Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la samadhi » 19 dec 2010, 15:11

Joj ovih romanista ocam' cuj ona njihova zalopojka najbolja....jest ako volis Merlinove balade i mislis da je on vrh vrhova.
Sjecam se kad je ono Okaka debitovo, romanisti govorili ma to je iduci Totti, najbolji mladi igrac na svijetu, pa Mexes, ma nema ta pic**etina je najbolji bek na svijetu a vamo nije odigro 3 tekme za Les Blues, pa Doni ma nema Buffon je mala maca za njega, pobijedi se BAri kuci u prvom kolui sa 1-0 odmah se govori magica roma, scudetto je nas, liga sampiona pada, dajte Barcu da se igramo..... :D
Koji skup bakraca ebemu pritku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2010, 15:17

Penal za Chievo, Chiellini tele :mrgreen:

EDIT: Storari brani...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 15:30

samadhi je napisao/la:Joj ovih romanista ocam' cuj ona njihova zalopojka najbolja....jest ako volis Merlinove balade i mislis da je on vrh vrhova.
Sjecam se kad je ono Okaka debitovo, romanisti govorili ma to je iduci Totti, najbolji mladi igrac na svijetu, pa Mexes, ma nema ta pic**etina je najbolji bek na svijetu a vamo nije odigro 3 tekme za Les Blues, pa Doni ma nema Buffon je mala maca za njega, pobijedi se BAri kuci u prvom kolui sa 1-0 odmah se govori magica roma, scudetto je nas, liga sampiona pada, dajte Barcu da se igramo..... :D
slika
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 dec 2010, 15:36

samadhi je napisao/la:Joj ovih romanista ocam' cuj ona njihova zalopojka najbolja....jest ako volis Merlinove balade i mislis da je on vrh vrhova.
Pa ova lazijeva je ko da je merlin komponovao ista :roll: .. A što se tiče odnosa na terenu već nam 7-8 godina gledate u leđa, a tako će biti i ove, sačekaj još malo.. Pa opet možete navijati za inter, ili ćete ove godine za milan, vama je svejedno kad lazie ni u priči nema..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 19 dec 2010, 16:06

Evo cekam kako je sezona pocela, sve nesto cekam. A nisam uopste govorio u odnosima na terenu nego u kakvim zabludama zivite iz sezone u sezonu. Pa Lazio je prosle sezone imao najlosiju sezonu od nepamtim kad i opet uzese trofej dok merda ostade na zero titoli. Dovoljna je jedna rijec, Pazzini :ugeek: Evo vec vidim krenula je prica o scudettu za merdu, a ovo je najvise sto ce prici Milanu. Nego jesul' Totti i kompanija primili platu za august mjesec? Plata nema a moze bit bidne, kako ono rece Nele.

Sanjar sam majko.... :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 16:14

Juve je opet jak, opet ga treba pokrasti.. penal + crveni.. sramota..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 dec 2010, 16:17

za mene je lazio simbol rima , rimskog carstva i pored intera najdrazi klub u italiji , a zna se i povezanost intera i lazia odnosno navijaca ovih klubova

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 dec 2010, 16:20

Italia je napisao/la:Juve je opet jak, opet ga treba pokrasti.. penal + crveni.. sramota..
Jarane, nisam u prilici da gledam utakmicu, ali vidim na livescore da juve ima 2 crvena, za bonuccia znam ali ko je ovaj drugi što je dobio.. Neko sa klupe ili?

@Lazial, 7 dugih, 7 teških godina što nele kaže...Nije to lako.. Suosjećam se sa tobom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 16:24

samo jedan crveni.. mali Giandonato..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 16:24

materazzi je napisao/la:za mene je lazio simbol rima , rimskog carstva i pored intera najdrazi klub u italiji , a zna se i povezanost intera i lazia odnosno navijaca ovih klubova
:lol: :lol: :lol:

Care Rimljani su mrtvi. Lazio je klub koji je star cca 100 godina, dok su rimsko carstvo i njihov jezik mrtvi.

Usput Lazio je talijanska regija... Simbol Rima ako vec tako gledas biti samo Roma

http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... e-city.jpg

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 dec 2010, 16:57

CAVANI - E VIVA EL MATADOR!!!!!!!!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 16:58

to edisoneeeeeeee pozlatila ti se, aaaaaaaaaaa
svaka mu čast inače utakmica koju su trebali izgubiti al urugvajo bombom rješava :D
i meni plaća račune s kojima dobrano kasnim, hehe
a kako ih je prvo de santis izvukao pa onda bukvalno sa same linije jedan igrač čisti.
koja li je ovo pobjeda napolitanaca u sudijskom vremenu??
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 19 dec 2010, 17:07

Napoooooooli 8-)
NON MOLLARE MAI

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 19 dec 2010, 17:10

spielführer_21 je napisao/la:
Italia je napisao/la:Juve je opet jak, opet ga treba pokrasti.. penal + crveni.. sramota..
Jarane, nisam u prilici da gledam utakmicu, ali vidim na livescore da juve ima 2 crvena, za bonuccia znam ali ko je ovaj drugi što je dobio.. Neko sa klupe ili?

@Lazial, 7 dugih, 7 teških godina što nele kaže...Nije to lako.. Suosjećam se sa tobom..
7 godina cega? To merda pokorila svijet u tih 7 godina? Vidim volis brojku 7, vuce sjecanje na degenek od Sir Alexove armade?
Ne kontam to kofrcenje ionako vam Lazio malo malo pa zabiberi po tri cetiri komada u ovih zadnjih 7 godina. :mrgreen:

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 dec 2010, 17:13

suntu jeu je napisao/la:
materazzi je napisao/la:za mene je lazio simbol rima , rimskog carstva i pored intera najdrazi klub u italiji , a zna se i povezanost intera i lazia odnosno navijaca ovih klubova
:lol: :lol: :lol:

Care Rimljani su mrtvi. Lazio je klub koji je star cca 100 godina, dok su rimsko carstvo i njihov jezik mrtvi.

Usput Lazio je talijanska regija... Simbol Rima ako vec tako gledas biti samo Roma

http://www.istockphoto.com/file_thumbvi ... e-city.jpg
care moj mrtav je i alexandar makedonski i svi njegovi potomci a makedonci zbog grka jos uvijek ne znaju kako im se drzava zove , naravno da nema rimskog carstva ali su simboli ostali i laziali ih koriste kao svoje , a da mi nebi pokusavao davati lekcije iz istorije znam za vucicu koja je odgojila rema i romula , cini mi se da su se tako zvali

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 17:23

Tebi možda nije jasno da rimska uprava ondašnja i ovdašnja veze nemaju sa vezom. Po tvojoj logici onda sam i ja care Rimljanin, jer mi je otac iz Solina a tu se rodio i odrastao Dioklecijan.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 17:31

@materazi
offtopic je totalni al to za makedonce si u krivu skroz, jer taj aleksandar makedonski nije bio makedonac kako ti to misliš, dakle nije bio sunarodnik npr. pandeva :D
on je bio stari grk iz grčke pokraine makedonije, a kasnije su tu došli neki slaveni(pandev) i dobili ime po područje u koje su došli, a s tim ljudima koji su nekad tu živjeli nemaju nikakve veze. i grci su tu u pravu u tom sporu jer makedonci su već uzeli njihovo ime, a sad bi još i historiju, u skopju najveći spomenik aleksandru makedonskom na svijetu :?: :?:
ok da je razlog što je on negdje na tom području rođen, al ne <oni kažu da je to njihov predak, samo ne objašnjavaju kako su onda sa starogrčkog odjednom propričali slavenskim jezikom ;)
a evo i za rimljane ste dobili sličan odgovor, a u biti slična je situacija

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 dec 2010, 18:02

tony-mortale je napisao/la:@materazi
offtopic je totalni al to za makedonce si u krivu skroz, jer taj aleksandar makedonski nije bio makedonac kako ti to misliš, dakle nije bio sunarodnik npr. pandeva :D
on je bio stari grk iz grčke pokraine makedonije, a kasnije su tu došli neki slaveni(pandev) i dobili ime po područje u koje su došli, a s tim ljudima koji su nekad tu živjeli nemaju nikakve veze. i grci su tu u pravu u tom sporu jer makedonci su već uzeli njihovo ime, a sad bi još i historiju, u skopju najveći spomenik aleksandru makedonskom na svijetu :?: :?:
ok da je razlog što je on negdje na tom području rođen, al ne <oni kažu da je to njihov predak, samo ne objašnjavaju kako su onda sa starogrčkog odjednom propričali slavenskim jezikom ;)
a evo i za rimljane ste dobili sličan odgovor, a u biti slična je situacija
sad izlazimo skroz iz teme , znam istoriju i znam da je alexandar veliki grk ali makedonci iz ove regije ex yuge koja je nekad bila grcka sad imaju problem , jer im grci osporavaju naziv samim tim sto bi dobili i istorisko naslijedje od vec pomenutog alexandra , ali rimsko carstvo je geografski bilo smjesteno u rimu , i znam da ne postoji vise , znam da se u rimu ne govori latinski nego talijanski ali naslijedje i simbole iz tog vremena mozemo naci svuda od recimo fasisticke italije u vrijema benita musolina , do hitlera i njemacke , pa sve do moderni USA i masona , naslijedje je ono o cemu je govorim simbole rimskog carstva u koreografijama lazia se mogu cesto vidjeti i po meni a ti se ne moras sloziti , lazio predstavlja rim i simbole rima , naravno da ih i roma simbolise samim grbom svojim ali za mene je simbolika lazia i rima jaca

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 18:08

ma ja nisam spomenuo naslijeđe rima, već ti kažem da na nasljeđe aleksandra velikog nikakvo pravo nemaju makedonci ovi koje mi danas zovemo makedoncima, već grci, sve oki :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 dec 2010, 18:10

Milan 36
Napoli 33
Lazio 33
Juve 31
Roma 29
...Palermo 27
Inter 23 * *

Po meni odlična polusezone, dosta iznenadjenja, nepravdi, svega .... nadam se da će sljedeca polusezona biti ista i bolja,a da ce tabela ostati ista :lol: :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.