Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

suntu jeu
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 17:26

juventus 0244 je napisao/la: Ali penal+crveni nije bilo dobro suđenje. A znam ja da ne treba biti 100% šansa da se nekom da crveni, ali upravo iz tog razloga što je prekršaj bio na oko 30-40 metra mogao je dati žuti to ti hoću reći!
Nema veze jel bio na 16 ili 40. Ako je zadnji, onda je zadnj igrač. Svi su mogli vidjeti da se sudija prvo uhvatio žutog, pa je onda linijski nešto dobacio, nakon čega je ovaj izvadio crveni.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 19 dec 2010, 17:29

jos da se daju crveni kartoni za zadnjeg igraca u odbrani a to bilo na 30 metara bilo bi lijepo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 dec 2010, 18:07

j.ebem vas ja :evil: https://www.****/public/ticket.aspx? ... 52%20Q3TQB

remi .ba je spam... :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 18:54

Jbem ti srecu i majku vise..pa nema nesretnijeg kluba na planeti..sta imam komentarisat,sve ste vidjeli...zasluzili smo pobjedu s obzirom na sve....pa ne mogu da vjerujem...tragedija :cry: :cry:

Koja steta..nevjerovatno...al cim sam vido da uvodi legrottagliea imao sam osjecaj da cemo primit..pa to je nesretan covjek nenormalno...isto ko materrazi u interu i toldo...kad su oni igali inter ne moze dobit i Bog....

znao sam da cemo primiti :cry: :cry:

penal je smijesan bio..ne znam sta je on ondje vidio....crveni nezz stvarno....prestrogo mozda.... :cry: :cry:

Nevjerovatno koliko srece nemamo..nevjerovatno :roll: :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 19 dec 2010, 19:00

sad vam se vraća za ono legendarno: "ništa novo na Delle Alpiju penal za Juventus" ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:03

Legendarno cemo poderat napoli 6.1. :mrgreen: 8-) 8-)

Ipak smo mi velicina da se zalimo na sudjenje,to ovim manjim ostavljamo....iako nisam zadovoljan previse sudjenjem,samo nas je k.urva Fortuna sprijecila da pobjedimo....

jbo sudije 8-) 8-) ko se na to vadi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 19:04

dajte clipove golova i da vidimo jel bio penal i crveni
nema potpisa

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 19:04

sarajlija89 je napisao/la: penal je smijesan bio..ne znam sta je on ondje vidio....
evo šta je sudija vidio, isto što je vidio i ovaj komentator(čak i crveni spominje) isto što vidim i ja i isto što i ti sad možeš pogledati jer očito za vrijeme utakmice nisi dobro vidio jer prekršaj s leđa je toliko očit s lijevom nogom ga je pukao 100% a možda čak i desnom da ga je pokupio po nogama.
[youtube][/youtube]

a za crveni jbg držao se čovjek pravila,
jest chievo imao sreće kod 2 šanse za juve, al i storari je skinuo penal a pelisier je i prije gola imao dobru šansu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:09

Ma ne vidim ja opet nista...ne vidim dobro valjda :roll: :roll: ozbiljno....ja nisam dobro vidio to eventualno povlacenje...a gledo sam par puta... :roll:

I da naravno..chievo je hrabrom igrom zasluzio bod,trudili su se nema sta...al tragicno je ovako primiti gol..penal,crveni...dvije sto posto sanse kod 1-0...4-5 igraca fali..i u 93 primis....eh to je tragedija.. :cry: :cry:

ne zalim se ja na sudjenje,mada je moglo i bolje...jednostavno nismo srece imali :cry:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 19 dec 2010, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:09

Admir_Sa je napisao/la:dajte clipove golova i da vidimo jel bio penal i crveni
Penal jeste, crveni je diskutabilan.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 19 dec 2010, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:13

Jbo penal..skino ga je svakako..pa nije ni bitno..al crveni je okrenuo tekmu u njihovu korist.... :roll: :roll: nezz :roll:

nije ni bitno to koliko sam na Fortunu ljut i bijesan :evil: :evil:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 19:13

Penal vishe jeste nego sto nije, a ono nije za crvenog. Pomocni sudac je pogrijesio
nema potpisa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:16

Admir_Sa je napisao/la:Penal vishe jeste nego sto nije, a ono nije za crvenog. Pomocni sudac je pogrijesio

Nema veze ni to. Bio je u šansi i tako se isključuje igrač. To je slobodna sudijska procjena... Nema mu pravo niko ništa prigovorit.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 19:16

suntu jeu je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Penal vishe jeste nego sto nije, a ono nije za crvenog. Pomocni sudac je pogrijesio

Nema veze ni to. Bio je u šansi i tako se isključuje igrač. To je slobodna sudijska procjena... Nema mu pravo niko ništa prigovorit.
Ako cemo po pravilima nije bio zadnji igrac, pola metra blize golu bio je drugi igrac juventusa
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 19:21

Admir_Sa je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Kako sad jarane slobodna sudijska procjena. Kad si danas govorio da treba gledati pravila, da je bio zadnji igrač :roll: . Zato nemoj napamet nego fino prvo pogledas, pa onda nešto napišeš.

Jer bezveze samo provociraš namjerno ili ne namjerno u to ne ulazim. pozzzzzzz

Forza Juve!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:22

ma navija i on za Juve al eto...voli kontrirat :D ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 19:22

last man is defined as being the last member of the defending side in a position to stop an attacking player having an obvious goal-scoring opportunity. This is typically the defender in front of the goalkeeper, but can also be the goalkeeper themselves.
zadnji čovjek ne znači bukvalno zadnji u liniji već zadnji koji može spriječiti napadača, ovaj dečko je taj bio. onaj drugi tu nije mogao ništa i igrač chieva bi išao sam na golmana, sve čisto.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:24

juventus 0244 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Kako sad jarane slobodna sudijska procjena. Kad si danas govorio da treba gledati pravila, da je bio zadnji igrač :roll: . Zato nemoj napamet nego fino prvo pogledas, pa onda nešto napišeš.

Jer bezveze samo provociraš namjerno ili ne namjerno u to ne ulazim. pozzzzzzz

Forza Juve!
Jedno je biti objektivan, druga stvar je navijati.

Sono gobbo... ne mogu da vjerujem koliko likova ovdje ima koji voel Seriu A, a ne znaju ko su gobbi :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 19:26

tony-mortale je napisao/la:last man is defined as being the last member of the defending side in a position to stop an attacking player having an obvious goal-scoring opportunity. This is typically the defender in front of the goalkeeper, but can also be the goalkeeper themselves.
zadnji čovjek ne znači bukvalno zadnji u liniji već zadnji koji može spriječiti napadača, ovaj dečko je taj bio. onaj drugi tu nije mogao ništa i igrač chieva bi išao sam na golmana, sve čisto.
dok ovaj gura loptu i protrcava igraca i golmana, ide u stranu, teoretski onaj drugi igrac juventusa moze stici bubam na peterac i sprijeciti loptu da udje u gol :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 19:28

Šteta za ovu utakmicu trebali smo danas dobiti i približiti se Milanu na tri boda. Ali ponovilo se, da su igrači pali pred možda i velikim optimizmom da se sustigne Milan. Ali sad dolazi pauza i treba hladne glave sjesti i vidjeti na čemu su. A nakon toga i januar je pa dovesti par pojačanja za nastavak sezone.

Sve se poklopilo povrede i nesreca koja nas je pratila, ali prošlu dali u 90 minuti (jes da smo nadigrali lacio i zaslužili, ali šta ćeš), sad primili u 90 idemo dalje.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []