FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hocel pustit navijace na otoku nemoj da moram kupovat kapicu za bazen da bi ušo i popeo se na terasu
Do 13.10. traje zabrana u RS za publiku na stadionima. Poslije tog datuma ce donijeti novu odluku o produzavanju ili popustanju.avalPacidoroP je napisao/la: ↑07 okt 2020, 15:11Hocel pustit navijace na otoku nemoj da moram kupovat kapicu za bazen da bi ušo i popeo se na terasu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema navijaca sigurno do proljeca jer se epidemioska situacija pogorsala.
Ljoze moze li nova anketa? Koliko cemo se puta ugasiti u narednih deset dana
Prolićemo Goražde 3:2!
U 17:30h trening reprezentacije na Grbavici. Uskoro ce "nasi" iz reprezentacije opet istrcati na Grbavicu. 

- MocMahale444
2 titule nam klepili, izivljavaju se nad nasim klubom. Nasi sute ko zaliveni.SudoHusika je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:32Zato, što smo ****. Da smo mi izašli pred savez, da smo sudijama auta polupali i noge polomili, digli halabuku, proteste, 20.000 Željinih navijača ispred zgrade, vidio bi ti šta je strah. Ovo je kriminalna organizacija i tu nema finjaka. Danas valjaju karinašima, jučer mađarima, sada će i četnicima, a mi **** jedemo ii guze nas kako stignu. **** KOJE ŠUTE!!
Najgore mi je ovo: "E sad' će ih tek uništavati." Ja se nadam da će ova Veležova inicijativa uroditi plodom na bilo koji način, da se možda pokrenu i drugi klubovi.
Kaze gore ce biti pa jbga istina je to same linije 3D iz Sirokog ti sve govore.
Kako god treba se jednom obracunati s savezom i lopovima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovo je meni malo tužno i sablasno. U smislu kako se sve promjenilo u nekoliko mjeseci za tren oka. Da nam je neko poslije one posljednje utakmice s publikom u martu rekao da više ništa neće biti isto dok slavimo pobjedu i navijamo pod novim krovom... Da će ko u ovoj galeriji biti označena sjedišta, šatori oko stadiona, mjerenje temperature itd.. "Nova normalnost" što bi rekli današnji mediji i stručnjaci. Ovo sve što sam.nabrojao i nas čeka kad puste publiku u ograničenom broju.
-
- Kontakt:
Kad su **** u klubu. Prvi Miske koji se lizao sa izdajnicima i kriminalcima i onda na sve šutio poslije krađa. I što je najgore, prepustio im stadion na 10 godina, nastavio da se liže sa tim karinašima. Pa i dan danas šuruju. A nas gaze li gaze. A onda i ove pizdurine što nas proglasiše legalistima i što saviše kičme. Pizde, sve do jednog. Nijedan klub nije tako brutalno pokraden u 3 navrata osim nas. Ali niti jedan.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:562 titule nam klepili, izivljavaju se nad nasim klubom. Nasi sute ko zaliveni.SudoHusika je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:32Zato, što smo ****. Da smo mi izašli pred savez, da smo sudijama auta polupali i noge polomili, digli halabuku, proteste, 20.000 Željinih navijača ispred zgrade, vidio bi ti šta je strah. Ovo je kriminalna organizacija i tu nema finjaka. Danas valjaju karinašima, jučer mađarima, sada će i četnicima, a mi **** jedemo ii guze nas kako stignu. **** KOJE ŠUTE!!
Najgore mi je ovo: "E sad' će ih tek uništavati." Ja se nadam da će ova Veležova inicijativa uroditi plodom na bilo koji način, da se možda pokrenu i drugi klubovi.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 07 okt 2020, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Ko je oznacavao ove stolice jadna mu majka jes se napatiobraco je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:56Ovo je meni malo tužno i sablasno. U smislu kako se sve promjenilo u nekoliko mjeseci za tren oka. Da nam je neko poslije one posljednje utakmice s publikom u martu rekao da više ništa neće biti isto dok slavimo pobjedu i navijamo pod novim krovom... Da će ko u ovoj galeriji biti označena sjedišta, šatori oko stadiona, mjerenje temperature itd.. "Nova normalnost" što bi rekli današnji mediji i stručnjaci. Ovo sve što sam.nabrojao i nas čeka kad puste publiku u ograničenom broju.

Mah samo da nas puste vec jednom. Bar jednu da odgledam uzivo ko insan.
- MocMahale444
Nije to samo do misketa, slobodno mozes reci niko iz uprave/a nikad se nije “pobio” s savezom a najvise smo pokradeni i najvise nepravde je ucinjeno nad nama.SudoHusika je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:00Kad su **** u klubu. Prvi Miske koji se lizao sa izdajnicima i kriminalcima i onda na sve šutio poslije krađa. I što je najgore, prepustio im stadion na 10 godina, nastavio da se liže sa tim karinašima. Pa i dan danas šuruju. A nas gaze li gaze. A onda i ove pizdurine što nas proglasiše legalistima i što saviše kičme. Pizde, sve do jednog. Nijedan klub nije tako brutalno pokraden u 3 navrata osim nas. Ali niti jedan.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:562 titule nam klepili, izivljavaju se nad nasim klubom. Nasi sute ko zaliveni.SudoHusika je napisao/la: ↑07 okt 2020, 09:32Zato, što smo ****. Da smo mi izašli pred savez, da smo sudijama auta polupali i noge polomili, digli halabuku, proteste, 20.000 Željinih navijača ispred zgrade, vidio bi ti šta je strah. Ovo je kriminalna organizacija i tu nema finjaka. Danas valjaju karinašima, jučer mađarima, sada će i četnicima, a mi **** jedemo ii guze nas kako stignu. **** KOJE ŠUTE!!
Jos najgore je sto neki navijaci to isto pravdaju i sute kao da rade za savez
-
- Kontakt:
Nisam mislio samo na Senada, naravno, nego i na njega i na ove. A on je imao prilično prisan odnos sa ovim mafijašima. Ugostio ih 100 puta, ugađao, titrao, šurovao i na kraju nam pristaviše fino karnu u stau. 3 puta.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Druze nemoj misliti da ja podrzavam misketa ili sta vec nego kazem nije jedini koji se ulizivao savezu.SudoHusika je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:16Nisam mislio samo na Senada, naravno, nego i na njega i na ove. A on je imao prilično prisan odnos sa ovim mafijašima. Ugostio ih 100 puta, ugađao, titrao, šurovao i na kraju nam pristaviše fino karnu u stau. 3 puta.
Nema uprave da je bila dobra. Sve neki nehljebovici cast pojedincima.
Ostaje samo da smo pokradeni i da smo presutili kao picketine neke.
-
- Kontakt:
Daj Boze da dozvole publiku na stadione, zabrana u RS do 13.10. e sad ako budu i dalje prepisivali mjere iz Srbije, tesko da ce biti publike, njihov derbi i zvanicno bez gledalacaLjoZee je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:00Ko je oznacavao ove stolice jadna mu majka jes se napatiobraco je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:56Ovo je meni malo tužno i sablasno. U smislu kako se sve promjenilo u nekoliko mjeseci za tren oka. Da nam je neko poslije one posljednje utakmice s publikom u martu rekao da više ništa neće biti isto dok slavimo pobjedu i navijamo pod novim krovom... Da će ko u ovoj galeriji biti označena sjedišta, šatori oko stadiona, mjerenje temperature itd.. "Nova normalnost" što bi rekli današnji mediji i stručnjaci. Ovo sve što sam.nabrojao i nas čeka kad puste publiku u ograničenom broju.
![]()
Mah samo da nas puste vec jednom. Bar jednu da odgledam uzivo ko insan.
Neki bi na guzicu progovorili da mogu
ljoZe ja ogranicenijeg lika od tebe nikad nisam vidio ,nadam se da si bar maloljetan jer ako ima bar 18 god za tebe nema nade. hahaha
Fakat zasto brisete normalnu diksusiju, sta je problem da se pise o tome ko nam dolazi u klub ? Pa ti nam ljudi odlucuju za klub.
Mjau !
Ti ljudi nece uci u klub prije Skupstine. I da je tacno za taj sastanak ne znaci da ce se ista desiti isto kao kad je bio sastanak UO. Cekali, gadjali se informacijama i na kraju nista. Da je zakazana Skusptina ok da razgovaramo, a ovako gadjati se imenima beze nema potrebe.
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Levin, WeekendOffender i 23 gosta.