Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Pi4ka im materina usrana, koliko samo mezeta sam pojeo i piva popio uz svaku njihovu utakmicu i koliko puta skoro dijareju fasovo od nervoze, a oni niti jednom da su me obradovali (cak i Brazil su usrali nepitizmom i sudije onim ofsajdom), trebam ih tuziti za sve ovo.
Pizda im materina svima. Jedino Dzeko ce uvijek imato moje postovanje, kao i Barbarez i mozda Spahic.
Pizda im materina svima. Jedino Dzeko ce uvijek imato moje postovanje, kao i Barbarez i mozda Spahic.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa **** im ja mater, nema dalje!
Seljački mentalitet Bosanaca vazda ispliva, stid me dejtonke na pasošu. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Pisaj ih druze rekao sam danas tiBeduin je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:22Pi4ka im materina usrana, koliko samo mezeta sam pojeo i piva popio uz svaku njihovu utakmicu i koliko puta skoro dijareju fasovo od nervoze, a oni niti jednom da su me obradovali (cak i Brazil su usrali nepitizmom i sudije onim ofsajdom), trebam ih tuziti za sve ovo.
Vjerovo sam u Bajevica ali razocaro me nema hrabrosti ubaciti jos jednog spica ( Milana) koji je trebo uci najmanje u zadnji 15 min i pokusat rijesit.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- 7aprildomemoj
Hadzikadunic,Ahmedhodzic,Hadziahmetovic,Cipetic,Demirovic,Memisevic,Hodzic,Gojak,Đuric,Krunic,Cimirot.
To ostavit i uz još par njih koji će isplivati u narednom periodu graditi reprezentaciju
To ostavit i uz još par njih koji će isplivati u narednom periodu graditi reprezentaciju
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nisu mi jasni vala ovi sto se nerviraju

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
bili smo puno bolji tokom 120 minuta; oni zabili gol iz glupe situacije... lose izvodjeni penali sa nase strane i to je to. kao sto mi njih dobili u s.irskoj tako su oni sada nas, vratilo se nazalost
Kakva partija Cimirota danas. I Cipetića.
"We need to suffer. And we need to fight."
Uigravat sad lagano ove mladice Svedjane, Hasica, Demirovica, Dedica i kolko ih jos ima. Pjanica bi ostavio treba tu ipak jedan iskusniji makar jos jedan ciklus. Ostalo se moze oprostit. Fali nam motor u timu, sem Kolasinca nijedan igrac ne mozee potrcat kako treba. Treba nam trkaca na terenu manje balerina.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al se zajebaše Ahmedhodžić i Hadžikadunić sa izborom reprezentacije. Strašno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hebiga starac nam je duhuko Neverovatno Neverovatno ZLJ Irska eeeee nek je
Šta nije štimalo? Jesmo li mogli bolje? NAŽALOST NISMO IMALI SREĆE ah yebiga šteta stvarno što smo pali ali imamo kvalitetnu reprezentaciju, selektor će to posložiti, svi će dati sve od sebe, nema se šta zamjeriti, imamo dobru podlogu za budućnost, okrećemo se narednim utakmicama.. Iz godine u godinu, iz godine u godinuuu
Walk on
I dodje forumski puk i yebe malom Beciru sve odreda jer nije dosao u ovaj haos.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:27Al se zajebaše Ahmedhodžić i Hadžikadunić sa izborom reprezentacije. Strašno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma i Dusko mi djeluje kao uhljeb,nece oni njega puskom otjerati kao i sve ostale.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:37A ja se nadam da ces nestat s foruma na par danaWandelanoite je napisao/la: ↑08 okt 2020, 19:33Odbrana i Sehic su kriminalni, nadam se da ce Ahmedhodzic osvijetlat obraz i da ce Irci ponovo fulati nemoguce.

U moru glupaka ti si daleko najveca prevara na ovom forumu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hajradinović majstor, dijete našeg Željkana!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba uraditi konačno potpuno remont. Pusti Hasića i ostale mlade nade da igraju u prvih jedanaest reprezentacije, uz Pjanića i Kolašinca kao iskusnije igrače. Može i Šunjić ili Zukanović, čisto kao neka vrsta mentora.
Nikako da napravimo pravi remont. Ako ćemo i dalje koristiti istrošene igrače kojima je vrh turska liga u najboljim godinama, čemu da se nadamo.
Treba dati i priliku igračima iz naše lige, prije svega onom mladom veznjaku Sarajeva. Ko tu ne vidi potencijal, neka prestane pratiti fudbal.
Idemo napraviti novi temelj, a vrijeme je za mlađeg trenera.
Nikako da napravimo pravi remont. Ako ćemo i dalje koristiti istrošene igrače kojima je vrh turska liga u najboljim godinama, čemu da se nadamo.
Treba dati i priliku igračima iz naše lige, prije svega onom mladom veznjaku Sarajeva. Ko tu ne vidi potencijal, neka prestane pratiti fudbal.
Idemo napraviti novi temelj, a vrijeme je za mlađeg trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.