Jel to problem večeras u Šehi bio?Chapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:33pomokrim se ja na tu ćmeljinu školusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:20Hajde Seha
Zeljina skola
Na svojoj Grbavici
Skini 3-4 penala
primitivac jedan
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jel to problem večeras u Šehi bio?Chapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:33pomokrim se ja na tu ćmeljinu školusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:20Hajde Seha
Zeljina skola
Na svojoj Grbavici
Skini 3-4 penala
Moraš ih razumjet brate, loša je trava, a ni ponuda kolača nije nešto.
Brate da se igra nizašta za lijeka mi trebalo ako ih ne bi dobili 3, 4---0 tacno vidiš da su bolji 5 puta, al' nervoza je nepobjediva.Swanfilter je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:37Hajradinovic je opali ko da na treningu vjezba novi udarac.
Nismo mi fakat nizasta.
Dzeko. Hvala za sve, al u bitnim momentima nije te bilo i previse puta. Je..o te Evans
A tek Bajevic. Ne zna se od koga veca ocekivanja i gori rezultati. Mesa, zuti, Bajevic.
Jeste, nismo ni kvalitetni aman, al buraz, nismo ni tako slabi, da bi bili ovako nikakvi ...
Upravo, **** im mamu sve do jednom...gdje je taj mocni Dzeko koji se slika sa konobarima, gdje je Pjanic, najbolju sliku je napravio u onom restoranu...neka idu u pm.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, KrajinaKing i 46 gostiju.