Ja sam očekivao da će najbolji VH fudbaler u istoriji riješiti ove levate iz Sjeverne irske, a on floor kakav jest ni Cipar ne bi riješio...
Ako ti je drag možeš ga staviti u potpis ,nije problem...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam očekivao da će najbolji VH fudbaler u istoriji riješiti ove levate iz Sjeverne irske, a on floor kakav jest ni Cipar ne bi riješio...
Pape se nikada neće vratiti nije budala ima svoju obraz i čast... Nije lud da mu neki dijasporaš psuju sve živo a kad je on igrao nisu bili ni u planu...Jedino ko bi nas mogao izvući jeste neki Njemac ili Talijan ali zato mu treba dati platu vrh...ShofaII je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:43Vratit Papeta da nas odvede na neko prvenstvo. Kod njega je bilo moras biti standardan u svojoj ekipi da igras za repku, a ovdje pola igraca pokupljeni sa klupe ispod prosječnih klubova.
Stice se utisak da igraci iz nase lige mogu ravnopravno konkurisati za reprezentaciju samo im treba dati priliku.
Baho prekucao sam sebe kaze "u raslje" a lopta po sredini gola otisla. Lik lupa ne zna sta prica, cisto hronicno odsustvo optimizma. Volio bih da nikad ne komentariše Sarajevo.
Najbolji bh. selektor svih vremena. VELIČINA!
Kako je Pape otišao, a došao Ćuran i kasnije Robi i dovođenje štrumfova Šehe, Zuke, Coce, Are,Višće, Bajića , naposljetku Amira i Šabana ohladio sam od njih, jer to nije repka najboljih igrača nego Džekina prccija, tako da nije čudno što ne možemo nigdje otići...
Za Viscu je Cruz licno Bale iz najboljih dana.
Kakve veze ovo ima sa Sarajevom, provocirate sa klocem pa onda se kasnije zalite.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:52Reprezentacija je u raspadu godinama, najbolji bh fudbaler svih vremena Edin Džeko tu ništa ne može promijeniti. Vrijeme je konačno da se obrati veća pažnja na domaće prvenstvo. Garantujem vam da će savez sa Srbinom na čelu napraviti daleko veća poboljšanja nego sa balijama koje uništavaju BiH od Dejtona u svakom aspektu.
Najveća smo kočnica u ovoj državi jer šta god kontrolišemo ku rcu ne valja. BH Telecom je jedan primjer, pa balijski savez koji je svaki sport doveo na stub srama. Uvijek nam je neko drugi kriv, a ne vidimo svoje greške i ne ispravljamo ih.
Ispišam se ovim putem po SDA partiji, po SDP-u, DF-u i svim ostalim balijanderima koji su doveli do ovakvog stanja u svim sferama života bošnjačkog naroda.
Gadite mi se... BEZ DOMAĆE KVALITETNE LIGE NEMA NAS NIGDJE!!!
Idemo Zeljkoviću!![]()
Od kad ga dizu na ovom portalu rekao bi da bar zna solidno igrati, onaj hotic opet ko da je iz NFLa dosao svaki mu sut na tribini zavrsi. Da su pametni stavili bi Benju on bar nije peh zabio bi na srecu ako nista.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, Evander, Grk1234, Hamagara, hazarder, Imamkarbarum, kontra, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, Posejdon, Proximic, samoFKS, Tatamata1946, Venom, ŠTA_JE i 176 gostiju.