Odprilike ocekivano.
Mozda Krunic umjesto Hadziahmetovica, ali to je odprilike to.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odprilike ocekivano.
Meni je ovo 442
Meni je iz nekog razloga ostala najupečatljivija pobjeda u Belgiji 2:4 kada je povrijedjeni Ibisevic bio gost Marijanu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:12Za mene licno su Francuska i Zilina bili najemotivniji momenti. A Dzekin gol protiv Francuske mi je najdrazi, ne znam zasto ali ta me sjecanja nikada nece napustiti.
Kad smo vec stigli na svjetsko, nisam bio previse emotivan jer smo dostigli vrhunac i sve mimo toga bi bilo odlicno.
Upravo takohurem je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:20Meni je iz nekog razloga ostala najupečatljivija pobjeda u Belgiji 2:4 kada je povrijedjeni Ibisevic bio gost Marijanu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:12Za mene licno su Francuska i Zilina bili najemotivniji momenti. A Dzekin gol protiv Francuske mi je najdrazi, ne znam zasto ali ta me sjecanja nikada nece napustiti.
Kad smo vec stigli na svjetsko, nisam bio previse emotivan jer smo dostigli vrhunac i sve mimo toga bi bilo odlicno.
Sjecam se i slavlja poslije utakmice..to je bilo nevjerovatno. Od te pobjede u Belgiji je i krenula lijepa priča nove generacije.
Zilina je nekako bila ocekivana.
Francuska - falila je pobjeda za ukupan dojam, bar meni licno.
odakle ovo?
Ja sam od starog naslijedio ljubav prema reprezentaciji, sad lik pojma o zivotu nema, batalio
brate moj stari bukvalno antisportista, a meni sport haman smisao zivota. Sta je rec za starogDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 okt 2020, 18:32Ja sam od starog naslijedio ljubav prema reprezentaciji, sad lik pojma o zivotu nema, batalio![]()
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, boatenkk, CAZIN, Google Adsense [Bot], Homelander, MElloo, Proximic i 53 gosta.