Drugo je sadQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:16a sad bi volio 433, ja kad sam govorio ti kazes to je svakako 433 tierney igra i dole i gore![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Drugo je sadQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:16a sad bi volio 433, ja kad sam govorio ti kazes to je svakako 433 tierney igra i dole i gore![]()
al stvarno, kad covjek skonta 10 godina nam fali ovakav tip igraca na sredini terena i Arteta u svom prvom punom prelaznom roku plus pogodjen ovim sranjem oko virusa i manjkom para opcenito, svi su u nekim gubicima, uspjeva da dovede covjeka ni iz cega zadnji dan
Da, Arteta je insistirao na Parteyu i valjda je na Parteya mislio kad je rekao da ima punu podrsku uprave jer ga nije mogao dovest bez zelenog svjetla Kroenkeovih i sigurno nekog finansijskog poguranca.QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 okt 2020, 01:39al stvarno, kad covjek skonta 10 godina nam fali ovakav tip igraca na sredini terena i Arteta u svom prvom punom prelaznom roku plus pogodjen ovim sranjem oko virusa i manjkom para opcenito, svi su u nekim gubicima, uspjeva da dovede covjeka ni iz cega zadnji danBrokula je napisao/la: ↑08 okt 2020, 01:18Drugo je sadQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 okt 2020, 00:16
a sad bi volio 433, ja kad sam govorio ti kazes to je svakako 433 tierney igra i dole i gore![]()
![]()
![]()
![]()
vazda sam se pitao sto Wenga poslije gubitka Diabya nije nikad takav profil igraca vise doveo, brat je doveo Elnenya,Xhaku i mnoge druge veznjake koji nisu ni slicni onom sto nam je trebalo
Bili Turčin, Grk i Armenac i Bili ih ubije.
Kad je Arteta rekao u nedjelju ono da obecava da rade na dovodjenju pojacanja, i da ne prica samo u prazno nego da stoji iza svojih rijeci, tad sam se potajno poceo nadati da bi mogli dovesti nekog, al nisam htio da budem optimisticanQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 okt 2020, 01:39
al stvarno, kad covjek skonta 10 godina nam fali ovakav tip igraca na sredini terena i Arteta u svom prvom punom prelaznom roku plus pogodjen ovim sranjem oko virusa i manjkom para opcenito, svi su u nekim gubicima, uspjeva da dovede covjeka ni iz cega zadnji dan![]()
vazda sam se pitao sto Wenga poslije gubitka Diabya nije nikad takav profil igraca vise doveo, brat je doveo Elnenya,Xhaku i mnoge druge veznjake koji nisu ni slicni onom sto nam je trebalo
Polufinale EL protiv Atletica?QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 okt 2020, 13:55to je laz, rijesavao je on utakmice i sam i s alexisom al to se brzo zaboravlja, ovo je nepravda prema njemu prvo i epska glupost kluba
Ma jasno ko dan, bio mu Ozil uzdanica dok nije presro sa kineskim balijama i smanjenjem plaće.feniksptica je napisao/la: ↑23 okt 2020, 15:33Opet ja mislim da to nije do Artete nego da je doslo od vrha zabrana
Özilov agent je lik kojeg bih ja sutra angažovao da moram prodati kuću ili tako nešto. Pravi prefrigani PR-master.Brokula je napisao/la: ↑23 okt 2020, 14:53Mesutov agent dao jako jako zanimljiv intervju za ESPN.
Prvo je napao Artetu i u biti rekao da je i on bio beskoristan i nije igrao nikako al su ga svejedno registrovali
Drugo isto jako zanimljivo jest da je Ozil odbio 30 miliona bonusa na potpis za drugi tim 2018e i produzio sa Arsenalom. To nisam ocekivao uopste.
Trece i najgore po Arsenal jeste informacija da je 5 6 igraca reklo da Ozil trenira kao i svi drugi i da vecina ih smatra da je Ozil najbolji igrac u timu.
Ako rezultati i igra krenu nizbrdo Arteta ce izgubiti svlacionicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.