Svjedoci smo "ludila" za kupovinom i voznjom bicikala, narocito u doba virusa i restriktivnih mjera koje su nam bile nametnute.
Kakva su vasa iskustva sa biciklima, gdje i koja vozite? Planirao sam uzeti neki mtb, obzirom da je moj vec dotrajao. Imam opciju za kupovinu Migeer 3.0 bicikla, pa me interesuje ima li neko iskustva sa istima i koja je realna cijena?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Re: Bicikli
Redovno vozim, kupio sebi sad na proljece i od tad samo vozim. Mogu vam reci da je dobar hobi bas, evo par slikica ovog mog slunte. Nije sad nesto profi al meni dobar, 500 eura ga platio, dok npr za 300e vise moglo se uzeti bas dobro biciklo. Ko god razmislja da kupi vjeruj nece se pokajati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Upravo listam po olxu i još nekim sajtovima tražeći biciklo i naletim na ovu temu.
Ako ko ima prijedlog nekog mtb, do 700/800 KM neka šalje u pp. Poprilično sam visok tako da bi XL veličina rama bila OK
Ako ko ima prijedlog nekog mtb, do 700/800 KM neka šalje u pp. Poprilično sam visok tako da bi XL veličina rama bila OK

- Marsal
- Kontakt:
Koliko si visok.bavarian_bk je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:14Upravo listam po olxu i još nekim sajtovima tražeći biciklo i naletim na ovu temu.
Ako ko ima prijedlog nekog mtb, do 700/800 KM neka šalje u pp. Poprilično sam visok tako da bi XL veličina rama bila OK![]()
Ako si preko 190 kontaj slobodno XXL.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- alan_kardec
- Kontakt:
ja već dugo vremena vozim Specialized hardrock 2013
za mene koji nisam nešto puno zahtjevan, vozim pretežno po "ravnom", po brdima jako rijetko, odem do posla i nazad, do Vrela Bosne i Vilsonovog, meni sasvim dovoljan.
Upravo ovakav
za mene koji nisam nešto puno zahtjevan, vozim pretežno po "ravnom", po brdima jako rijetko, odem do posla i nazad, do Vrela Bosne i Vilsonovog, meni sasvim dovoljan.
Upravo ovakav
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
192.Marsal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:20Koliko si visok.bavarian_bk je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:14Upravo listam po olxu i još nekim sajtovima tražeći biciklo i naletim na ovu temu.
Ako ko ima prijedlog nekog mtb, do 700/800 KM neka šalje u pp. Poprilično sam visok tako da bi XL veličina rama bila OK![]()
Po ovim nekim tabelama što sam gledao, XL bi mi valjda odgovarao. Je l to iz iskustva govoriš?

Takodjer sam voljan razmotriti neki mtb od 700-800. Ima par dobrih Scott i Cube, ali kontam da i novi ne kostaju mnogo vise?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Odgovarati ce ti XL na tu visinu, iz iskustva govorim, vozim biciklo,i tu smo negdje sa visinom...bavarian_bk je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:28192.Marsal je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:20Koliko si visok.bavarian_bk je napisao/la: ↑04 okt 2020, 17:14Upravo listam po olxu i još nekim sajtovima tražeći biciklo i naletim na ovu temu.
Po ovim nekim tabelama što sam gledao, XL bi mi valjda odgovarao. Je l to iz iskustva govoriš?![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Marsal
- Kontakt:
Odgovarat će ali ružno vidjet tolikog insana na XL. Govorim iz iskustva nažalost. Doduše ja sam 196. Idući put samo XXL.
- Fantasista
- Kontakt:
I kod mene je XL ram, gume 29 inča, visok sam 189, tako da odgovara veličina i za visočije osobe. Ja vozim Polar koji sam uzeo mbike, sasvim ok biciklo. Vozim redovno po okolnim selima, priroda, uživancija, ko voli i vozi bajk zna o čemu pričam.
Fantasista je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:55I kod mene je XL ram, gume 29 inča, visok sam 189, tako da odgovara veličina i za visočije osobe. Ja vozim Polar koji sam uzeo mbike, sasvim ok biciklo. Vozim redovno po okolnim selima, priroda, uživancija, ko voli i vozi bajk zna o čemu pričam.
Biciklo i priroda, savršenstvo, jos je dobro i za kilazu

Sarajevo i Liverpool
Polar, Scott i Cube su vise nego odlicni proizvodjaci i za mnogo vise od ovoga sto mi vozimo. Doduse, uzalud i to, ako je oprema na njima slaba, ali vecinom i to prati velicinu branda.Fantasista je napisao/la: ↑04 okt 2020, 18:55I kod mene je XL ram, gume 29 inča, visok sam 189, tako da odgovara veličina i za visočije osobe. Ja vozim Polar koji sam uzeo mbike, sasvim ok biciklo. Vozim redovno po okolnim selima, priroda, uživancija, ko voli i vozi bajk zna o čemu pričam.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam planirao sebi na proljeće uzimat. U aprilu vjerovatno. Može li se za 1000 maraka uzet dobar bajk? Želim da bude nov i iskreno da mi potraje desetljeće jer ipak nisam avanturist koji će otići na planinu bajkom i voziti 100 kilometara dnevno offroad.
Za te pare uzmes skroz solidno biciklo i okreneš janje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima li neko preporuku za MTB, imam budzet do nekih 500 dolara. Imam stazu blizu sebe, ali i dosta trailova u lokalnim sumama, nije nista ozbiljno tipa tura po planinama ili slicno. Uglavnom ne vidim poentu trenutno da uzimam cestovno biciklo, a vjerovatno sa ovakvim budzetom nebi ni mogao.
Scott Aspect 750 ili 950.Zabit je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:44Ima li neko preporuku za MTB, imam budzet do nekih 500 dolara. Imam stazu blizu sebe, ali i dosta trailova u lokalnim sumama, nije nista ozbiljno tipa tura po planinama ili slicno. Uglavnom ne vidim poentu trenutno da uzimam cestovno biciklo, a vjerovatno sa ovakvim budzetom nebi ni mogao.
Kako cu velicinu izabrati, visok sam 181/182.Napapijri je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:48Scott Aspect 750 ili 950.Zabit je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:44Ima li neko preporuku za MTB, imam budzet do nekih 500 dolara. Imam stazu blizu sebe, ali i dosta trailova u lokalnim sumama, nije nista ozbiljno tipa tura po planinama ili slicno. Uglavnom ne vidim poentu trenutno da uzimam cestovno biciklo, a vjerovatno sa ovakvim budzetom nebi ni mogao.
Velicina rama L, a mozes i XL. Velicina guma 29.Zabit je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:50Kako cu velicinu izabrati, visok sam 181/182.Napapijri je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:48Scott Aspect 750 ili 950.Zabit je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:44Ima li neko preporuku za MTB, imam budzet do nekih 500 dolara. Imam stazu blizu sebe, ali i dosta trailova u lokalnim sumama, nije nista ozbiljno tipa tura po planinama ili slicno. Uglavnom ne vidim poentu trenutno da uzimam cestovno biciklo, a vjerovatno sa ovakvim budzetom nebi ni mogao.
Sta je ovo svi smo gotovo 2 metra visoki na ovom forumu 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Ljudine moj Husika ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.