Moderator/ica: GracanicaAA
Znaci nista od pomocnog terena i dalje
Divno čuo da se pare vrte došao se Ismet još nakrasti...Papadopulos je napisao/la: ↑09 okt 2020, 23:32Neki dan Ismet sa Tigrom sjedi. Možda za taj teren ili za klub spremaju nesto
Znam zato i kažem, bit će duplo skuplje...nebeskasila je napisao/la: ↑10 okt 2020, 00:00Pa ismet ima firmu koja pravi te pomocne terene tako da moguce da dogovaraju. On treba dogovoriti samo u pola cijene. Posto je ukrao 200k
I to je kradja i manipulacija, moliš za donacije a ustvari samo muzeš i sebe prodaješ, a tražiš da ti grad pripiše stadion...
Izvini gledas li ti utakmice ili samo sjedis i komentarises, lupas. Prvk taj mali Makic ti nikakk ne igra, drugo Ojeda igra poluvrijeme najvise a trece Besagic nas najjaci igraci. Akk se i malo razumis pogledaj formaciju kakk mi stojimo sa Haracicem i Fajicem. Kada igraju njih dvojica zajedno srefina trpi jer su oni visoka a ofanzivni bocni su siroko i zato je na sredini teret. Samo pogledaj i budi realan. I mi smo top.....Bihac1919 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Nuhanović,Sarvan i Aletić su za Makića,Ojedu i Bešagića televizor u boji.Ojeda neće da mrdne,citave pripreme ga fol boli noga.Niko od igraca ga ne moze vidjeti ocima.Kada porediš Makića i Nuhanovića oba do 21,Nuhanović je za njega igrač.A Aletić je medju 3 vezna u ligiNkj12 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:02Pricao si sa dva prava strucnjaka![]()
Realno Nuhanovic nista posebno ,Sarvan bolji Besagic vec imamo takve igrace .
Kreatori su ti kao sto je prije par godina bio Topic .
Sad trenutno Ojeda dobar igrac taj koji nam i treba ali mora se spremiti jer je vidljivo da ove pripreme sto su radili sa tim ajmo reci "Strucnjacima" nisu dobre. Jer oni ne mogu od 50 min maknuti to se vidjelo sve ove utakmice.
Nadarevic prije par godina mjesec ipo u dvorani trenirao i bolje spremio ekipu nego ovi .
400.000 moja greškaBihachacbi je napisao/la: ↑10 okt 2020, 11:15A ma haloooooo 750000KM za pomocni teren!?!?!HALOOOOO pa trava ograda i popratno ne vrijede max. 300.000. Jaoo sta se radi sa nasim parama
Nije ih on potrosio nego oni poslije njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.