veoma veoma veoma tesko gostovanje.. jedva cemo ovo uzeti ako uzmemo.. uf!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
kako momak slici Kaki, to je haos
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
izgleda da ni Sissoko nece igrat, umor u pitanu, Giandonato ce startat
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kakav Sissokosarajlija89 je napisao/la:Sissoko je danas kljucni igrac![]()
U nedostatku Marchisia i Mela..vecinu posla mora sam obaviti....
Falit ce i ADP...nemamo konkretne izmjene u spicu...
A ne vjerujem da ce se za Traorea odlucit...Grosso solidno igra...nista posebno i dobro ali ne toliko lose...zasto rizikovat,traore je samo 2-3 tekme igrao....
Da je dobit danas...vjerujte sinoc spavo nisam kako treba...isto ko da je za titulu tekma heheh
Kad vas ubiju na kontre, ako ih ne zatvorite. Bekovi ce danas morati da odigraju dobro i da Juve mozda iskontrira Chievu. Ako sad Juventus ne pobedi, nece uzeti lo scudetto.
- sarajlija89
- Kontakt:
izgleda da ni Sissoko nece igrat, umor u pitanu, Giandonato ce startat
@magica
nikakav sissoko kao sto vidis hahhaa
sredina je najvaznija za Juventus..cim tu ima igru i protok lopte te dobar defanzivni blok..sve je lako...zato sam to rekao...
i ne diraj mi sissoka
a bekovi...stara boljka...nema potrebe spominjat...
Ono sto sam ja gledao..chievo nije kao prosle sezone...al previse izostanaka i imperativ pobjede ovu tekmu cine jos tezom za Juve....
Samo hrabro i pametno...do pobjede
FORZA RAGAZZI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
meni ovo smrdi da cemo mi kiksati.. jedan po jedan favorit kiksa, kao i prije par kola kada je profitirao samo inter.. Milan izgubio, Lazio remi kuci.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Prosle godine je Milan uvek kiksao kad i Inter, a Roma je samo stizala. Da nije bilo onolikog zaostatka iz prvog dela prvenstva, Roma bi uzela titulu.Italia je napisao/la:meni ovo smrdi da cemo mi kiksati.. jedan po jedan favorit kiksa, kao i prije par kola kada je profitirao samo inter.. Milan izgubio, Lazio remi kuci..
Ove godine moze scenario da bude isti: Milan vodi i kiksa, Juve prati i ne koristi, Inter se vraca u drugom delu sezone. Videcemo.
Teška utakmica danas što zbog povreda, što zbog tog imperativa pobjede, ali mislim da će Del Neri smiriti igrače i motivisati ih da danas pobjede.
Kako nemamo srece to je nemoguce pa kad krene serija dobrih rezultata odmah povrede, ali na jednoj poziciji po dva igrača. Skoro su to bili bekovi, a danas vezni red.
Ali ipak nadam se da će ovi što dobiju šansu odraditi to dobro i donijeti velika tri boda.
Forza Juve!
Kako nemamo srece to je nemoguce pa kad krene serija dobrih rezultata odmah povrede, ali na jednoj poziciji po dva igrača. Skoro su to bili bekovi, a danas vezni red.
Ali ipak nadam se da će ovi što dobiju šansu odraditi to dobro i donijeti velika tri boda.
Forza Juve!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tesko ce mo do pobijede nelezi nam Chievo nikako mislim opcenito ekipe iz Verone...Vjerujem u pozitivan rezultat..
Evo trenutna statistika lige
http://www.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192
Sastav
Samo ovde ispravka bez Marchisia tu ce igrati Giandonato
evo igraci koji konkurisu za danasnju utakmicu
CHIEVO VERONA: Sorrentino; Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani; Fernandes, Guana, Marcolini; Costant; Pellissier, Moscardelli. Reserves: Squizzi, Frey, Andreolli, Jokic, Bogliacino, De Paula, Granoche. Coach: Pioli.
JUVENTUS: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Giandonato, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Iaquinta. Reserves: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Motta, Traore, Salihamidzic, Giannetti. Coach: Del Neri.
Sad sam gledao stanje u slacionici igraci djeluju ozbiljno,mnogi su nasmijani Salihamidzic ce biti na klupi njega su najvise zumirali....
Evo trenutna statistika lige
http://www.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192
Sastav
Samo ovde ispravka bez Marchisia tu ce igrati Giandonato
evo igraci koji konkurisu za danasnju utakmicu
CHIEVO VERONA: Sorrentino; Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani; Fernandes, Guana, Marcolini; Costant; Pellissier, Moscardelli. Reserves: Squizzi, Frey, Andreolli, Jokic, Bogliacino, De Paula, Granoche. Coach: Pioli.
JUVENTUS: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Giandonato, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Iaquinta. Reserves: Manninger, Legrottaglie, Grygera, Motta, Traore, Salihamidzic, Giannetti. Coach: Del Neri.
Sad sam gledao stanje u slacionici igraci djeluju ozbiljno,mnogi su nasmijani Salihamidzic ce biti na klupi njega su najvise zumirali....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Minut 15 penal za Chievo iako se sudija dugo dvoumio dosudio je penal inace ovaj nas sudija vec duze vremena zavija u crno..
Ali brani Storari
Ali brani Storari
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakva odbrana Storaria uhhhhhhhhhhhh. 
- JuveSissoko
- Kontakt:
koja sramota
,lik sam sebi zapeo, zato je i odbrana, pravda
pa nama sudije pomazu??? ccccc
,lik sam sebi zapeo, zato je i odbrana, pravda
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Odavno nisam vidio bolju odbranu penala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta za ovaj pokusaj Sorensena stativa.
Kakav gol Kvaljarele... RESPEKT!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
kakva golcina Quag 
Kvaljarela naklon do poda za ovaj go a i malom sorensenu kaku stativu odvali iz zemlje....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
au pm sto meni prenos kasni ,ja ovdje citam "citam kakav gol Quaga, gledam, koji ba go??? kad ono scena 
kakav golllllllllllllllllllllllll
devetiiiiiiiiiiiiiiii
Registruj se na kladionicu BET365, besplatno je i imaš odličan stream za većinu utakmica.JuveSissoko je napisao/la:au pm sto meni prenos kasni ,ja ovdje citam "citam kakav gol Quaga, gledam, koji ba go??? kad ono scena
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.