Joao Mario?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Siamo bolje da predate derbi sad, nego da za 9 dana vas na terenu pregazimo. 
Šalu na stranu. Ali realno koja budala je dozvolila ove utakmice reprezentacija u ovakvim uvjetima.

Šalu na stranu. Ali realno koja budala je dozvolila ove utakmice reprezentacija u ovakvim uvjetima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne bi nikoga iznenadilo da Conte preda jer mu je Gagliashit pozitivan.
Prekid Serije A slijedi 99% .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nesposobni.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Idioti nisu trebali puštati igrače da putuju na ova besmislena okupljanja reprezentacija.. Uostalom ako prekinu ligu, rizikuju potpuni krah fudbala u Italiji.
Italijani jesu glupi po pitanju mnogo toga. Ali ne zaostaju za njima i čelnici uefae i fife koji su u sred pandemije dali dozvolu za neku ligu nacija i prijateljske mečeve. Uz sve to i raspored koji je svakako pretrpan.
Italijani jesu glupi po pitanju mnogo toga. Ali ne zaostaju za njima i čelnici uefae i fife koji su u sred pandemije dali dozvolu za neku ligu nacija i prijateljske mečeve. Uz sve to i raspored koji je svakako pretrpan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislio lik da može bit pametniji i izvuć se nekažnjeno za razliku od Jome.Neće ići.
Zar nije ono bilo rečeno da je liga nacija zamjena za prijateljske utakmice,a sad se opet nekakve prijateljske utakmice igraju uz ligu nacija
Zar nije ono bilo rečeno da je liga nacija zamjena za prijateljske utakmice,a sad se opet nekakve prijateljske utakmice igraju uz ligu nacija

- IlPrincipino
- Kontakt:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Eriksen prima ogromnu platu i sjedi na klupi 

Ko igra prijateljske ?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bilo je sad u srijedu i cetvrtak ukupno 20-ak prijateljskih.
Aha nisam upratio, a to je ova rupa dok su ostali igra polufinale PO.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Juventus skinuo oko 60 mil bruto na platama u odnosu na proslu sezonu

U Atalanti najveca plata nevjerovatna 2 miliona. Ljudi kandidat za Scudetto

U Atalanti najveca plata nevjerovatna 2 miliona. Ljudi kandidat za Scudetto
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
koliko mi nedostaje "serie a", pogotovo uzimajuci u obzir sugavu reprezentaciju bosne i hercegovine, mater im ****
no, dobro, bar ce se neki igraci lazija oporaviti od povreda, mozda malo podici nivo fizicke spreme, tako da je to nesto dobro u svemu ovome
no, dobro, bar ce se neki igraci lazija oporaviti od povreda, mozda malo podici nivo fizicke spreme, tako da je to nesto dobro u svemu ovome
Svakih mjesec dana se reprezentacije okupljaju, jos to sad razvuku po citavu sedmicu igraju. Vazda sam mrzio reprezentativne pauze.Chinaglia je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:00koliko mi nedostaje "serie a", pogotovo uzimajuci u obzir sugavu reprezentaciju bosne i hercegovine, mater im ****
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
meni ne smeta reprezentativna pauza, al kad imas reprezentaciju kojoj se radujes i koju jedva cekas da gledas, medjutim, ovi nasi su ubili svaki osjecaj ljubavi, pripadnosti i ponosa, tako da fakticki nema one reprezentacije koju volis, a nema ni "serie a", dakle, dvije sedmice nicegaPuma je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:08Svakih mjesec dana se reprezentacije okupljaju, jos to sad razvuku po citavu sedmicu igraju. Vazda sam mrzio reprezentativne pauze.Chinaglia je napisao/la: ↑10 okt 2020, 14:00koliko mi nedostaje "serie a", pogotovo uzimajuci u obzir sugavu reprezentaciju bosne i hercegovine, mater im ****
A ramsey i rabiot legitimni kandidati da uopste ne budu u prvih 11 u Juventusu, cccccc, lud zbunjenog...IlPrincipino je napisao/la: ↑10 okt 2020, 09:17
Najplacenijh XI za 2020/21 sezonu. Khedira je na klupi.
izgleda da su se igraci opustili, pa zbog toga ima vise slucajeva zaraze, ne sjecam se da ih je bilo kad je liga nastavljena
no, dobro, tesko je paziti, jer ko zna kad ce ovo sranje proci
no, dobro, tesko je paziti, jer ko zna kad ce ovo sranje proci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.