Lično bih volio da se oprosti i da neko drugi dođe na to mjesto. Ali nećeš ništa dobiti.
Ništa se neće dobiti kod crnih minuta kada nekoliko puta tehnički slabijem protivniku ne možemo lopte uzeti.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Lično bih volio da se oprosti i da neko drugi dođe na to mjesto. Ali nećeš ništa dobiti.
Dobit ćeš konačno krilo koje zna centrirat, koje zna otočkog nehljeba i krkana predriblat, krilo koje može od viska prostora nešto napravit... Višća je ku.rčina i ništa od toga ne zna.
hahahahahahahahBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Dragi moj Visca, srce me boli sto ispadosmo ponajvise radi tebe. Obrazi mi se crvene od stida i srama sto sam te branio i ocekivao da nesto pokazes, dokazes, procepis, a ti uj3ba i mene i reprezentaciju. Ali ima nesto i utjesno u svemu tome, sad ce ti j3bavat mater i oni koji su se nadali tvojim golovima i asistencijama, na cemu sa mnom. J3bavat ce ti mater i stari i mladi, i tvoji mrzitelji i branitelji. J3bem ti mater dragi moj Visca.
Mozda neko i od selektora shvati da ne zasluzujes mjesto u prvih 11. To bi bila utjeha vise. Ustvari, ti ne zasluzujes vise da krocis u reprezentaciju. Mars.
Ja sam ubijeđen da bi Miroslav Stevanović, da je bio zdrav, pojeo ove đinđere i popišao se po njima.
Idi bolan sakrij se u rupu i ti i tvoj miljenik.
Druze moj ja sto sam zaradio od skautinga i s kakvim sam fudbalskim facama radio, ta dvojica mogu samo na televiziji gledati. Sve sto sam rekao tako je od Prosineckog do Bajevica, da ne pricam o Visci za kojeg govorim evo par godina da covjek nema sta traziti u reprezentaciji.babino je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:03hahahahahahahahBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Dragi moj Visca, srce me boli sto ispadosmo ponajvise radi tebe. Obrazi mi se crvene od stida i srama sto sam te branio i ocekivao da nesto pokazes, dokazes, procepis, a ti uj3ba i mene i reprezentaciju. Ali ima nesto i utjesno u svemu tome, sad ce ti j3bavat mater i oni koji su se nadali tvojim golovima i asistencijama, na cemu sa mnom. J3bavat ce ti mater i stari i mladi, i tvoji mrzitelji i branitelji. J3bem ti mater dragi moj Visca.
Mozda neko i od selektora shvati da ne zasluzujes mjesto u prvih 11. To bi bila utjeha vise. Ustvari, ti ne zasluzujes vise da krocis u reprezentaciju. Mars.
ja mislim da ce ga asd i hurem i dalje baniti:-)
samo se vi i dalje sprdajte svi sa wandom:-)
Upravo zato sto kazes da jesi mene navodi da mislim da nisi.Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:08Druze moj ja sto sam zaradio od skautinga i s kakvim sam fudbalskim facama radio, ta dvojica mogu samo na televiziji gledati. Sve sto sam rekao tako je od Prosineckog do Bajevica, da ne pricam o Visci za kojeg govorim evo par godina da covjek nema sta traziti u reprezentaciji.babino je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:03hahahahahahahahBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Dragi moj Visca, srce me boli sto ispadosmo ponajvise radi tebe. Obrazi mi se crvene od stida i srama sto sam te branio i ocekivao da nesto pokazes, dokazes, procepis, a ti uj3ba i mene i reprezentaciju. Ali ima nesto i utjesno u svemu tome, sad ce ti j3bavat mater i oni koji su se nadali tvojim golovima i asistencijama, na cemu sa mnom. J3bavat ce ti mater i stari i mladi, i tvoji mrzitelji i branitelji. J3bem ti mater dragi moj Visca.
Ti si jedna legenda, jedan od prvi da ne pricam jedini koji je znao da je prevara od igraca!Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:08Druze moj ja sto sam zaradio od skautinga i s kakvim sam fudbalskim facama radio, ta dvojica mogu samo na televiziji gledati. Sve sto sam rekao tako je od Prosineckog do Bajevica, da ne pricam o Visci za kojeg govorim evo par godina da covjek nema sta traziti u reprezentaciji.babino je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:03hahahahahahahahBeduin je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:38Dragi moj Visca, srce me boli sto ispadosmo ponajvise radi tebe. Obrazi mi se crvene od stida i srama sto sam te branio i ocekivao da nesto pokazes, dokazes, procepis, a ti uj3ba i mene i reprezentaciju. Ali ima nesto i utjesno u svemu tome, sad ce ti j3bavat mater i oni koji su se nadali tvojim golovima i asistencijama, na cemu sa mnom. J3bavat ce ti mater i stari i mladi, i tvoji mrzitelji i branitelji. J3bem ti mater dragi moj Visca.
Do not encourage him.Harise je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:18Ti si jedna legenda, jedan od prvi da ne pricam jedini koji je znao da je prevara od igraca!Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:08Druze moj ja sto sam zaradio od skautinga i s kakvim sam fudbalskim facama radio, ta dvojica mogu samo na televiziji gledati. Sve sto sam rekao tako je od Prosineckog do Bajevica, da ne pricam o Visci za kojeg govorim evo par godina da covjek nema sta traziti u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, AshburtonG, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Barcod, bavarian_bk, Beduin, benko21, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, dark44, delko, denza, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, FCB1986, FerdinandF, FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, HariTz, harko35, hurem, husrefbeg, invincible1921, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, JimmyPage, johntravolta123, kakarut, karajlo, Kaunas, komax, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Maverick, MikiPirs, MiranGlasnic, Mocvara1991, MokraKifla, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, pingpong, PointBlank, Poligon10, Proximic, PSV, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, Riziko, RobertHrkac555, Romagnoli13, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, Soba, soccerfan, soxx, Tihi, TofiTofita, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, Zeljoo1921, Zigazaga, Zrinjaaaa i 1007 gostiju.