Višća počinje.visegrad8392 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:11nema nazad mora se dalje zivjeti/igrati, neka pokusa ovako:
------------------------Begovic---------------------
Cipetic--Ahmedhodzic--Hadzikadunic--Nastic
Krunic----Pjanic----Hadziahmetovic-----Gojak
-------------------Prevljak---Dzeko----------------
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Jos jedanput:
Skoro pa odlican spisak, vrlo dobra postavka sinoc (minus bi mogao biti izostavljanje Gojaka)...medjutim katastrofalno vodjene utakmice pored aut linije i zakasnjele reakcije, izmjene..neozbiljna priprema - penali...dakle, ukupan dojam na kraju - KATASTROFA.
Da je pravio izmjene na vrijeme ja sam siguran da do penala ne bi doslo, možda cak ni do produzetaka.
Neki igrači nam crkli, neki katastrofalni bili, treba svježine...a Bajevic ništa.
Hladno prva izmjena tek u 83.minuti.
...
Da nam hoce UEFA uciniti uslugu pa uvesti pravilo da se prva izmjena mora napraviti do 60.min, druga do 70...u interesu igrača a samim tim i nase repke.
Totalno je razocarao.
Skoro pa odlican spisak, vrlo dobra postavka sinoc (minus bi mogao biti izostavljanje Gojaka)...medjutim katastrofalno vodjene utakmice pored aut linije i zakasnjele reakcije, izmjene..neozbiljna priprema - penali...dakle, ukupan dojam na kraju - KATASTROFA.
Da je pravio izmjene na vrijeme ja sam siguran da do penala ne bi doslo, možda cak ni do produzetaka.
Neki igrači nam crkli, neki katastrofalni bili, treba svježine...a Bajevic ništa.
Hladno prva izmjena tek u 83.minuti.
...
Da nam hoce UEFA uciniti uslugu pa uvesti pravilo da se prva izmjena mora napraviti do 60.min, druga do 70...u interesu igrača a samim tim i nase repke.
Totalno je razocarao.
-
- Kontakt:
Moja nije, ti si previše opterećen lik individualnostima, meni je reprezentacija na prvom mjestu, tebi je je vodi. Mr.kaseta je imao najbolji roster i već sređenu reprezentaciju od svih selektora prije i poslije njega i opet nije uspio proći onakvu grupu na SP-u.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:13Kaseta je napravila vise za reprezentaciju nego sto bi tvoja prevara sa Neretve da je vodi 10 godina.
-
- Kontakt:
Zna se zasto nije prosao grupu, zbog amaterskih sudija i nepostojeceg ofsajda. Ova prevara sa Neretve da je samo uspjela otici na evropsko prvenstvo taman da izgubi svaku utakmicu niko mu a ne bi rekao. Ali nije bio ni blizu amater.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:14Mr.kaseta je imao najbolji roster i već sređenu reprezentaciju od svih selektora prije i poslije njega i opet nije uspio proći onakvu grupu na SP-u.
Ne mora uopste voditi on, moze i neko drugi ko ima imalo snage i znanja da promijeni ovu katastrofalnu situaciju u reprezentaciji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Da smo bili bolji onoliko koliko smo trebali biti bolji od mrtve Nigerije ne bi ni taj nepostojeći ofsajd bio problem. Legenda YU odnosno BiH nogometa kojeg nazivaš prevarom je što se trenerske karijere tiče imao znatno opširniju i bogatiju. Ti bi dobar bio ovako kao nogometni menadžer, njima je individua umjesto kluba/repke 2x bitnija dakako. Svojim postovima samo pokazuješ koliko ti je stvarno stalo do uspijeha reprezentacije.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:20Zna se zasto nije prosao grupu, zbog amaterskih sudija i nepostojeceg ofsajda. Ova prevara sa Neretve da je samo uspjela otici na evropsko prvenstvo taman da izgubi svaku utakmicu niko mu a ne bi rekao. Ali nije bio ni blizu amater.Straightforward je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:14Mr.kaseta je imao najbolji roster i već sređenu reprezentaciju od svih selektora prije i poslije njega i opet nije uspio proći onakvu grupu na SP-u.
Ne mora uopste voditi on, moze i neko drugi ko ima imalo snage i znanja da promijeni ovu katastrofalnu situaciju u reprezentaciji.
-
- Kontakt:
Naravno da mi je stalo vise nego tebi sigurno. Zato i zelim da ova prevara ode sto prije, za dobrobit ove reprezentacije. Ti se i dalje sjecaj liga i kupova od prije 30 ili vise godina godina koji nama u BiH nista ne znace. Sta nas ovdje briga za AEK, Oly, Zvezdu. Gleda se sta je uradio za ovu reprezentaciju, a to je jedno veliko NISTA i za dobro iste treba ici odmah po zavrsetku Lige Nacija.
-
- Kontakt:
Da ti je stalno sagledao bi stvari realno, a realno je da mi sa ovim rosterom i ovakvim ponašanjem igrača u istom nemamo šta tražiti u ozbiljnom svijetu nogometa. Lulić najbolje objasnio, hvala mu pa je odmah i otišao iako je rekao ono što nas je većina suštinski i znala. Ja sam ranije rekao da ne bih imao ništa protiv da dadne ili dobije otkaz ali ti sjediš na očima zato što nisi kalibar da sagledaš stvari objektivno jer imaš svoje favorite i one koje ne podnosiš, u ovom slučaju Bajević. Isti je preuzeo reprezentaciju u najgorem mogućem trenutku, trenutno ovdje nema potencijala da se imamo čemu nadati u budućnosti taman na čelo iste doveli najveće svjetsko trenersko ime. Da je Bogdo samo selektor problem, stvar je mnogo dublja nešto što ti i takvi kao ti nikada nećete svariti da li zbog mladosti ili jednostavno nemogućnosti moždanih ćelija, nije ni bitno.
-
- Kontakt:
Potencijala imas dovoljno da u drustvu sa velesilama Sjevernom Irskom, Slovackom izboris evropsko prvenstvo. Jos si dobio priliku da igras na svom terenu obe utakmice. Strucni stab je zaduzen da te igrace dotjera i natjera da se ponasaju kako treba prema svetom dresu. Od odluka mafijaskog saveza isto zavisi kako ce se stvari odvijati u buducnosti. Ako i poslije Bajevica dovedu novog Bajevica, Prosineckog, Bazdarevica onda se nemamo cemu nadati.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 09 okt 2020, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa šta su onda ti igrači isti radili ranije kada je Lulić već dao onaku izjavu ? Kako ih velemajstor Mr.kaseta nije uspio naučiti radu, redu i disciplini ?
Sa onim rosterom reprezentacije koju je Kaseta imala, svaki od selektora koje si naveo pa i oni prije njega bi garantiram izborili plasman na SP-u. I opet je falila velemajstorija Izeta da ne bi došlo do još jednog u nizu razočarenja. Nikoga ovdje ne možeš uvjeriti da je Kaseta vrhunski stručnjak osim pojedine navijače Sarajeva iz subjektivnoobjektivnih razloga.
Sa onim rosterom reprezentacije koju je Kaseta imala, svaki od selektora koje si naveo pa i oni prije njega bi garantiram izborili plasman na SP-u. I opet je falila velemajstorija Izeta da ne bi došlo do još jednog u nizu razočarenja. Nikoga ovdje ne možeš uvjeriti da je Kaseta vrhunski stručnjak osim pojedine navijače Sarajeva iz subjektivnoobjektivnih razloga.
-
- Kontakt:
Neka krenu Miske i ekipa. Ko ga je...e... Pa ne Bajevica ...
- JohnCleese
- Kontakt:
Ali ovaj savez, sa ovakvim igracima i ovakvim navijačima ce od bilo kojeg trenerskog imena napraviti Bajevice, Bazdarevice, Prosinecke, Susice...Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:36Potencijala imas dovoljno da u drustvu sa velesilama Severnom Irskom, Slovackom izboris evropsko prvenstvo. Jos si dobio priliku da igras na svom terenu obe utakmice. Strucni stab je zaduzen da te igrace dotjera i natjera da se ponasaju kako treba prema svetom dresu. Od odluka mafijaskog saveza isto zavisi kako ce se stvari odvijati u buducnosti. Ako i poslije Bajevica dovedu novog Bajevica, Prosineckog, Bazdarevica onda se nemamo cemu nadati.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Ja uopste ne govorim da je gospon Kaseta vrhunski strucnjak, daleko od toga. Ali se pokazao kao najuspjesniji trener kojeg je ova reprezentacija imala. To je u domenu sbbkbb o cemu ti govoris. Imao je i Bazdarevic njegov roster pa mrka kapa. Cinjenica je da njegovi nasljednici nisu bili ni blizu da se plasiraju na neko veliko takmicenje, a neki su imali daleko laksi posao. Prosinecki i Bajevic su imali najlaksi posao pa su se opet osramotili.
-
- Kontakt:
Baždarević imao Sušićev roster ? Glavni igrač sredine terena Mume Bešić, (Pjanića namjerno izostavljam jer još treba da pokaže ono najbolje od sebe za reprezentaciju), dobio ozljedu od koje se nakon prelaska u Everton nikada nije oporavio. To vidimo i danas po silnim posudbama.
Prosinečki i Bajević imali najlakši posao ? Pa dobro, možda na nekoj football manager igrici i jesu.
Prosinečki i Bajević imali najlakši posao ? Pa dobro, možda na nekoj football manager igrici i jesu.
-
- Kontakt:
Jasta su nego imali, gledaj protivnike. Kod Susica je i Zahirovic izgledao kao igracina, a kod Bajevica ni Dzeko ne izgleda kao igrac.
-
- Kontakt:
Lupaš. Džeko je i usprkos lošijoj partiji nego što smo to navikli bio naš najbolje ocijenjeni igrač. Uostalom lik će još malo napuniti 35-u godinu, dakle totalno van prajma tako da ti je priča bezveze kao i većina onoga što si izjavio na ovu temu.
-
- Kontakt:
Huahuahua grohotom se smijem. Kod prevare sa Neretve niko ne valja, nijedan igrac nije u formi. Naravno da nije do trenera. Ne valja Dzeko, ne valja Pjanic samo je prevara dobra 

-
- Kontakt:
I dalje sjediš na očima, tu ti zaista ne mogu pomoći.
-
- Kontakt:
Pomozi ti sebi.
-
- Kontakt:
Pomogao, odustajem od konstruktivne i argumentovane rasprave sa površnim likovima.
-
- Kontakt:
Jos da prevara odustane od trenerske pozicije i dupli W 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Coolpanda24, Diadora, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, signalidunapark, StevieG8, zikerrz21 i 49 gostiju.