Kakve to veze ima što si odrastao čovjek ? Čovjek se uči dok je živ, i treba da nauči prihvatiti dobronamjernu kritiku .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:45Zato sto sam odrastao covjek kojem ne trebaju pridike nekog s foruma, uz duzno postovanje.Posebno ne kad sam "vruc".bombaysaphire je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:34A što to da ti ja ne držim moralne lekcije? Jesam li ti ikad psovao , jesam li te ikad uvrijedio? Koliko sam puta pohvalio tvoj post ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:28
Daj ba, sta mi imas pravdati nekog nakon ove blamaze??
Kakav ba gospodin?? Gdje si to gospoda dopusta da ulazi u mafijaske organizacije kakav je nas savez i tako kalja svoje ime?? Gdje??
Dat mu vruc krompir??Ko te moze prisliti na nesto?? Halo, 73 ti godine, godinama nikog nisi vodio i kao sad dodjes da nesto uradis?? Satro nisu bitne pare?? Dosao da pomogne, al u ku.rcu.
Nema ovdje opravdanja, s kim si, takav si.Uvijek bilo.Zato i nema "gospodina" i zato su kritike OPRAVDANE!
P.S.Nemoj mi ti drzati moralne lekcije, molim te.
Jesam li branio kad te drugi poput Epija i GOAT-a vrijeđaju ?
Jesam li stao na tvoju stranu?
Haj molim te mi objasni zašto ti ja ne bih držao moralne lekcije, eto molim te . Prije toga odgovori na pitanja .
Do tebe je buraz , ja sam uvijek imao veliko poštovanje prema tvojim postovima, posebno u NBA jer gledaš i pratiš utakmice za razliku od ostalih što pišu...
Ako tebe vrijeđa dobronamjerna kritika jer si odrastao čovjek, i to poštujem .