Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ja sam lobirao da bude pozvan vec prije nego je korona izbila, ali ako je ovo istina i ucjenjuje, moze se nositi u tri pasje. Evo Demire sutra uzmi Njemački pasoš, znam da je nepravda i da si zaslužio poziv ali ovakvo ponašanje me čini ravnodušnim.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Pisam i savez i repku gdje se ova neznalica Jula becirovic nesto pita. A ovaj mladi gospodin nek se odrekne pasosa ako ce ucijenjivati ne ide odma u 3 lijepe pm...
Nemamo boljih ali imamo one koji ce igrati srcem a ne iz interesa...

Nemamo boljih ali imamo one koji ce igrati srcem a ne iz interesa...

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jes' vala, srcem se evo kvalifikujemo iz ciklusa u ciklus
Ugasit repku, kad kvalitet ne može da dođe na red, onda makar i ovim uhljebima što guraju konstantno poluproizvode sa "srcem" umanjit biznis.
Srce

Ugasit repku, kad kvalitet ne može da dođe na red, onda makar i ovim uhljebima što guraju konstantno poluproizvode sa "srcem" umanjit biznis.

Srce

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moze ograniceni Tatar i Hotic ne moze perspektivni Demirovic
-
- Kontakt:
Samo ne kontam taj argument zbog porodice. Osim zene i djece, niko na osnovu njega ne moze dobiti pasos ...
- DonerKebab
- Kontakt:
On moze dobit njemacko drzavljanstvo za 5 godina. Ovim on zeli pravit pritisak da ga pozovu u a repku.Swanfilter je napisao/la: ↑09 okt 2020, 20:26Samo ne kontam taj argument zbog porodice. Osim zene i djece, niko na osnovu njega ne moze dobiti pasos ...
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Šuplja priča. Taj Jusuf nije tačan u glavi..
On je na svabsko drzavljanstvo imao vec pravo kad se rodio. Posto su mu roditelji tad imali vec stanli boravak u svabiji.DonerKebab je napisao/la: ↑10 okt 2020, 06:29On moze dobit njemacko drzavljanstvo za 5 godina. Ovim on zeli pravit pritisak da ga pozovu u a repku.Swanfilter je napisao/la: ↑09 okt 2020, 20:26Samo ne kontam taj argument zbog porodice. Osim zene i djece, niko na osnovu njega ne moze dobiti pasos ...
Takodzer smatram da se zeli pritisak praviti ako je istina ovo sto se pise.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Jos jednom sam procitao upis na prosloj strani. Prvi put citajuci, shvatio sam da zeli zbog porodice uzeti. A da na osnovu rođenja ima pravo, to znam ...
Pa smiješno je da mora praviti pritisak. Lik ima skoro 23 godine i nema nastupa za A reprezentaciju. To samo kod nas ima
Igraču se sa 23-24 da šansa, pa do 27-28 stasa u nešto što je ok za reprezentaciju.

Ne samo to, nego je bio medju bolji igracima u u21 reprezentaciji kad su igrali Gojak, Menalo, Cavar, Loncar...Bio je medju najbolji kao mladji igrac. Onda opet sad kao stariji u u21 je najbolji nas igrac. I takav mlad igrac jos nije dobio priliku u A reprezentaciji, a svi ti navedeni igraci jesu. To nazalost samo moze kod nas, i tu sva logika stopira.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa nije menadjerski igrac zato i nije pozvan, **** savezu i kriminalcima mater
Dok je Džeko u reprezentaciji, Demirović neće imati mjesta u prvih 11, a i klupa mu je upitna. Za Prevljaka ista priča.
- ASD
- Kontakt:
Pa bolje mu je u mladoj nego da trune na klupi.
U klubu ne igra i to mu je jedina prilika da vidi teren.
U klubu ne igra i to mu je jedina prilika da vidi teren.
Lik minute u Freiburgu ne moze dobiti i nasao postavljati neke uslove. Pa jesmo losi ali ne toliko.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- ASD
- Kontakt:
Ali hebo nas kad se onaj Juka mota oko reprezentacije.
Šta kaže lik, trebalo Demirovića ubaciti da poveže redove između Džeke i Pjanića. Ja, eto, Demirović će ići na loptu prije Džeke u situaciji s dva napadača.
Šta kaže lik, trebalo Demirovića ubaciti da poveže redove između Džeke i Pjanića. Ja, eto, Demirović će ići na loptu prije Džeke u situaciji s dva napadača.
-
- Kontakt:
Suština je da igrače i sa 18 treba uvesti u A reprezentaciju, ako će da doprinose. Nema potrebe čekati da napune 23 godine.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa reko selektor nema minuta za njega, ipak su tu vrsni napadači ispred njega
Nek dečko radi što je najbolje za njegovu karijeru, EU pasoš u svakom slučaju je odlična stvar. Imamo mi ovih "srčanih" Pišći i tako tih.

Nek dečko radi što je najbolje za njegovu karijeru, EU pasoš u svakom slučaju je odlična stvar. Imamo mi ovih "srčanih" Pišći i tako tih.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt: