Gojko Cimirot
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Gojko Cimirot
Koji su saigrači oko njeg, bit će alibi pasova.

Cimi izbacio MOL i plasirao se u EL.
Naravno standardno u prvih 11 i svih 90 minuta.
Čestitke Cimi.

Naravno standardno u prvih 11 i svih 90 minuta.

Čestitke Cimi.

I kad bi ostao do kraja karijere u timovima tipa Standarda ili PAOKa, ne bi bilo lose.
Puno se prica o Gojaku, ovom, onom...imam osjecaj da bi nas Cimi mogao iznenaditi nekim lijepim transferom, nekim solidnim timom u Bundesligi ili Seriji A..ne znam gdje najcesce idu igraci iz belgijske lige.
Kod Cimirota se uvijek sve desava u tisini. A mozda ipak saceka EP (akoBogda) jer ce tada imati izglednije i bolje opcije.
Puno se prica o Gojaku, ovom, onom...imam osjecaj da bi nas Cimi mogao iznenaditi nekim lijepim transferom, nekim solidnim timom u Bundesligi ili Seriji A..ne znam gdje najcesce idu igraci iz belgijske lige.
Kod Cimirota se uvijek sve desava u tisini. A mozda ipak saceka EP (akoBogda) jer ce tada imati izglednije i bolje opcije.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Pa bila je priča kad je trebao ići iz PAOK-a da bi mogao u Bundesligu, ali eto, odabrao je Standard, što je tad svima nama bilo neshvatljivo. Bilo kako bilo, za baraž mora igrati uz Pjanića, Gojak ispred njih i dva krila, ali prava krila, bez izmišljanja tople vode s Gojakom ili Hodžićem na toj poziciji.hurem je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:11I kad bi ostao do kraja karijere u timovima tipa Standarda ili PAOKa, ne bi i bilo lose.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Jedan od rijetkih nasih igraca koji posteno zaradjuje novac, vecina ostalih sjedi po klupama raznih prsojecnih klubova bez volje za napretkom.
- DonerKebab
- Kontakt:
On je tek sad zreo za osrednji tim bundeslige kao sto su werder, koeln ili stuttgart. Za mene jedan od standardnih igraca za reprezentaciju. Nije svijetska klasa ali solidno odradi svoj dio posla.NeumjesanTip je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:13Pa bila je priča kad je trebao ići iz PAOK-a da bi mogao u Bundesligu, ali eto, odabrao je Standard, što je tad svima nama bilo neshvatljivo. Bilo kako bilo, za baraž mora igrati uz Pjanića, Gojak ispred njih i dva krila, ali prava krila, bez izmišljanja tople vode s Gojakom ili Hodžićem na toj poziciji.hurem je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:11I kad bi ostao do kraja karijere u timovima tipa Standarda ili PAOKa, ne bi i bilo lose.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Cimi odigrao za 10. Svaka cast majstore tvoje vrijeme tek nastupa !!!!!
U novi boj ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko singerica
Na kraju ispade svi dobro odigrali, a mi izgubili od ispodprosjecne reprezentacije. 

Neznam koju si ti utakmicu gledao, al nisu svi dobro odigrali. Cimirot i Krunic odlicni.
Pjanke i donekle Kolasinac solidni.
Ostali neki prosjek.
Dzeko, Visca, Cipetc odroni, ispod svakog prosjeka.
U novi boj ...
Nemoj pretjerivati. Bio je solidan.
Zadnja izmjena: MrPink, dana/u 09 okt 2020, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Alibi igrač.
Opste ne pretjerujem. Vrati se malo kroz utakmicu. Cimirot pored svog posla koji je obavio odlicno, je citavo vrijeme krpio Cipetica te radio i njegov dio posla u defanzivi. Vrati se kroz utakmicu i vidjet ces!
U novi boj ...
Taman, de samo prelistaj teme svih fudbalera koji su igrali, pa ces vidjeti da su svi osim Visce bili odlicni. I ostali se hvale isto ovako kao sto ti Gojka hvalis, a daleeko je to od istine. Jedino ako ste mozda zadovoljni igrom i rezultatom, pa ih sve pohvaliste...
Više je izgledao dobro pored Hadžiahmetovića koji se totalno pogubio, ali odradio je ono što se od njega očekuje.
-
- Kontakt:
Ima problem zbog toga sto je vise igrao mali fudbal nego veliki, tek dolaskom u Sarajevo je prestao igrati za KMF Leotar.
Previse toga mu je ostalo sa malih terena.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Cimirot moze biti samo vjecna rezerva i nista vise..
Ozbiljno? To objašnjava neke stvari u njegovoj igri.Wandelanoite je napisao/la: ↑09 okt 2020, 13:25Ima problem zbog toga sto je vise igrao mali fudbal nego veliki, tek dolaskom u Sarajevo je prestao igrati za KMF Leotar.
-
- Kontakt:
Bilo je sinoc trenutaka kada Pjanic drzi loptu, a ovaj dva metra od njega zajedno sa Ircom. Umjesto da trazi prostor, on dolazi sa svojom cuvarem do Pjanica, pravi mu blok, komplikuje mu da se sta sa loptom uradi. Zna on defanzive, al ne zna lopte ...
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.