Kakva analiza?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Padovan je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:43Lotito da pusti MilikaSiamoNoi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 17:07Al kažu Lotito ga nije htio pustitAfter rejecting deadline day moves to Valencia and Fiorentina, Napoli have excluded Arkadiusz Milik from both their Europa League and Serie A squads.
The Polish striker will continue to train alone after being banned from first team training. Milik’s contract expires in June.![]()
![]()
![]()
Pa ove sa transfermarkta oko vrijednosti igrača na papiru,a znaš da to ne igra nikakvu ulogu. Nego, šta je sa Eriksenom ? Koliko sam upratio kraj prošle sezone, više je proveo na klupi nego u igri
Pa jasno da ne igra nego Inter (ili uopce itko u ligi) prvi put u zadnjih tko zna koliko godina ulazi u sezonu sa u najmanju ruku podjednakom ekipom kao i favorit natjecanja.Ove cifre sa TM samo to potvrđuju.Prije je razlika bila 100,200 milja u vrijednosti ekipa.Pa do "nedavno" je bila priča kako je upitno može li Inter LP izborit,sprdali se ljudi,bio u sličnoj situaciji kao sada Milan.Onda krenula oluja sa istoka i sad se odjednom priča o klubu koji bi se trebao ravnopravno boriti za naslov.Nece proci dugo i pricat ce se o klubu koji ima šanse osvojiti LP u najmanju ruku kao Joma zadnjih godina prije dolaska C.Ronalda kad su ih mnogi svrstavali u 5-6 favorita za osvajanje.Što sad možda izgleda smiješno,ali izgledala je i priča o borbi za naslov do nedavno.
Od čega oporavit? Ne bi otišli na reprezentativno okupljanje da su imali ikakvih zdravstvenih tegoba. Možda bi i ja i ti bili pozitivni da se sutra odemo testirati. To je sve sranje, još sad dolazi sezonska gripa, pozitivni slučajevi će bit na svim stranama. Daj bože da se ova sezona uspije završitIlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:06Sreca interu je sto je reprezentativna pauza pa se stignu oporaviti.
Pozitivni ne bi igrali nego bi bili u izolaciji. Taman da se vrate kad pocinje novo kolo.Biscione je napisao/la: ↑07 okt 2020, 22:11Od čega oporavit? Ne bi otišli na reprezentativno okupljanje da su imali ikakvih zdravstvenih tegoba. Možda bi i ja i ti bili pozitivni da se sutra odemo testirati. To je sve sranje, još sad dolazi sezonska gripa, pozitivni slučajevi će bit na svim stranama. Daj bože da se ova sezona uspije završitIlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:06Sreca interu je sto je reprezentativna pauza pa se stignu oporaviti.
Tesko da hoce,Zlatan je evo vec 14 dana u izolaciji i uopste se ne zna da li ce do utakmice sa interom izaci iz iste,isti slucaj sa Duarteom,ma da je on nebitan faktorIlPrincipino je napisao/la: ↑07 okt 2020, 21:06Skrinar pozitivan. Bastoni pozitivan.
Sreca interu je sto je reprezentativna pauza pa se stignu oporaviti. Mada bih ih ja prolongirao dok je ovoga. (pauze za reprezentacije)
Da nije bilo pauze zanimala bi me reakcija intera s obzirom da ce se Lega vjerovatno posrati na svoj protocol koji napravila.
Ima logike, ko bi mu jos dao platu koju trazi, a da ne gori pod nogama tom klubu.
zec is sesira :kafa:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.