Zasto bi Depay morao igrati svaku? Rotacija, igrali bi svi raspored je uzasni zgusnut i ovako ce bit problema sa umorom.jasonstatham je napisao/la: ↑08 okt 2020, 17:26Ako Depay bude igrao, ko neće? Fati? Griezmann?Donnie Darko je napisao/la: ↑08 okt 2020, 15:38
Kako će Depay utjecati na minute Trincaoa? Depay je špic/lažna devetka i lijevo krilo, nema nikakvih dodirnih tačaka sa Trincaom koji je desno krilo. Dembele i Depay nisu nikad ni zamišljeni da budu zajedno u ekipi, Dembele bi išao Depay bi došao.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zašto se dalo 18 miliona za Bratihwaitea, ako ga nema ni u kakvim šemama kod holandskog šerifa ? i šta sa dancem, ako se dovede zemljak Depay ?
Ova uprava srlja iz jedog ludackog poteza u drugi
udovoljavajući neki željama trenera ili šta vec.. ne znam ko je doveo Braithwaita, jel to Setien insistirao ili Barto, ali šta da rade sad sa njim
kakva neznalice.
Ova uprava srlja iz jedog ludackog poteza u drugi

- jasonstatham
- Kontakt:
Donnie, druže, zato što je Nizozemac, zato što dolazi po preporuci trenera, zato što je rješenje za mnoge pozicije u napadu Barcelone. Igrao bi 95% utakmica, kao što će i Messi, Pique, svi ostali. Valjda je jasno da Koeman ne forsira rotacije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
niko nista, a da je crni zakasnio na trening, bilo bi i drvlje i kamenje na njega
Luis Enrique: "Sergio Busquets je igrač koji igra na visokoj razini već punih 11 godina. Sasvim je sigurno da će biti na spisku igrača za Europsko prvenstvo naredne godine. On je jedan od važnijih igrača u našoj reprezentaciji."
Rahaz

27.10.2020
Haman te čitao Luis Enrique
Pa nigdje nisam rekao da nije najkonstantiji, i dalje to tvrdim. Dosta dugo na nivou je bio, jos bas mlad kad je upao 2009 u ekipu I nije nikad ni upitno bilo da je bolji od Casemira, smo se opet vracas u proslost. Zadnje 3 godine, a pogotovo zadnje 2 je covjek qarina.
27.10.2020
Tek sad upratih da je Rafinha otisao bez odstete+bonusi
a ti bonusi su sigurno tipa ako osvoji zlatnu loptu ili nesto tako nemoguce.Kakvi levati, cudno kako Messija nisu manchesteru dali za 10 miliona plus neki panj od njih, npr Jesus.

Sta te to cudi, pa ovdje na forumu vecina navijala da im Messija damo dzabe, da bi ispali gospoda, sta li

Dok s druge strane likovi nisu htjeli da spuste cijenu Garcie ni za 5M

27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nek ce, bar si sacuvao ponos.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 okt 2020, 12:25Pa ovako će tek otić džabe![]()
Otici ce i Garcia dzabe ali boli njih qurac. Nisi dao ono sto su zahtjevali, sacekaj godinu.
27.10.2020
Ja eto ne znam da je neko čvrsto držao stav da ga treba pustiti besplatno. Većina je bila za pregovore sa Cityjem.
Ansu trenutno drugi najvrijedniji igrač Barcelone iza Messija prema TM, porast sa 50 na 80 miliona i dijeli drugo mjesto sa Griezmannom koji je zabilježio najveći pad sa 96 na 80 miliona. Tek za 20 dana punoljetan jbt.
Ansu trenutno drugi najvrijedniji igrač Barcelone iza Messija prema TM, porast sa 50 na 80 miliona i dijeli drugo mjesto sa Griezmannom koji je zabilježio najveći pad sa 96 na 80 miliona. Tek za 20 dana punoljetan jbt.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nogomet je biznis, kakva gospoda kakvo sto

Luis Suárez: "Tri godine sam proveo govoreći upravi Barcelone da je klubu potreban mlađi napadač, s kojim bih mogao voditi borbu za prvu postavu. Naravno, nikada me nisu poslušali."
"Ukoliko nekada postignem gol Barceloni, ne bih ga slavio."
Leo voli Barcelonu, bio je povrijeđen na način na koji su se odnosili prema meni u upravi, ali vjerovatno će ostati ako se uprava promijeni. Možda su ljudi bili ljubomorni na naš prijateljski odnos koji imamo.

27.10.2020
ansu veceras igra u spicu
al nemam volju da pogledam kako ce se snaci na toj poziciji
al nemam volju da pogledam kako ce se snaci na toj poziciji
Xavi uzeo svoj treći trofej u trenerskoj karijeri dogodine aBd u Barçi !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dobro je ba Luise sa tim srceparajućim izjavamaLuis Suárez: "Nedostaje mi Leo, iako smo stalno u kontaktu. Svjesni smo našeg prijateljstva i dijelimo mnoge stvari. Naša djeca su također prijatelji te imamo sjajne porodične veze. Nikad ga nisam gledao samo kao suigrača, on je zaista pravi prijatelj."

Još ce Messi preci u Atletico kad svog najboljeg pajde, kako je krenulo

Koliko je marketing bitan, ovaj De Jong je najbolji primjer. Pa on ni Cimirota ne moze izdominirati.
Babin sin pa ga gura svaki trener ikad.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.