Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Susic ili Osim. Ostalo nista.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Amar Osim je bio ok kandidat 2017...medjutim, nakon toga je u Zelji toliko srozao svoj ugled da bi bila bruka dovesti ga na mjesto selektora.
Halo bolan...frajer lagano izgubi titulu na Grbavici. Skoro izgubi na Grbavici od Mladosti, Krupe (ako se dobro sjecam)...itd...sta sad, treba ga dovesti na mjesto selektora pa da nas na domacem terenu nabijaju Luksemburg, Malta i sl.
Halo bolan...frajer lagano izgubi titulu na Grbavici. Skoro izgubi na Grbavici od Mladosti, Krupe (ako se dobro sjecam)...itd...sta sad, treba ga dovesti na mjesto selektora pa da nas na domacem terenu nabijaju Luksemburg, Malta i sl.
I kako je izgubio titulu u 19 kolu ako se liga sastoji od 33 kola?Amar kriv sto je liga prekinuta?hurem je napisao/la: ↑09 okt 2020, 23:42Amar Osim je bio ok kandidat 2017...medjutim, nakon toga je u Zelji toliko srozao svoj ugled da bi bila bruka dovesti ga na mjesto selektora.
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 10 okt 2020, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Djaba selektor !Nama niko nevalja zato sto svi znaju sve .Da je igro Besic i naravno da smo izgubili bilo bi pa on nije odigro utakmice 2 godine!Mozemo mi knjige pisati al djaba necemo na Euro opet!
-
- Kontakt:
Nije lako uzeti titulu sa timom koji je mnogo jeftiniji i ima mnogo nekvalitetnije igrace od Sarajeva a opet je lik uspio da pobijedi to isto Sarajevo vise puta i izvuce maksimum iz prosjecnog tima.
Yebace te Susica nakon prvog poraza!
-
- Kontakt:
Jel moze biti tema NOVI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE
-
- Kontakt:
želimo Bjelicu il Milojevića, tj nekog poput njih, al teško

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kad ti se na argumente odgovori "ne laprdaj" i "mani se ovoga"JavierBosnia je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:11Sto, da se ne bih tebe trebao plasiti nesto?Hantraga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 18:03
To "ne laprdaj" ostavi za svoje ukućane, a ovdje nemoj. Sergej Barabarez je karijeru završio prije više od 12 godina. Od tada do danas (dakle 12 godina) nije dana proveo radeći trenerski posao i usavršavajući se. Dakle, daj nekom doktoru koji je taj posao radio ranije da napravi pauzu od 12 godina pa ćeš vidjeti koliko će znati poslije. Eh, Barbarez je na početku napravio toliku pauzu. Čovjek nije zainteresovan za fudbal u tom smislu i čemu stalno prizivanje istog? Neka dovedu igrača koji kopačke mijenja odijelom, super pokušaj, slažem se i puno bolje od nekih potrošenih varijanti. Može to biti bilo ko takav ko je voljan raditi, super. Čustović? Isto super, odlično.
pravila zajednice mi ne dopustaju da ti kazem sve sto mislim
Ali dopustaju da ti kazem da se manis reprezentativnog fudbala, tvoj nivo je mtel premijer liga

Idi plači za Barbarezom, a nažalost istina je takva da je za njega i ta Mtel Premijer liga preveliki nivo. Shvati čovječe, lik se ne bavi fudbalom uopšte. Imam i ja jednog molera, možda da njega dovedemo za selektora? Ni ovaj keramičar mi nije loš.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jos da shvatis da pricam o Custovicu kao selektoru bilo bi super..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svako normalan želi da sada Barbarez dobije priliku.
Da ga se skine s klinca sad kad smo najgori, 4-5 tekmi, dobije nogu i da se ne spominje više u tom kontekstu.
Da ga se skine s klinca sad kad smo najgori, 4-5 tekmi, dobije nogu i da se ne spominje više u tom kontekstu.
Opet Barbarez.
Pa je li taj čovjek vodio barem pionirsku ekipu nekog kluba?
Je li pokazuje interes kroz asistiranje u nekom klubu, ide li na školovanja...?
Saće reć da je taj i taj preuzeo ekipu bez iskustva. Da,ali nije čeko 10 godina i igro poker s rajom.
Pa je li taj čovjek vodio barem pionirsku ekipu nekog kluba?
Je li pokazuje interes kroz asistiranje u nekom klubu, ide li na školovanja...?
Saće reć da je taj i taj preuzeo ekipu bez iskustva. Da,ali nije čeko 10 godina i igro poker s rajom.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 10 okt 2020, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Barbarez
. I treba nas svako trpati kada hoces da ti bude trener neko ko nije TRENER, nema licencu, nema iskustva. On ce zagalamit a igraci ce sami sve 

-
- Kontakt:
Netreba zurit treba dat Bajevicu sansu... Ove spomenute gore trenere mislim da nemaju kvalitet Bajevica. Ako treba doc novi trener onda mora bit veci mozak od trenutnog.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ha haSalih1984 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 23:44I kako je izgubio titulu u 19 kolu ako se liga sastoji od 33 kola?Amar kriv sto je liga prekinuta?hurem je napisao/la: ↑09 okt 2020, 23:42Amar Osim je bio ok kandidat 2017...medjutim, nakon toga je u Zelji toliko srozao svoj ugled da bi bila bruka dovesti ga na mjesto selektora.
Jeste kriv je što se Korona uopće pojavila neđe u Kini.
Ništa Amar, ima on još posla oko nas, nego
Vico zaganjaj ti Lalatovića dok još nije kasno, možeš to preko daidže završiti.
Uvijek mi se sviđao takav tip trenera. A i nacionalni ključ je ispoštovan.
-
- Kontakt:
Bilo ko iz nase lige prije nego neki Krstajic i sl..
Osim,Vinko,pa i Nalic,Musemic.
Nek probaju ,nisu ni drugi bolji,pokazalo se evo godinama.
Osim,Vinko,pa i Nalic,Musemic.
Nek probaju ,nisu ni drugi bolji,pokazalo se evo godinama.