Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Chapman1886
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
DOKTOR!
KLASA!
IKONA BOSANSKOG FUDBALA! 
Pored svega toga... Vrijeme je za oproštaj. Ne zaslužujemo te, jer sve najveće bh. sinove zaboravimo olako, od onih koji su nam donijeli slobodu, pa do velikih sportskih radnika kakav si ti Edine!

Pored svega toga... Vrijeme je za oproštaj. Ne zaslužujemo te, jer sve najveće bh. sinove zaboravimo olako, od onih koji su nam donijeli slobodu, pa do velikih sportskih radnika kakav si ti Edine!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pravi kapiten, Edine majstore
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ti si najveća kretenčina na ovom forumu trenutno. Nije problem ni u Dzeki, ni u Bajevicu, ni 5 ni 10tom. Problem je savez, a i ova naša uništena država u suštini, ali ne možeš ti to skontat.Chapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:56odlazi **** ti agdu upropaštavš godinama sve što možeš mrššš
Tebi je najbitnije da je škart PLBiH, a ovamo igraju menadžerski igračići tipa Lončar, Hotić i slični.
Dzeko je dao golova i golova u ovom dresu, obradovao nas 1000x puta, a sta si ti uradio?
Stoko jedna. Crkni večeras. Je***bo ti Džeko mater.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dosao obisao familiju, Seju Brajlovica, najeo se, naprdio, obisao mahalu i prosetao se po terenu.
Poslije Visce najgori igrac.
Pitaj Ligatu kakva je trava.
Poslije Visce najgori igrac.
Pitaj Ligatu kakva je trava.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vrijeme mu je da se oprosti jer u skorije vrijeme velikog takmicenja mi vidjeti necemo. Nema razloga ni da se pegla sa ovim u tom slucaju, a mi se prije ili kasnije trebamo navikavati na ekipu bez njega u sastavu. Uradio je mnogo i previse, vrijeme je za odmor.
- Chapman1886
- Kontakt:
ja tebi želim sve najbolje,da živiš još puno godina i majka ti sa tobom živa i zdrava bilaforgempp je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:01Ti si najveća kretenčina na ovom forumu trenutno. Nije problem ni u Dzeki, ni u Bajevicu, ni 5 ni 10tom. Problem je savez, a i ova naša uništena država u suštini, ali ne možeš ti to skontat.Chapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:56odlazi **** ti agdu upropaštavš godinama sve što možeš mrššš
Tebi je najbitnije da je škart PLBiH, a ovamo igraju menadžerski igračići tipa Lončar, Hotić i slični.
Dzeko je dao golova i golova u ovom dresu, obradovao nas 1000x puta, a sta si ti uradio?
Stoko jedna. Crkni večeras. Je***bo ti Džeko mater.

Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
prepala se raja da se ne oprosti,pa nije budala vakog godišnjeg da se odrekne
Samo Sloboda | COYG
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
van forme , vidi se da ga je potresla saga oko transfera. I u klubu je u losoj formi
A nazalost kad ne igra Dzeko ne igramo ni mi.
A nazalost kad ne igra Dzeko ne igramo ni mi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Malo me ovaj njegov intervju na kraju i razočarao. Nije bilo previše emocije. Ispadali smo mi i prije u barazu ali čini mi se da mu je mnogo teze padalo nego sad. Izgledao je isto ko da je jedva dočekao kraj ovog i da se vrati Nazad u Rim
U onoj situaciji kada je trebao izaci 1na1 s golmanom za 2:0 i kraj utakmice, on se spetljao, stoperi se vratili i sve je otislo u nepovrat. Tada sam osjetio sta nas ceka.
Edin je veceras, izuzev prvih 15 minuta, bio poprilično loš. On je morao dati vise na terenu.
Po meni nakon Bajevica glavni krivac.
Edin je veceras, izuzev prvih 15 minuta, bio poprilično loš. On je morao dati vise na terenu.
Po meni nakon Bajevica glavni krivac.
Da su Visca i ekipa odron, da nas jos jedna jugoslovenska takozvana legenda unisti sa komunistickom taktikom ne cudi. Da kapiten odigra na nivou Ahmetovica je veci problem. Duela nije dobio. Pasa nije pogodio. Samo me cudi sto penal nije promasio.
Za SP nema sanse, do EP ce imat 50 godina. Oprosti se dok se jos sjecamo kad si mogao hodat. Juvenrus neka Miliku Ferrari posalje.
Za SP nema sanse, do EP ce imat 50 godina. Oprosti se dok se jos sjecamo kad si mogao hodat. Juvenrus neka Miliku Ferrari posalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
NIje mogao disat od Evansa i Cathcarta, Visca nije iskoristio prostor koji je nastao udvajanjem Dzeke i tu je kraj price.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Banujte i ovot klocaChapman1886 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:56odlazi **** ti agdu upropaštavš godinama sve što možeš mrššš
"We need to suffer. And we need to fight."
Edine izvini, nisi ti kriv sto imas ovakve saigrace i ovakve navijace. Dijamantu svako dobro!!!
A kakav je on saigrac?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Volim ga kao brata, ali nije zasluzio EURO. Sramotna partijia
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 09 okt 2020, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Klasa u mnogim situacijama jest ali pored njega bi štoperi Sjeverne Irske do sutra mogli dodavat jedan drugom loptu, operisan od nekog ozbiljnog presinga.