Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

vidi se da je iz arsenalajuznjak> je napisao/la:Meridi dovoljno i 10 sekundi na terenu da ga zabijeSimao idi u Besiktas vise da te ne gledam !!

can't believe
  can't believe al djaba i da je pogodio  kada   je Aris pobjedio
  al djaba i da je pogodio  kada   je Aris pobjedio   krivo mi je sto smo ovako  rano ispali ,ako nista bice odmorniji za Ligu  i Kup . Nisam se ni nadao prolasku ,kada nas je Aris zgu.io na Calderonu bilo je gotovo vec tada sam to i napisao .  Simaa pod hitno prodati lik je truba samo  takva !  jedva cekam da zaigra Ellias da ne gledam ovog kloca Raula Garciju vise
  krivo mi je sto smo ovako  rano ispali ,ako nista bice odmorniji za Ligu  i Kup . Nisam se ni nadao prolasku ,kada nas je Aris zgu.io na Calderonu bilo je gotovo vec tada sam to i napisao .  Simaa pod hitno prodati lik je truba samo  takva !  jedva cekam da zaigra Ellias da ne gledam ovog kloca Raula Garciju vise  

vraca se Tito u sastav
 vraca se Tito u sastav   Inace  prosle sezone Malaga nas je naguzila 2 puta i to na Rosaledi 3-0
 Inace  prosle sezone Malaga nas je naguzila 2 puta i to na Rosaledi 3-0  i na Calderonu  0-2
  i na Calderonu  0-2  

Da ti lijencina nesto kazespielführer_21 je napisao/la:Šta reći za večeras? Igraju li Forlan i Kun, je li sve ok sa sastavom? Kontam da li da igram 2 ili 3+ pa ako može mala pomoć vas koji pratite Atletico?
 Obrana Atletica suplja je ko svicarski sir, tako da je skoro 100% sigurno da ce gol primiti
 Obrana Atletica suplja je ko svicarski sir, tako da je skoro 100% sigurno da ce gol primiti   Sto se Kuna i Urugvaja tice, obojjedan igra, drugi mozda, Aguero u vrhunskoj formi i ne treba sumnjati da ce zabit barem jedan gol(azo), a Forlan... pa i nije u nekoj formi, ne ocekujem od njega bar ja, previse u ovoj utakmici, cak je upitno dali ce i igrat. Reyes zmaj na krilu, Simao panjina na drugom, a tu je onda neprobojni zid Mario Suarez, Raul Garcia i Assuncao, to ni Barcin vezni red ne probija
 Sto se Kuna i Urugvaja tice, obojjedan igra, drugi mozda, Aguero u vrhunskoj formi i ne treba sumnjati da ce zabit barem jedan gol(azo), a Forlan... pa i nije u nekoj formi, ne ocekujem od njega bar ja, previse u ovoj utakmici, cak je upitno dali ce i igrat. Reyes zmaj na krilu, Simao panjina na drugom, a tu je onda neprobojni zid Mario Suarez, Raul Garcia i Assuncao, to ni Barcin vezni red ne probija   
   Eto, ako ti je sta pomoglo...
 Eto, ako ti je sta pomoglo... 
 sastav_ De Gea; Ujfalusi, Perea, Domínguez, Filipe; Tiago, Raúl García, Assunçao; Reyes, Simao; y Agüero.
  sastav_ De Gea; Ujfalusi, Perea, Domínguez, Filipe; Tiago, Raúl García, Assunçao; Reyes, Simao; y Agüero.    Mario  Suarez na klupi
    Mario  Suarez na klupi     
 .. Mnogo gotivim tog lika..
 .. Mnogo gotivim tog lika..

Malaga nije prilike stvorila ,  mada ni Atletico  imali smo neke 2-3 prilike  i to je to...  inace Tiago strijelac glavom nakon ubacaja Simaa .  Treba ovo lagano privesti kraju  u drugom poluvremenu.
 Malaga nije prilike stvorila ,  mada ni Atletico  imali smo neke 2-3 prilike  i to je to...  inace Tiago strijelac glavom nakon ubacaja Simaa .  Treba ovo lagano privesti kraju  u drugom poluvremenu.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.