Samo retardirani ljudi , pored svih stvari (taktika, formacija, izbor igraca, pristup utakmici, izmjene, pucači penala itd ) mogu uzrok poraza nalaziti u Grbavica stadionu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slavena Bilića kad sa WBA završi epizodu, šta bi dao da taj lik zasjedne da pokaže trenerski posao, samo ne znam da li bi taj lik ikad htio doći u ovu vukojebinu od naše repke.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Sramotno, cijela Evropa ide na EP osim nas. Ovo je nešto za šta svi moraju da odgovaraju od igrača do ovih glavonja u savezu. I oni igrači koji kad dođu igrati za reprezentaciju ne budu se maksimalno se posvetili reprezentaciji ne trebaju ni dolaziti, nema ručka, kafe, torte i ostalog, to radi kad si na godišnjem. Cijeli savez mora otići, ovo je najgori rezultat u historiji reprezentacije ako sad rez ne napravimo nećemo nikad. Selektor više ne smije biti nekog iz bivše Juge, ti ljudi su zaostali taktički, nisu se prebacili na moderni fudbal.
Sramotno, sramotno, sramotno.
Jesil normalan brate?Unofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Sramotno, cijela Evropa ide na EP osim nas. Ovo je nešto za šta svi moraju da odgovaraju od igrača do ovih glavonja u savezu. I oni igrači koji kad dođu igrati za reprezentaciju ne budu se maksimalno se posvetili reprezentaciji ne trebaju ni dolaziti, nema ručka, kafe, torte i ostalog, to radi kad si na godišnjem. Cijeli savez mora otići, ovo je najgori rezultat u historiji reprezentacije ako sad rez ne napravimo nećemo nikad. Selektor više ne smije biti nekog iz bivše Juge, ti ljudi su zaostali taktički, nisu se prebacili na moderni fudbal.
Qurca ce iko otici, gora bagra od usanovica mater im nabijem. To hoce dozivotno da ostane, prograsavaju sami sebe pocasanim predsjednicima, tamo neki vico ce ti biti predsjednik. Sta ocekivat? Samo gore od ovoga, tako da mene vidjeti vise nece.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Sramotno, cijela Evropa ide na EP osim nas. Ovo je nešto za šta svi moraju da odgovaraju od igrača do ovih glavonja u savezu. I oni igrači koji kad dođu igrati za reprezentaciju ne budu se maksimalno se posvetili reprezentaciji ne trebaju ni dolaziti, nema ručka, kafe, torte i ostalog, to radi kad si na godišnjem. Cijeli savez mora otići, ovo je najgori rezultat u historiji reprezentacije ako sad rez ne napravimo nećemo nikad. Selektor više ne smije biti nekog iz bivše Juge, ti ljudi su zaostali taktički, nisu se prebacili na moderni fudbal.
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:33Gledaj žvalje ebem mu sve ono dementno.. Idi debilu ne brukaj se više, raja te sprda na svakom koraku. Mjesto u staračkom u Hrasnici mu rezervisati.
Safet Susic je Gardiola za selektore koje su dosli nakon njega - Mesa, Beli, i ovaj sad s Neretve.japa je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:42Ipak jos jaci su mi ovi sto prizivaju ublehu Safeta Susica, taj panj je imao najbolju generaciju nasu ikad i otisao jednom sretno na svjetsko na kojem ga je takticki nadmudrio strucnjak sa Nigerijskih bajramskih turnira, ispao na svjetskom i prijez adnjeg kola. Razumijem nezadovoljstvo ali Safet Susic je najveca ubleha ikad, Bajevica mozete kritikovati ali treba biti realan i pogledati igracki kadar kojim raspolaze, uostalom frajer je dobio vrlo tezak zadatak da napravi smjenu generacija i isporuci rezultat. Na Evropsko prvenstvo se nismo plasirali ni sa najboljim generacijama a sad bi ovaj kao trebao sa igracima za koje vecina ljudi koji ne prate fudbal detaljno nikada nije ni culo da ode na takmicenje na koje nisu nase najbolje generacije uspjevale da odu.
JohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:44Nista , neka nam ovo bude skola za ubuduće.
Nikad poraz samo lekcija.
Mi gomilamo lekcije, ali ih slažemo sa strane.JohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:44Nista , neka nam ovo bude skola za ubuduće.
Nikad poraz samo lekcija.
ovaj levat baljić je 50 puta iskazo šokiranost Ircimajapa je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Najjace su mi dva eksperta komentatora iznenadjeni Sjevernom Irskom i njihovom dobrom igrom, isti igrali proslo evropsko dok su nasi tradicionalno kuci iz fotelja gledali hahaha. Zivis od fudbala i pracenja a ne znas neke osnovne informacije sto mi laici znamo. Nadam se da ce vise neko skloniti ovog baksuznog uhljupa i epsku neznalicu sa tva.
I nakraju slag na tortu penali su lutrija, aha jeste izadjes na jedanest metara i baca se kovanica ne suta se ni slucajno na gol.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Iceplayer, Proximic, Shogun i 21 gost.