kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
tatarina zapad
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Svaki cobo komentarise igraceJohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:37A ja se nadam da ces nestat s foruma na par danaWandelanoite je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:33Odbrana i Sehic su kriminalni, nadam se da ce Ahmedhodzic osvijetlat obraz i da ce Irci ponovo fulati nemoguce.
Pacenice !Chapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:44kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
tatarina zapad
Neće debitovati po tom pitanju večeras.JohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:37A ja se nadam da ces nestat s foruma na par danaWandelanoite je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:33Odbrana i Sehic su kriminalni, nadam se da ce Ahmedhodzic osvijetlat obraz i da ce Irci ponovo fulati nemoguce.
Šehić LavWandelanoite je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:33Odbrana i Sehic su kriminalni, nadam se da ce Ahmedhodzic osvijetlat obraz i da ce Irci ponovo fulati nemoguce.
Krajišniče moj, otiđi na EON (web stranicu) uloguj se i gledaj utakmicu...nebeskasila je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:46Poserem novu bh da nam zidovi odredjuju hocemo li glwdati ili necemo fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.