Ja se slazem da ovoj barci fali samo jedan dobar napadac,cisto u slucaju nekih povreda,ili lose forme.Taj neko bi trebao da bude tu ,jer od krkica fakat nema nista.Sinoc gledam barcu,pa poslije toga gledam milan,koje je to mucenje poslije barce gledati bilo sta drugo,djeluju amaterski svi timovi.Mandrak je napisao/la:Pa ne znam onda kakva ce uloga Afellaya bitiFurymaker je napisao/la:Cesc bi zamijenio Xavija , covjek ima 31 godinu , sta mislis koliko jos dugo on moze izdrzati ?Mandrak je napisao/la:Ali gdje bi igrali ,buraz morali bi grijati glupu jer ova trenutna ekipa igra gotovo savršeno, a tim koji pobjeđuje se ne mjenja- staro pravilo
A mozda Cesc dolazi kao zamjena za Iniestu( fuj to )
Napad nam je tanak , obozavam malog Pedra , nego jedna povreda i nemamo napada kako treba , vjerovatno bi Pedro bio dzoker s klupe , al Torresa ne zelim vidjeti u Barci , nije u formi i nije mi pretjerano drag .nece ga valjda dovoditi da grije klupu (slucaj slican kao i sa Macheranom).
Ako Torres dođe ,onda se Krkic mora prodavati, a ni to nece garantovati Torresu prvih 11.
Odbrana je potrebnija, po meni....stoper obavezno i jedan lijevi bek.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma dovesti Bešića bi bilo najbolje, novi Puyol 100% 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo jedna slika sa dadasnje utakmice PSV

Ibi sve najbolje
I evo jedan klip
[youtube][/youtube]

Ibi sve najbolje
I evo jedan klip
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ae nek mi neko kaze,sta igra ovaj Afellay,kako sam gledo danas,on igra na istom mestu kao i Messi,tu na desnoj strani,stim da ulazi cesto u sredinu.
MVP - Messi-Villa-Pedro
isto kao i ozil , ili iniesta u spanjolskoj repki .losmi je napisao/la:Ae nek mi neko kaze,sta igra ovaj Afellay,kako sam gledo danas,on igra na istom mestu kao i Messi,tu na desnoj strani,stim da ulazi cesto u sredinu.
uz aut liniju s tim da se ubacuje u sredinu i iza protivnickih stopera
kakav paja i njegove price dominantni wenger koji nije vidio titule ima 5-6 godina

[youtube][/youtube]
Kad se rodis kao Madridista, ostajes Madridista citav zivot

Kad se rodis kao Madridista, ostajes Madridista citav zivot

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se rodis kao Madridista, ostajes Madridista citav zivot![]()

jednom barca ,uvijek barca
Pa veca je sramote sto je Ozil sa svojih 21 godinu rekao da navija za Barcelonu,ne posredno pred prelazak u Real,nego sto je Iniesta rekao sa oko 10 godina.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ja bar to ne osporavam, i bio sam protiv njegovog dolaska u Real samo zbog toga... a Iniesta 

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se rodis kao Madridista, ostajes Madridista citav zivot![]()
Jeko Jorge da ga vrbujemo ako je već Iniesta zauzet?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kako su navijaci Psv ispratili Afellaya.FANTASTICNO
Nadam se da cemo ga videti 3.januara kako debituje protiv Levantea
Nadam se da cemo ga videti 3.januara kako debituje protiv Levantea

MVP - Messi-Villa-Pedro
- marseille_unique
- Kontakt:
uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- -Barcelona-
- Kontakt:
haha blago tebi brate,de malo pogledaj kako pises,nisam ni ja profesor gramatike al tebe nije jednostavno skontatimarseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
tebi bas nije lako..marseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
cuj jedva ceka propadanje klubova..jadan si...znaci tvoj klub da bude najbolji ostali trebaju propasti..jako razmisljanje nema sta..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Vidim tema je dovodjenje Toresa i Fabregas, a realno gledaju to je i moguce i nemoguce. Prvo ne vjerujem da bi oni kostali 100 miliona, nego mozda jedno 80, to je nekako realno. S druge strane postavlja se i pitanje gdje bi oni uopste i igrali, umjesto koga. Torresa bi mogli dobiti sigurno za nekih 40 miliona, ili 25 miliona plus Bojan, jer nema smisla da imamo i Toresa i Bojana, bila bi guzva u napadu i bilo bi nezadovoljstva.
Sto se Cesca tice veliko je pitanje gdje bi i on igrao sad kad imamo jos i Afelaja i Tiaga. Xavi moze igrati sigurno jos neke dvije sezone, pozicija Sergia u ovoj novoj formaciji 3 5 2 je neupitna i nema sanse da xavi ili iniesta to igraju.
S druge strane opet i bilo bi mjesta i za Cesca ako nekoga prodamo, npr, ako prodamo Maskerana onda cemo recimodobiti nekih 20 miliona. Mozda je i to neki klupski plan za dovodjenje Cesca, prodaja maskerana koji i ne igra puno.
Tako dakle ako bi za Cesca i Toresa potrosili tih nekih 80 - 90 miliona, mogli od prodaje Bojana i Maskerana dobiti 35-40 miliona, a tu je i 25 miliona koje cemo dobiti za ibru. Tako bi taj neki minus bio samo 25 miliona sto je podnosljivo u ova krizna vremena. Ja mislim da samo ovako mozemo dovesti tu dvojicu, da ih samo dovedemo a nikoga ne prodamo nema sanse, jer bi bilo previse igraca a to Pep ne voli, niti voli Rossel zbog jos dvije nove plate visoke.
I kao sto neki rekose, najvjerovatnije ce tu biti neko pojacanje u odbrani, vjerovatno lijevi bek, Bastos za nekih 25 miliona po meni idealan, Abidal ce vise biti koristen kao rezervni stoper, Maxwela bi mogli i prodati, kao i Milita i ove sto su po posudbama (hleb, kierson, caceres, henrique. Da ih prodajemo barem po 5 miliona, opet se tu moze uzeti nekih 30 miliona barem, ili barem da se pokrije dovodjenje tog lijevog beka
Dakle, ako bi se ovako gledalo, sto je po mom misljenju realno, mogli bi i dovesti recimo trojac Cesc, Tores i Bastos a da u minusu budemo samo nekih 20 miliona.
Sto se Cesca tice veliko je pitanje gdje bi i on igrao sad kad imamo jos i Afelaja i Tiaga. Xavi moze igrati sigurno jos neke dvije sezone, pozicija Sergia u ovoj novoj formaciji 3 5 2 je neupitna i nema sanse da xavi ili iniesta to igraju.
S druge strane opet i bilo bi mjesta i za Cesca ako nekoga prodamo, npr, ako prodamo Maskerana onda cemo recimodobiti nekih 20 miliona. Mozda je i to neki klupski plan za dovodjenje Cesca, prodaja maskerana koji i ne igra puno.
Tako dakle ako bi za Cesca i Toresa potrosili tih nekih 80 - 90 miliona, mogli od prodaje Bojana i Maskerana dobiti 35-40 miliona, a tu je i 25 miliona koje cemo dobiti za ibru. Tako bi taj neki minus bio samo 25 miliona sto je podnosljivo u ova krizna vremena. Ja mislim da samo ovako mozemo dovesti tu dvojicu, da ih samo dovedemo a nikoga ne prodamo nema sanse, jer bi bilo previse igraca a to Pep ne voli, niti voli Rossel zbog jos dvije nove plate visoke.
I kao sto neki rekose, najvjerovatnije ce tu biti neko pojacanje u odbrani, vjerovatno lijevi bek, Bastos za nekih 25 miliona po meni idealan, Abidal ce vise biti koristen kao rezervni stoper, Maxwela bi mogli i prodati, kao i Milita i ove sto su po posudbama (hleb, kierson, caceres, henrique. Da ih prodajemo barem po 5 miliona, opet se tu moze uzeti nekih 30 miliona barem, ili barem da se pokrije dovodjenje tog lijevog beka
Dakle, ako bi se ovako gledalo, sto je po mom misljenju realno, mogli bi i dovesti recimo trojac Cesc, Tores i Bastos a da u minusu budemo samo nekih 20 miliona.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Torres ce u Spaniji igrati jedino za Atletico
to je jednom prilikom izjavio, pa nije slucajno otisao u Liverpool i pored toga sto je Barca bila zainteresirana jos tada .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Po meni je Fabregas ne potreban.Romariooo je napisao/la:Vidim tema je dovodjenje Toresa i Fabregas, a realno gledaju to je i moguce i nemoguce. Prvo ne vjerujem da bi oni kostali 100 miliona, nego mozda jedno 80, to je nekako realno. S druge strane postavlja se i pitanje gdje bi oni uopste i igrali, umjesto koga. Torresa bi mogli dobiti sigurno za nekih 40 miliona, ili 25 miliona plus Bojan, jer nema smisla da imamo i Toresa i Bojana, bila bi guzva u napadu i bilo bi nezadovoljstva.
Mogli bismo dovesti Torresa,i to za manje od 40 miliona,max 30 miliona da damo za njega.Verujem da bi se odlicno uklopio.
Evo sad razmisljam,mozda bi bilo dobro dovesti Benzemu

nebi mu predstavljao problem da sedi na klupi(ionako i u Realu je na klupi) i doveli bismo ga relativno jeftnio oko 20, do max 25 miliona.Vidim da Murinjo lomi sebi glavu koliko ga nervira,pa mislim da se nebi puno bunio da ga prodaju,a i to bi znacilo da real dovodi u januaru 100 % nekog napadaca,sto bi Murinju odgovaralo

MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
pa radije da dovedemo ibisevica onda,barem bi bio jeftinijilosmi je napisao/la:Po meni je Fabregas ne potreban.Romariooo je napisao/la:Vidim tema je dovodjenje Toresa i Fabregas, a realno gledaju to je i moguce i nemoguce. Prvo ne vjerujem da bi oni kostali 100 miliona, nego mozda jedno 80, to je nekako realno. S druge strane postavlja se i pitanje gdje bi oni uopste i igrali, umjesto koga. Torresa bi mogli dobiti sigurno za nekih 40 miliona, ili 25 miliona plus Bojan, jer nema smisla da imamo i Toresa i Bojana, bila bi guzva u napadu i bilo bi nezadovoljstva.
Mogli bismo dovesti Torresa,i to za manje od 40 miliona,max 30 miliona da damo za njega.Verujem da bi se odlicno uklopio.
Evo sad razmisljam,mozda bi bilo dobro dovesti Benzemu![]()
:)Ima samo 22 godine,smatra se velikim talentom,
nebi mu predstavljao problem da sedi na klupi(ionako i u Realu je na klupi) i doveli bismo ga relativno jeftnio oko 20, do max 25 miliona.Vidim da Murinjo lomi sebi glavu koliko ga nervira,pa mislim da se nebi puno bunio da ga prodaju,a i to bi znacilo da real dovodi u januaru 100 % nekog napadaca,sto bi Murinju odgovaralo

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
zadnjih 6 utakmica gol razlika 29:2
na gostovanjima 16:1 

Dominacija se nastavlja , veliki vodja Guardiola opet demonstrira silu .Wolverine je napisao/la:zadnjih 6 utakmica gol razlika 29:2na gostovanjima 16:1
In PEP , We Trust !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.