Isto tako im krademo pare sa računa, mi im stvaramo dugove i mi im ne isplaćujemo plate igračima. Jeste, mi smo za sve krivi. kuknjava
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Raspored u Zeljeznicara prepaklen, u 3 sedmice sedam utakmica. Sad su oni u situaciji gdje u najgorem dijelu sezone, igraju zaostalu s objektivno najjacom ekipom u ligi.
Jel malo jasnije sad defektnoj brigadi s pitarskog pdfa sto ne odgodismo, kad pogleda koliko smo sakati sto se tice kartona i povreda
Jel malo jasnije sad defektnoj brigadi s pitarskog pdfa sto ne odgodismo, kad pogleda koliko smo sakati sto se tice kartona i povreda
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ja,i? Kakve mi imamo veze sto ste sakati sa povredama i kartonimakillafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:57Raspored u Zeljeznicara prepaklen, u 3 sedmice sedam utakmica. Sad su oni u situaciji gdje u najgorem dijelu sezone, igraju zaostalu s objektivno najjacom ekipom u ligi.

Sta smo mi igrali do sad pikado? Koliko mi tekmi imamo? Koliko tekmi u evropi i ligi prije ?killafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:57Raspored u Zeljeznicara prepaklen, u 3 sedmice sedam utakmica. Sad su oni u situaciji gdje u najgorem dijelu sezone, igraju zaostalu s objektivno najjacom ekipom u ligi.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel ima itko da bi tipovao SS.ba ligu!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Pa nemate nikakve veze, samo ne kontam da vas ima ogranicenih da ne shvatate da nema svako 30 igraca, i da bi odgoda utakmice s vama nama donijela velike probleme. Na nama je bilo da odlucimo, i odlucili smo najbolje za nas klub, sto bi u sustini svi uradili, pa i vi, da je obrnuta situacija sto se tice kadra, raspolozivih igraca i ostalog.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:02Ja,i? Kakve mi imamo veze sto ste sakati sa povredama i kartonimakillafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:57Raspored u Zeljeznicara prepaklen, u 3 sedmice sedam utakmica. Sad su oni u situaciji gdje u najgorem dijelu sezone, igraju zaostalu s objektivno najjacom ekipom u ligi.
Jel malo jasnije sad defektnoj brigadi s pitarskog pdfa sto ne odgodismo, kad pogleda koliko smo sakati sto se tice kartona i povreda![]()
@zagor ja ne vjerujem koliko covjek moze bit glup, bukvalno mi se radja zelja da te upoznam jer si endemska vrsta
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Uputi me malo i upadam.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nervozni kila, ceka da se Infatino javi i vrsti tri boda Velezu iz BL
Jer bi ih dobili 100% da nije bio crveni
Al cuj argumenta, ti imas 30 igraca i trebo bi igrati, a ovaj sto ima 25 njemu je vec zayebano

Jer bi ih dobili 100% da nije bio crveni

Al cuj argumenta, ti imas 30 igraca i trebo bi igrati, a ovaj sto ima 25 njemu je vec zayebano

- feniksptica
- Kontakt:
Svaki klub ima roster od 25 otprilike. Ne znam kakva ti je to prica. Mimo svega sto sam govorio da i niej trebalo odgodit, trebas imas 25 igraca.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne bi vi ni sa 30 meda mogli izgledakillafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:50Pa nemate nikakve veze, samo ne kontam da vas ima ogranicenih da ne shvatate da nema svako 30 igraca, i da bi odgoda utakmice s vama nama donijela velike probleme. Na nama je bilo da odlucimo, i odlucili smo najbolje za nas klub, sto bi u sustini svi uradili, pa i vi, da je obrnuta situacija sto se tice kadra, raspolozivih igraca i ostalog.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:02Ja,i? Kakve mi imamo veze sto ste sakati sa povredama i kartonimakillafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:57Raspored u Zeljeznicara prepaklen, u 3 sedmice sedam utakmica. Sad su oni u situaciji gdje u najgorem dijelu sezone, igraju zaostalu s objektivno najjacom ekipom u ligi.
Jel malo jasnije sad defektnoj brigadi s pitarskog pdfa sto ne odgodismo, kad pogleda koliko smo sakati sto se tice kartona i povreda![]()
@zagor ja ne vjerujem koliko covjek moze bit glup, bukvalno mi se radja zelja da te upoznam jer si endemska vrsta
- Kockoglavi
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 16:33Zamijenio si slova, valjda se piše:svrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:58Polako ljudi
Tise malo
Na stadionu Grbavica se postavlja VAR-tehnologija
Pustite sad tu pricu
GRBAVICA JE GLAVNA SAD
![]()
![]()
GRBAVICA JE GLAVNA SDA![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Jadan cuko
On nije nista kriv
Amarove lopovluke ni VAR neće otkritisvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 11:58Polako ljudi
Tise malo
Na stadionu Grbavica se postavlja VAR-tehnologija
Pustite sad tu pricu
GRBAVICA JE GLAVNA SAD
![]()
![]()

Bolje Borac nego cigani,zvuči li ti poznato?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:51Samo da ste nas pustili proslu sezonu da osvojimo kup
Gdje bi smo mi radili eventualne malverzacije i pustili Siroki da uzme kup
Al kakav moras bit jad
Da ti Vico naredi da nema zavrsnice kupa
Jer bi se ugrozilo 4 mjesto Borcu
I nakon toga sebe proglasis pocasnim predsjednikom
Svasta
-
- Kontakt:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Koldžin pušik.rac gdje je trafostanica?Bbake je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:56-Pitari, prekinuli ste ligu.
_A šta su oni drugi radili?
-Pitari štimate sudije.
_A kada su oni drugi štimali?
-Pitari šurujete sa genatorima genocida.
_A oni drugi nisu, jel?
-Pitari vi ste sda prćija.
-To su oni drugi.
-Pitari qurca se napušite.
-Sa zadovoljstvom.
Neka i ovakvih s kim bi se čovjek zajebavaoFeridaga je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:22Evo primjera kada spermatozoide treba u ruku ili wc solju istresti.Bbake je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:56-Pitari, prekinuli ste ligu.
_A šta su oni drugi radili?
-Pitari štimate sudije.
_A kada su oni drugi štimali?
-Pitari šurujete sa genatorima genocida.
_A oni drugi nisu, jel?
-Pitari vi ste sda prćija.
-To su oni drugi.
-Pitari qurca se napušite.
-Sa zadovoljstvom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Utakmica BiH-S Irska uci ce u historiju nase zemlje jer ce biti prva odigrana utakmica u nasoj zemlji na kojoj ce se koristiti VAR-tehnologija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.