Pa ti si jako zaglibio onda..Samo F.K.S !! je napisao/la:Vise me stid majke mi ali haj valjda imate razumijevanja moram odgovarat ove sedmice fiziku a zaboravio sam pretvaranje totalno ako mi neko ovo moze pretvoriti bio bih mu zahvalan (uz mogucnost postavljanja racuna ako nije problem) 7 mm = ? km , 6 m= ? dm , 3 mm = ? m , 5 km = ? dm
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
...što je više lome to je volim jače...
samofks koji si ti razred?
Moze li mi neko naci pjesmu iz one crnacke humoristicke serije gdje glumi onaj sasavi cvikeras?
Unaprijed hvala.

Unaprijed hvala.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ako to ne znas pomiri se ti sa prolaskom iz fizike.Samo F.K.S !! je napisao/la:Vise me stid majke mi ali haj valjda imate razumijevanja moram odgovarat ove sedmice fiziku a zaboravio sam pretvaranje totalno ako mi neko ovo moze pretvoriti bio bih mu zahvalan (uz mogucnost postavljanja racuna ako nije problem) 7 mm = ? km , 6 m= ? dm , 3 mm = ? m , 5 km = ? dm
Nazalost ...spielführer_21 je napisao/la:Mala je razlika kolega, veoma mala.. i to na strani turbofolkera, usudio bih se reći...Dino_TM je napisao/la:Pogledaj malo sta drugi pisu, vecinom su ista misljenja.nevjernik je napisao/la:izgleda posjeta bila veca nego sto sam ocekivao, sad po ovim snimcima s etesko moze ocijeniti sam kvalitet nastupa, pa cemo vjerovati @Dini da i nije bilo nesto specijalno
Ali opet, bolje da je on napunio zetru nego oni turbofolkeri.
joj ni meni to pretvaranje nikad nije islo... ali imas na ovim novijim mobitelima tipa cookie digitron za pretvaranje
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:samofks koji si ti razred?
Ma 7 druze samo sto nemam pojma nista jbg kad sam vise kuci nego u skoli
Ne znam dino objasni mi jbg kad nisam bio kad su radili
1 m=1000 mm
100 cm
10 dm
nije to tesko skontati
100 cm
10 dm
nije to tesko skontati
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nemas tu neki postupak. Samo moras znati vrijednosti prefiksa, vjerovatno imas tabelu u knjizi i naucis to napamet.Samo F.K.S !! je napisao/la:Wolverine je napisao/la:samofks koji si ti razred?
Ma 7 druze samo sto nemam pojma nista jbg kad sam vise kuci nego u skoli
Ne znam dino objasni mi jbg kad nisam bio kad su radili
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mišljenja su podjeljena što se tiče showa Davida Guette. Većina kaže da je bilo odlično,
manji broj da su očekivali više.
manji broj da su očekivali više.
sikirica je napisao/la:Moze li mi neko naci pjesmu iz one crnacke humoristicke serije gdje glumi onaj sasavi cvikeras?
Unaprijed hvala.![]()
misliš na ovoga ???
FORZA MARŠAL !!!
jesi nam sta donjeo od tamo..demir44 je napisao/la:VRATIO SE RUSKI TAJKUN
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Vratio se kuci il na forum samo?
Ako si kuci,imal sta za raju?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Vratio se kuci,pred ove praznike.Kako sam bio pozelio ovu Bosnu jbt...Ima,obecao sam forumasu godine jedan dres,plavi,6,Rotor Volgograd.Imam i od Alanije Vladikakvkaz,14*p!p!t@* je napisao/la:Vratio se kuci il na forum samo?
Rotor Volgograd...
Haha hocu i ja jedan xDdemir44 je napisao/la:Vratio se kuci,pred ove praznike.Kako sam bio pozelio ovu Bosnu jbt...Ima,obecao sam forumasu godine jedan dres,plavi,6,Rotor Volgograd.Imam i od Alanije Vladikakvkaz,14*p!p!t@* je napisao/la:Vratio se kuci il na forum samo?
Kakav god
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
kako ide demire
Ma ide super,i bolje nego sam se nadao...Momci su ekstra,trener takodje...Ja ih pomalo ucim da psuju na nasem,hehehe...Najvise se druzim s Golubevim,jedan ekstra igrac,kapiten,i tak...Unica_Liverpool_ je napisao/la:kako ide demire
Pipita,bit ce i za tebe nesto valjda.Abd kad sljedeci put dodjem...
Rotor Volgograd...
Kakvi su vam rezultati ? Jesi li standardan ? Daj vise detalja 
Brate vracaj se sto prije tamodemir44 je napisao/la:Ma ide super,i bolje nego sam se nadao...Momci su ekstra,trener takodje...Ja ih pomalo ucim da psuju na nasem,hehehe...Najvise se druzim s Golubevim,jedan ekstra igrac,kapiten,i tak...Unica_Liverpool_ je napisao/la:kako ide demire
Pipita,bit ce i za tebe nesto valjda.Abd kad sljedeci put dodjem...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kako se snalazis u klubu, igras li za Prvi ili drugi tim, jesil standardan .. Pricaj 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.