Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Da Bog da se sad najeli svi **** li vam sve od selektora do igrača. Opet udrite po kolačima za vrijeme priprema boli vas racku za državom i sveg ostalog oko države.
Pa sta nego odustati, kako neces odustati, pa laik vidi sta fali na terenu idiot erdoganovog klinca prebacuje samo na kontra krilo, ma bjezi jbt
-
- Kontakt:
Treba tražiti halala od Safeta
Vratila se sva ona kradja u ligi nacija kada smo ih dobili ogromnom srecom i u gostima i kod kuce! Sve se vraca, sve se placa. Ljudi su za nivo ozbiljni od nas (ne bolji, ali ozbiljniji). Cestitke.
@igrajlopte 🐦
Najjace su ove teorije zavjere nakon poraza od menadzerskih talova do igraca koji dodju na kolace i janjetinu.
S Husom Balićem će to biti bolje
-
- Kontakt:
Ne zapjeva balja
-
- Kontakt:
Problem je sto su mnogi navijaci nase repke ostali u 2013, 2014. godini kad smo se mogli nositi sa srednje jakim europskim ekipama i onda se, danas u 2020, cude kad nas pobijede Armenija, Estonija, Irska, S. Irska itd.
Shvatite da je to davno proslo vrijeme, protiv 90% europskih reprezentacija mi nemamo pravo reci da smo favoriti. Dakle zadnji, mozda predzadnji "sesir".
A za ove sto seru o Grbavici i Bahi, stvarno smijesno. Daj Francuzima nek igraju svaku na Grbavici i s Bahom, opet bi do finala dosli.
Samo kod nas postoje "ukleti" stadioni, komentatori, protivnici itd. Nije jaro, vec ne mozes shvatiti da si los i da ne znas. Podsjeca me na studente kad pocnu da ih profa ne voli, pa ne mogu poloziti ispit.
Shvatite da je to davno proslo vrijeme, protiv 90% europskih reprezentacija mi nemamo pravo reci da smo favoriti. Dakle zadnji, mozda predzadnji "sesir".
A za ove sto seru o Grbavici i Bahi, stvarno smijesno. Daj Francuzima nek igraju svaku na Grbavici i s Bahom, opet bi do finala dosli.
Samo kod nas postoje "ukleti" stadioni, komentatori, protivnici itd. Nije jaro, vec ne mozes shvatiti da si los i da ne znas. Podsjeca me na studente kad pocnu da ih profa ne voli, pa ne mogu poloziti ispit.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mozemo opet neki KAR.INA-Kup odigrat u japanu, zajedno sa norveskom, kosovom i bangladesom. Pa ja, **** ep.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Nek smo ispali. Dok god imamo premier ligu gdje svaki seljacic može narucit sudiju kojeg želi da svira u njegovu korist, nismo ni zaslužili bolje. Svi vi sto ovdje serete nešto po selektorima ste svrsavali na pobjede u premier ligi koja je kupljena. Ovo je realnost takvih kupljenih pobjeda. Nisu selektori krivi, kriva je seljadija sto vlada domaćim fudbalom. Kad je naša premier liga izbacila igrača vrhunskog? Dzeku nije, njega je Češka stvorila a Njemačka izbrusila. Trava na stadionima nam lice na njive a mi se prepiremo jel nam lokacija stadion u centru grada ili ne. Sudije sviraju po narudžbi a svi se prave mahniti. Nemamo nikakav plan za rad sa mladim igračima a sanjamo o prvenstvima. Dobili smo sto zaslužujemo. A još gore nas čeka. I nismo ništa bolje ni zaslužili.
Zadnja izmjena: Babinho, dana/u 09 okt 2020, 00:17, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... Onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas" jedan je Lulic!
Jes fino kad se prestanes nervirati zbog reprezentacije.
since 20.06.'14.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kontrasviju
- Kontakt:
Kad shvatite da smo prosječna evropska reprezentacija i da ovo nije 2013. godina, dosta lakše će te podnositi ovakve neuspjehe.
1921
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jesi li gledao pressicu jučer? Pita neki hadalj od novinarčića Džeku, parafraziram, smije li se reći da mi nismo favoriti i smije li se kao to i pomisliti. E to su ti takve sorte debila, koji se dignu i kontaju da smo mi neko i nešto.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:15Problem je sto su mnogi navijaci nase repke ostali u 2013, 2014. godini kad smo se mogli nositi sa srednje jakim europskim ekipama i onda se, danas u 2020, cude kad nas pobijede Armenija, Estonija, Irska, S. Irska itd.
A šta očekivati od zadrtog Bošnje, vazda neke teorije zavjera. Vole ljudi da se lažu i da kontaju da su pametni. Eto Grbavica kriva i ona je maler, a na terenu imamo same asove, ne vjerujem šta čitam.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Najjaci post! Aferim.

@igrajlopte 🐦
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ce te pojedinci shvatiti, da je ovo samo prosjecna repka sa 2 svjetska igraca? Sta su to bolji nasi igraci koji igraju u Kuracpasama, Cerclima, Rijeci itd od njihovih sto igraju u Premier ligi i Championshipu?
Sto prije to utuvite u glavice lakse ce vam padati ovakve blamaže. Znaci Bazdarevic, Prosinecki i evo sad Bajevic nisu valjali samo je do trenera? Izgleda, da nije.
Imamo idealnu priliku za remont ekipe, dosta vremena, da se uigraju mladji momci, isproba novi sistem, a ne uvijek sablonski 4-3-3 ili 4-2-3-1.
Sto prije to utuvite u glavice lakse ce vam padati ovakve blamaže. Znaci Bazdarevic, Prosinecki i evo sad Bajevic nisu valjali samo je do trenera? Izgleda, da nije.
Imamo idealnu priliku za remont ekipe, dosta vremena, da se uigraju mladji momci, isproba novi sistem, a ne uvijek sablonski 4-3-3 ili 4-2-3-1.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- kontrasviju
- Kontakt:
Izgleda nikad. Pojedini još žive u 2013. godini.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:18Kad ce te pojedinci shvatiti, da je ovo samo prosjecna repka sa 2 svjetska igraca? Sta su to bolji nasi igraci koji igraju u Kuracpasama, Cerclima, Rijeci itd od njihovih sto igraju u Premier ligi i Championshipu?
Sto prije to utuvite u glavice lakse ce vam padati ovakve blamaže.
1921
Prosjecna i privatna repka.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, Google Adsense [Bot], hurem, KrajinaKing, Proximic i 18 gostiju.