Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Evo opet ovih sa Osimom yebo vas on bez namjestanja ne bi osvojio ni memorijalni turnir a sto je jos gore Visca i slicni bi i dalje bili okosnica repke.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne brini nece Osim jer njegov je nacin rada da se on pita za sve, a cisto sumnjam da ce Vico da mu to dozvoli i da ce neko tek tako otici.
Semo toga znamo ciji je Vico i sta nam slijedi kada on preuzme savez.
Mjau !
Ma neka bude šta fali, Krupa i Mladost ga školuju na Grbavici, šta bi tek bilo da nam dođe Francuska sa njim na klupi, a mnogi su ovdje furali Željina škola okosnica reprezentacije, vidimo koliko smo loši samo zadnjih 5 6 godina ako ne i više a šta će tek biti.
Neka bude i Gušo selektor, hebe mi se više.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Arteta, Lampard, Solsker, Gerard, Zidane, Pirlo, Inzagi, Gatuso...
Jel primjetite nesto? Top klubovi i vrlo mladi treneri, bez iskustva, sa nedavno zavrsenim karijerama
Custovic kao trener, uz ponocnike Barbareza i Spahica
Samo bi se to kod nas pretvorilo u druzenje sa ovim iskusnijin igracima i prijateljstvo, al nije kao da je sada nesto bolje
Jel primjetite nesto? Top klubovi i vrlo mladi treneri, bez iskustva, sa nedavno zavrsenim karijerama
Custovic kao trener, uz ponocnike Barbareza i Spahica
Samo bi se to kod nas pretvorilo u druzenje sa ovim iskusnijin igracima i prijateljstvo, al nije kao da je sada nesto bolje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Adnan Custovic je vrh trener al nadam se da se nece petljati sa ovom bandom i da ce trenersku karijeru graditi negdje drugo. Volio bih ga vidjeti na klupi Sarajeva nekad u buducnosti.
15.10.2013.
@Ro, vidi Vicinog malog.

Kakva bindetina.

Željezničar za život cijeli!
Custa je trenutno najmanje zlo ..jedini koji ima kakav takav uvid u moderan fudbal...ali ako mu pomocnici budu cviko I musa pisi propalo..po meni idealno bi bilo custa a topic i trivunovic kao pomocnici.... drugo najmanje bio bi amar osim koji je u evropskim okvirima **** od trenera ali u nasem okruzenju sa nasim mentalitetom se zna Snaci I cesto izvuci vise od maksimuma...
Pa on je clan strucnog staba,znaci vec je prihvatio raditi sa onima iz saveza
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Mislio sam u ulozi selektora.
15.10.2013.
Ja bih volio vidjeti Slavena Bilića ili ovog Buvača
Druga opcija Barbarez - Spahić
Treća opcija Osim
Četvrta opcija Čustović + par mlađih trenera uz njega
Nama treba neki čovjek koji je nepodkupljiv,koji ce **** mater u facu,izostavit nekog igraca ako ima kurcobolju nekog ko ce dat do znanja da je on tu otac svima u svlacionici da nema cile mile odgovara na terenu si ne odgovara klupa ili tribine
Druga opcija Barbarez - Spahić
Treća opcija Osim
Četvrta opcija Čustović + par mlađih trenera uz njega
Nama treba neki čovjek koji je nepodkupljiv,koji ce **** mater u facu,izostavit nekog igraca ako ima kurcobolju nekog ko ce dat do znanja da je on tu otac svima u svlacionici da nema cile mile odgovara na terenu si ne odgovara klupa ili tribine
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 09 okt 2020, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mersad Selimbegovic
Bbake je napisao/la: ↑09 okt 2020, 16:44
@Ro, vidi Vicinog malog.![]()
Kakva bindetina.![]()

Dominira bukvalno, čuj način rada.

Znam,taj bi prihvatio da bude selektor bez sekunde razmisljanja
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Janjetina baklava pita sisa+ fudbal nemogu zajedno.Svi oni se gdje igraju pridrzavaju discipline ali kad se docepaju BiH disciplina vozdra.Eto to je jedan od razloga neuspjeha.
A vidi binde, nije njemu mrsko ni sa Vicom pod rukicu.

Čika Vico ne bi dopustio.

Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Legenda Sergej Barbarez je odlicno rijesenje i da mu daju potpunu slobodu i da ih samara na poluvrenenu. Dosta tih igraca bi tek nakon dobre samarcine zaigralo na visem nivou.
Legenda Sergej Barbarez ima veze sa trenerskim poslom koliko i ja sa nautikom, dakle nema nikakve. Isto kao što nam ne trebaju treneri koji su posljednji klub vodili prije 15 godina, tako nam ne treba ni Barbarez koji nema veze s ovim. Nažalost, razmišljanje prosječnog navijača BIH reprezentacije je: Barbarez je najbolji mogući selektor, a to je jednako kao da se tvrdi da bi bio prvak u Formuli 1. Dakle, lupanje. Vođenje ekipe i taktika je nauka, a ne "igrao si lopte i znaš to raditi sigurno".Hasansas1978 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:08Legenda Sergej Barbarez je odlicno rijesenje i da mu daju potpunu slobodu i da ih samara na poluvrenenu. Dosta tih igraca bi tek nakon dobre samarcine zaigralo na visem nivou.
Novi selektor mora napraviti smjenu generacija, ali ozbiljnu. Napisao sam već na jednoj temi, ali mi nemamo nikakve šanse da se plasiramo na SP 2022. godine. S tim u vezi, ekipu moramo spremati za kvalifikacioni ciklus koji slijedi iza toga, Euro 2024. i SP 2026. Igrači koji sada imaju 30 i više godina su bespotrebni, ukoliko ne igraju na nekom strašnom nivou, što znači da će i sa 35-36 moći dati doprinos. Nema svrhe zvati više Zukanovića koji već sad igra u neadekvatnom klubu, a gdje će tad. Ili Đurića, koji ima 30, Seria B mu je maksimum. Ili razne Kvržiće, Buriće, Jajale. Njihovo vrijeme je prošlo. Eventualno dakle da se ostvari neko iskusniji, da to ne bude traženje sebe u narednih 10 godina. I konačno, mora se naći osovina. Možeš ti mijenjati 3, 4 ili 5 igrača, ali ne možeš imati 50 igrača koji se u jednoj godini vrte na spisku. To je previše i za Brazil. Jednostavno, Pape koliko god bio ubleha, pogodio je s logikom "U reprezentaciju se teško ulazi, ali i iz nje teško izlazi."
Barbarez,Spahić,Rahimić,Salihović i Hasagić stručni štab uz MisimovićaHasansas1978 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 17:08Legenda Sergej Barbarez je odlicno rijesenje i da mu daju potpunu slobodu i da ih samara na poluvrenenu. Dosta tih igraca bi tek nakon dobre samarcine zaigralo na visem nivou.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Prica ti ne pije vode, ni Ciro nije neko ime u ovom poslu ali sa svojim karakterom napravi ekipu koja ode na SP i koja je tresla Europom...
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 19 gostiju.