Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la bombaysaphire » 09 okt 2020, 00:52

NEZALAGANJE je napisao/la:
09 okt 2020, 00:45
bombaysaphire je napisao/la:
09 okt 2020, 00:34
09 okt 2020, 00:28

Daj ba, sta mi imas pravdati nekog nakon ove blamaze??
Kakav ba gospodin?? Gdje si to gospoda dopusta da ulazi u mafijaske organizacije kakav je nas savez i tako kalja svoje ime?? Gdje??

Dat mu vruc krompir??Ko te moze prisliti na nesto?? Halo, 73 ti godine, godinama nikog nisi vodio i kao sad dodjes da nesto uradis?? Satro nisu bitne pare?? Dosao da pomogne, al u ku.rcu.

Nema ovdje opravdanja, s kim si, takav si.Uvijek bilo.Zato i nema "gospodina" i zato su kritike OPRAVDANE!

P.S.Nemoj mi ti drzati moralne lekcije, molim te.
A što to da ti ja ne držim moralne lekcije? Jesam li ti ikad psovao , jesam li te ikad uvrijedio? Koliko sam puta pohvalio tvoj post ?
Jesam li branio kad te drugi poput Epija i GOAT-a vrijeđaju ?
Jesam li stao na tvoju stranu?

Haj molim te mi objasni zašto ti ja ne bih držao moralne lekcije, eto molim te . Prije toga odgovori na pitanja .
Zato sto sam odrastao covjek kojem ne trebaju pridike nekog s foruma, uz duzno postovanje.Posebno ne kad sam "vruc".
Kakve to veze ima što si odrastao čovjek ? Čovjek se uči dok je živ, i treba da nauči prihvatiti dobronamjernu kritiku .
Do tebe je buraz , ja sam uvijek imao veliko poštovanje prema tvojim postovima, posebno u NBA jer gledaš i pratiš utakmice za razliku od ostalih što pišu...
Ako tebe vrijeđa dobronamjerna kritika jer si odrastao čovjek, i to poštujem .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2020, 00:52

Generacija je katastrofalna, Visca ti igra desno i sa klupe ti ulazi neki Hotic. Ni jedan nas trener ovdje ne moze spasiti, ekipa amaterska i jednostavno nema sta traziti na EP.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 okt 2020, 00:53

Dule je gospodin i nijedan poraz neće poništiti njegovu veličinu.
"We need to suffer. And we need to fight."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 00:54

09 okt 2020, 00:49
Bundesliga je napisao/la:
09 okt 2020, 00:46
Nezalaganje je u pravu sve što kaže. Džaba napadate čovjeka. Ako nešto ne valja, to treba i reći a ne glumiti finjake nauštrb rezultata i reprezentacije.
Svaki covjek s iole logike to vidi.Evo "goapodin" upravo izjavi da vjerovatno ostaje!???

Pa gdje to ima?? Ostajes za sta?? Upropastio si Euro zajedno s igracima, ali ostajes!!??

Pravi gospodin, ako je vec usao u blato s mafijom, bi sad iskoristio priliku da ode....
Ma ostat će i natrpat će nas Holandija i Poljska pa MOŽDA onda ode mada sumnjam. Jedino ako ga savez kao "otjera". Rekao sam šta mislim da je rješenje za sve probleme u reprezentaciji. To je bojkot svih domaćih utakmica, a na gostujuće će se uvijek naći dijaspore koja će otići šta god da im kažeš. Ako savez lupiš po džepu mijenjat će nešto na silu, a ovako ništa. Mada znam da našem neinteligentnom narodu to ne bi palo na pamet, a pogotovo ne Fanaticosima. Koje su ono pizde :puke:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 09 okt 2020, 00:54

Nezalaganje je u pravu sve što kaže. Džaba napadate čovjeka. Ako nešto ne valja, to treba i reći a ne glumiti finjake nauštrb rezultata i reprezentacije.
Svaki covjek s iole logike to vidi.Evo "goapodin" upravo izjavi da vjerovatno ostaje!???

Pa gdje to ima?? Ostajes za sta?? Upropastio si Euro zajedno s igracima, ali ostajes!!??

Pravi gospodin, ako je vec usao u blato s mafijom, bi sad iskoristio priliku da ode....
Logika kaže da kad budeš imao domaće prvenstvo koje bar jednog igrača izbaci godišnje kalibra reprezentacije onda mozemo pocet pricati nešto o selektorima. Ni Pep Guardiola ti ništa nebi pomogao sad, nego fino gledaj kako postajemo rang lichensteina, Andore u naredne 3-4 godine.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 okt 2020, 00:55

Nek izgura ove dvije tekme, to je ipak pitanje dostojanstva.

Ni bi se začudio da se čeka sjednica NFSBiH, da se prodiskutuje treba li bajeviću produžit mandat. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 okt 2020, 00:57

let3 je napisao/la:

Ko može da misli o tome :shock: Jbg Duško, sad razmišljaj što se nisu vježbali penali :thumbdown:
Ma vježbanje penala je u većini slučajeva glupost. Igrač mora biti mentalno spreman i samouvjeren kada dođe do te situacije da se izvodi penal serija. Tu trener prije može tada psihološki ga ohrabrit i naravno trener bira one za kohe smatra da su najsigurniji.
Ali nisu nama penali bili problem mi smo imali dovoljno individualnog kvaliteta da ovakvog protivnika pobijedimo. A onako pasti u prvih 15 minuta drugog poluvremena je neoprostivo plus još igraš na domaćem terenu sve ti se otvorilo..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 00:57

@bombay A cek, sto sam ja to papak?? Sto sam covjeku,koji opravdava nekog u ovoj najvecoj blamazi postojanja nase repke, rekao da ga on "je.be"??

Pa bolan, nema nista gore kad neko pravda nekog i kaze "nije on takav".

Primjera radi, "nije on mafijoza, iako se druzi sa takvim likovima.Nije ona ku.rva, iako su joj najbolje prijateljice ku.rave itd."

Shvatas poentu?

Eto, Dusko je gospodin, nije do njega, a svi ostali su de.bili.Al u ku.rcu, prijatelju.

Evo dokaz ti je njegova izjava na pressu da je isti kao i njegovi prethodnici.Tesko mu je, razocaran je, ali i ne pomislja na ostavku.Draga para, prijatelju.

Al jbg, on je "gospodin".

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 00:59

Babinho je napisao/la:
09 okt 2020, 00:54

Logika kaže da kad budeš imao domaće prvenstvo koje bar jednog igrača izbaci godišnje kalibra reprezentacije onda mozemo pocet pricati nešto o selektorima. Ni Pep Guardiola ti ništa nebi pomogao sad, nego fino gledaj kako postajemo rang lichensteina, Andore u naredne 3-4 godine.
Fulas poentu , majstore. A i ako pricamo o sadasnjoj ekipi, opet te izbacila Sjeverna Irska.Procitaj jos jednom: Sjeverna Irska.

Ja sam kriv za to ispadanje.Nije Bajevic, ni igraci loji su KVALITETNIJI od pazi sad, Sjeverne Irske.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 01:01

Haha da, kaže nema kvaliteta. Eto Sjeverna Irska frca od kvaliteta pa nas pobijedi. Kakvi smiješni argumenti. Imamo više kvaliteta od njih sigurno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2020, 01:01

Najpostenije bi bilo da ovu Zeljinu amatersku reprezentaciju i Zeljinu djecu preuzme morž sa Grbavice.

Da bude sve u fullu.

Memo i Omčo na Grbavici, Amar selektor a Amir, Visca, Dzeko, Zukanovic, Šehic, Cocalic, Gojak, Stilic haraju :ljepota:
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 09 okt 2020, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 09 okt 2020, 01:02

Ispada sad ova Irska jaka dobro smo prosli dogurali do penala i ispali na lutriji

Stara prdara mrtva hvala lp

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 01:02

Ma ostat će i natrpat će nas Holandija i Poljska pa MOŽDA onda ode mada sumnjam. Jedino ako ga savez kao "otjera". Rekao sam šta mislim da je rješenje za sve probleme u reprezentaciji. To je bojkot svih domaćih utakmica, a na gostujuće će se uvijek naći dijaspore koja će otići šta god da im kažeš. Ako savez lupiš po džepu mijenjat će nešto na silu, a ovako ništa. Mada znam da našem neinteligentnom narodu to ne bi palo na pamet, a pogotovo ne Fanaticosima. Koje su ono pizde :puke:
Ma nema dileme da je problem prvo u savezu.Odatle sve ide.Kad budu tu pravi ljudi, a cisto sumnjam da ce ikad biti, znace se kako se selektor bira!?Do tad mi je svaki selektor isti, cim pristane na uslov da su mu pomocnici tu po nacionalnom kljucu.To odmah u startu ne moze da valja i ukazuje na to da ces pristati na sve samo da uzmes lovu ili da dodas sebi u CV selektorsku poziciju.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 okt 2020, 01:03

Zao mi ga bilo vidjeti kako izgleda nakon utakmice. Nemam srca za kritiku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 09 okt 2020, 01:04

09 okt 2020, 00:59
Babinho je napisao/la:

Fulas poentu , majstore. A i ako pricamo o sadasnjoj ekipi, opet te izbacila Sjeverna Irska.Procitaj jos jednom: Sjeverna Irska.

Ja sam kriv za to ispadanje.Nije Bajevic, ni igraci loji su KVALITETNIJI od pazi sad, Sjeverne Irske.
I ja majstore sve isto ponavljam ko ti, nemogu vjerovati od koga smo ispali. Ali opet kažem, teško će nama bilo koji selektor pomoći, jer smo postali nivo sjeverne irske a ubrzo postajemo nivo lichensteina. Nemamo jako prvenstvo, ko će nam proizvodit igrače? Da bar imamo jedan klub poput Dinama da svake godine izbaci jednog vrhunskog igrača. Gledaj Belgiju, 2004 su bili nivo nas. A gledaj ih sad i pogledaj kakav su remont napravili u domaćem savezu i kakav su plan napravili za rad sa mladim igračima i onda radili jedno 10 godina dok nisu napravili rezultate.

Sutra da dovedeš pep guardiolu nebi ništa bolje napravio. Mi mozemo dobit jednu tekmu dvije ali nemamo mi kvaliteta za nešto vise.
Zadnja izmjena: Babinho, dana/u 09 okt 2020, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2020, 01:04

avenija je napisao/la:
09 okt 2020, 01:01
Najpostenije bi bilo da ovu Zeljinu amatersku reprezentaciju i Zeljinu djecu preuzme morž sa Grbavice.

Da bude sve u fullu.

Memo i Omčo na Grbavici, Amar selektor a Amir, Visca, Dzeko, Zukanovic, Šehic, Cocalic, Gojak, Stilic haraju :ljepota:

Nek su tebi Željo i Grbavica krivci za ovaj poraz, yebo sve ostalo :lol: :crazy:

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 09 okt 2020, 01:05

avenija je napisao/la:
09 okt 2020, 01:01

Da bude sve u fullu.

A Jahic Kerla Hadziahmeti i Hodzic dijamant neverovatno

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 okt 2020, 01:05

09 okt 2020, 00:57
@bombay A cek, sto sam ja to papak?? Sto sam covjeku,koji opravdava nekog u ovoj najvecoj blamazi postojanja nase repke, rekao da ga on "je.be"??

Pa bolan, nema nista gore kad neko pravda nekog i kaze "nije on takav".

Primjera radi, "nije on mafijoza, iako se druzi sa takvim likovima.Nije ona ku.rva, iako su joj najbolje prijateljice ku.rave itd."

Shvatas poentu?

Eto, Dusko je gospodin, nije do njega, a svi ostali su de.bili.Al u ku.rcu, prijatelju.

Evo dokaz ti je njegova izjava na pressu da je isti kao i njegovi prethodnici.Tesko mu je, razocaran je, ali i ne pomislja na ostavku.Draga para, prijatelju.

Al jbg, on je "gospodin".
Nije Tito/Alija kriv, nego oni oko njega... :puke:

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 09 okt 2020, 01:07

Justin je napisao/la:
09 okt 2020, 01:03
Zao mi ga bilo vidjeti kako izgleda nakon utakmice. Nemam srca za kritiku.
Stara ofucana prdara nam zaprdi kvalitetno sto je je

Mesa vrati se

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 01:09

@Babino Slazem se da mi moramo imati i bolju ligu i bolju bazu igraca i sve, ali se ne slazem nikako da nije ni do selektora.

Mi i sad imamo ekipu koja, uz dobrog strucnjaka, moze izgledati jako dobro na terenu.To je posao trenera, da ekipa izgleda kao takva, organizacijski, takticki, motivom bez obzira na kvalitet.Da ima glavu i rep.Evo ovi irci veceras nisu pokazali neki poseban kvalitet, ali se od pocetka do kraja znalo sta igraju, kako igraju i sta im je cilj.To je selektorovo djelo, druze.

A mi?Na sta smo mi licili nakon datog gola??

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 29 gostiju.