Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Bit cemo prvi u evropi kojima je pauk odnio var sobu
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Joj kad ga veceras neko zapali..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sehic
Cipetic Ahmedhodzic Sanicanin Kolasinac
Cimirot Pjanic Krunic
Gojak
Dzeko Djuric
Ajde Dusko pokazi da imas muda
Cipetic Ahmedhodzic Sanicanin Kolasinac
Cimirot Pjanic Krunic
Gojak
Dzeko Djuric
Ajde Dusko pokazi da imas muda

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledam neke klipove utakmica protiv Sjeverne Irske i vidim Sarica kako postize gol u Belfastu
gdje taj lik odjednom nestao, sad se sjetih da je uopste postojao
gdje taj lik odjednom nestao, sad se sjetih da je uopste postojao

Don't believe the hype.
Tesko je igrati 3 5 2 formaciju, treba se uigrati za to da se perfketno izvede i trebaju brzi vezni igraci. Mozemo mi normalnom 4 5 1 odigrat finu utakmicu ako budu svi na ocekivanom, disciplinovanom Duskovom nivou.
Blizi se dan nakon godinu cekanja vise da se odigra..da je strpat i finale tu pa da se zavrsi vise
Bolji smo, ali samo oprez i kao sto kapiten kaze mogu biti nezgodni. Idemo ih razbit visee

Samo da ne bude sranja i pritiska po svedjanima ako odigraju lose ili naprave neke greske. Da se ne ustrtaju odmah..kao sto mi znamo pritisak na bit momacki.
Blizi se dan nakon godinu cekanja vise da se odigra..da je strpat i finale tu pa da se zavrsi vise

Bolji smo, ali samo oprez i kao sto kapiten kaze mogu biti nezgodni. Idemo ih razbit visee

Samo da ne bude sranja i pritiska po svedjanima ako odigraju lose ili naprave neke greske. Da se ne ustrtaju odmah..kao sto mi znamo pritisak na bit momacki.
BašČelik!
Šehić izbrisao instagram profil i nestao pod zemlju 

Nesto kontam kad bi usli u formu dobru neku sad pa svi odigrali na vrlo dobrim nivoima, neki i prebacili ocekivanja. Prodjemo baraz na euru Spanija(nikad losija moze se reci), Svedska s kojom bi mogli igrati, a takodjer i sa Poljskom..i neke srece koje smo vise zasluzili, posloze se kockice i tko zna neko iznenadjenje.
masta moze svasta 

BašČelik!
Lulić u razgovoru sa Slovencem: Kod nas je reprezentacija odmor, jedeš kolače, porodica…

Kolaci ce im sutra foci glave....**** ty ti trenera kurcinu kad ovo dopusta
Potrefio mu se sad rodjendan dok su zajedno, pocastili ga, malo teamworka nabili..nikakav problem 

BašČelik!
Današnji sastav sudeći prema repka.ba:
-----------------------------Šehić---------------------------
Cipetić-----Ahmedhodžić-----Saničanin-----Kolašinac
-------------Hadžiahmetović-----Cimirot----------------
---------------------------Pjanić----------------------------
Višća-------------------------------------------------Gojak
---------------------------Džeko----------------------------
-----------------------------Šehić---------------------------
Cipetić-----Ahmedhodžić-----Saničanin-----Kolašinac
-------------Hadžiahmetović-----Cimirot----------------
---------------------------Pjanić----------------------------
Višća-------------------------------------------------Gojak
- AndreWilliams
- Kontakt:
Što Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić u prvih 11? Šta sam to u medjuvremenu propustio? I jedan i drugi ne dokazani, ali jedan makar igra ozbiljan fudbal u Rusiji, dok drugi igra u amaterskoj ligi.
ja ne znam sta ce pored Dupovca ovi Hadzikadunici i Ahmedhodzici uopste u konkurenciji za repku... zasto selektor nije pozvao Pidru... sve su to pitanja koja selektor vjesto izbjegava...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako tako gledas u kojoj ligi igra Sanicanin.... Ja bi volio Hotica vidit u prvi 11 gledo sam par utakmica odlican je decko i ima nesta sto posjeca na RiberyAndreWilliams je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:07Što Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić u prvih 11? Šta sam to u medjuvremenu propustio? I jedan i drugi ne dokazani, ali jedan makar igra ozbiljan fudbal u Rusiji, dok drugi igra u amaterskoj ligi.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
dobro znam kako ce Seo i Anel komunicirat, ali kako ce Sanicanin i Cipetic sa njima...
-----------------------------Begovic---------------------------
Todorovic-----Hadzikadunic-----Saničanin-----Kolašinac
------------------Cimirot-------------Krunic --------------------
-------------------------------Pjanić----------------------------
Višća-------------------------------------------------Tatar[Gojak]
Todorovic-----Hadzikadunic-----Saničanin-----Kolašinac
------------------Cimirot-------------Krunic --------------------
-------------------------------Pjanić----------------------------
Višća-------------------------------------------------Tatar[Gojak]
- AndreWilliams
- Kontakt:
Saničanin je igračina, ali me stvarno interesuje zašto Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić? Jel' to ima veze sa tim što je Hadžikadunić lijevak u konkurenciji gdje već imamo Saničanina, Zuku, Seu... a ko je u konkurenciji za desnog štopera?adal je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:32Ako tako gledas u kojoj ligi igra Sanicanin.... Ja bi volio Hotica vidit u prvi 11 gledo sam par utakmica odlican je decko i ima nesta sto posjeca na RiberyAndreWilliams je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:07Što Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić u prvih 11? Šta sam to u medjuvremenu propustio? I jedan i drugi ne dokazani, ali jedan makar igra ozbiljan fudbal u Rusiji, dok drugi igra u amaterskoj ligi.
Hadzikadunic je desnjak kao i Ahmedhodzic. Vjerovatno bi igrao Ahmedhodzic jer ima bolju igru nogom i kada bude Pjanic pokriven da bar on moze bolje od Hadzikadunica iznjet to iz odbrane i dodati veznima. Iako su Irci najopasniji na centarsuteve i tu je bolji Hadzikadunic jer je veci. Pa sad ima varijanti.AndreWilliams je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:51Saničanin je igračina, ali me stvarno interesuje zašto Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić? Jel' to ima veze sa tim što je Hadžikadunić lijevak u konkurenciji gdje već imamo Saničanina, Zuku, Seu... a ko je u konkurenciji za desnog štopera?adal je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:32Ako tako gledas u kojoj ligi igra Sanicanin.... Ja bi volio Hotica vidit u prvi 11 gledo sam par utakmica odlican je decko i ima nesta sto posjeca na RiberyAndreWilliams je napisao/la: ↑08 okt 2020, 03:07Što Ahmedhodžić, a ne Hadžikadunić u prvih 11? Šta sam to u medjuvremenu propustio? I jedan i drugi ne dokazani, ali jedan makar igra ozbiljan fudbal u Rusiji, dok drugi igra u amaterskoj ligi.
Mislim da ovi sastavi jos nisu tacni, to je otprilike lupanje novinara, jer je Dusko zatvorio trening za javnost gdje je trenirao sa prvim timom i rekao da ne zeli otkriti nista. Sve ce biti jasno oko 18h.

BašČelik!
@MrAdislic, Visociji je Ahmedhodzic od Hadzikadunica za 1cm (192) 
Izgleda da je jedina Dennisova prednost to blago iskustvo igranja na vecem nivou. Ostale prednosti su čini se na Anelovoj strani, prije svega znanje s loptom i pas igra - protiv Granade je bio odlican, švedsku ligu ne gledam tako da nemam neki veliki uzorak.
Mislim da ce na kraju to igranje nogom i presuditi jer mi trazimo posjed lopte.
Haman je momak i previše samouvjeren tako da bi to trebalo dobro izgledati, pogotovo sto protivnik ne izaziva neko strahopostovanje.

Izgleda da je jedina Dennisova prednost to blago iskustvo igranja na vecem nivou. Ostale prednosti su čini se na Anelovoj strani, prije svega znanje s loptom i pas igra - protiv Granade je bio odlican, švedsku ligu ne gledam tako da nemam neki veliki uzorak.

Mislim da ce na kraju to igranje nogom i presuditi jer mi trazimo posjed lopte.
Haman je momak i previše samouvjeren tako da bi to trebalo dobro izgledati, pogotovo sto protivnik ne izaziva neko strahopostovanje.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Beduin, BosnianDragon2024 i 26 gostiju.