Mijenjajte nesto
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Svake jebbene sezone se ista stvar ponavlja, poslije par fenomenalnih partija u pozitivnom smislu slijedi jos fenomenalniji pad u negativnom smislu
Mijenjajte nesto

Mijenjajte nesto
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ta ce mijenjati, koga ce mijenjati... Cccc... Samo molim Boga da se ova razlika ne poveca jos vise do kraja polusezone... E onda dovesti Vulica za trenera i minimalno 4 igraca pa onda probati nadoknaditi ove bodove...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Nije problem u mijenjanju. Dođe novi trener, krenu loši rezultati i kola nizbrdo i eto opet otkaza i stvari na početku. Trener se praktički ne uspije ni upoznati s ekipom i već je došao netko drugi.
Problem je što nema sustavnog rada ni bilo kakvog plana na duže vrijeme, ne samo u Hajduku nego i u drugim klubovima. Sve se svodi na kratkotrajne pozitivne rezultate, je.bo ti dugoročne planove. Takva je i država.
Pa je.bemu mater, daj čovjeku (treneru) mandat od 5 godina, nek stvori dobar respektabilan tim pa makar prve sezone igrali u drugoj ligi..
Dajem ruku u vatru da će drugi trener voditi Hajduk na zimskim pripremama.
I problem je u Hajduku također što se uvijek ista trenerska imena vrte. Pa je.bo ih katalinić, Vulić (inače, svaka mu čast, obozavam ga), Bonačić, Nadoveza. Ima i postoje treneri i van Dalmacije. Što ne bi jedan Šušak ili Scoria trenirali Hajduk?! Zašto bi to bio neki problem?!
Glava je problem, u glavi je problem, ništa drugo

Problem je što nema sustavnog rada ni bilo kakvog plana na duže vrijeme, ne samo u Hajduku nego i u drugim klubovima. Sve se svodi na kratkotrajne pozitivne rezultate, je.bo ti dugoročne planove. Takva je i država.
Pa je.bemu mater, daj čovjeku (treneru) mandat od 5 godina, nek stvori dobar respektabilan tim pa makar prve sezone igrali u drugoj ligi..
Dajem ruku u vatru da će drugi trener voditi Hajduk na zimskim pripremama.
I problem je u Hajduku također što se uvijek ista trenerska imena vrte. Pa je.bo ih katalinić, Vulić (inače, svaka mu čast, obozavam ga), Bonačić, Nadoveza. Ima i postoje treneri i van Dalmacije. Što ne bi jedan Šušak ili Scoria trenirali Hajduk?! Zašto bi to bio neki problem?!
Glava je problem, u glavi je problem, ništa drugo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Momci prvak je već poznat, prolazimo trijumfalno i kroz Rijeku a s Varaždinom je sređena stvar. Brezovec je došao, još jedna pobjeda Maminja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
http://www.jutarnji.hr/umorni-hajduk--i ... le_oneline
Znaci ne verujem,najjaci clanak koji sam ikada procitao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
“Tamo – amo, tamo – amo”, doda Ivan Strinić ojađeno. “Majke mi, dođe mi da se ubijem korner zastavicom.”Devil je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/umorni-hajduk--i ... le_oneline
Drag mi je Hajduk, najdrazi iz Hrvatske, ali je clanak, boli glava
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Gledao sam do 30.min. 1. poluvremena pa sada jedan dio drugog poluvremena..
Za nešto više ipak treba imati kvalitetniji igrački kadar, prvenstvo u obrani. Buljata i Maloču poslati za Pandžom u Belgiju, to su dva limitirana panja da to nisu istine. Tomasov promašio barem 3 dobre prilike.. Ibričić ove sezone neprepoznatljiv.. nešto se događa s njim.. Sharbini bio najbolji u prvom poluvremenu a u drugom ga gotovo nisam ni vidio.
Sve u svemu mislim da svi hajdukovci i uprava Hajduka treba biti zadovoljna ovim rezultatom u Europi.. jer sa ovako limitiranom ekipom doći do grupa EL i ne osramotiti se protiv jednog Zenita je ravno čudu.
Za sljedeću godinu pod hitno ako žele ponoviti ovogodišnji uspjeh ili možda i povisiti letvicu gore moraju dobro obnoviti momčad i rješiti se nekih invalida koji realno nemaju kvalitetu ni za Junak iz Sinja.
EDIT: Evo panjina zabija.. možda da se prebaci u napad jer je nazad šupalj kao švicarski sir.
Kloc broj 2 promašio čistu priliku.
Zenit 15
AEK 7
Anderlecht 4
Hajduk 3
Znači i teoretski su ispali.
Za nešto više ipak treba imati kvalitetniji igrački kadar, prvenstvo u obrani. Buljata i Maloču poslati za Pandžom u Belgiju, to su dva limitirana panja da to nisu istine. Tomasov promašio barem 3 dobre prilike.. Ibričić ove sezone neprepoznatljiv.. nešto se događa s njim.. Sharbini bio najbolji u prvom poluvremenu a u drugom ga gotovo nisam ni vidio.
Sve u svemu mislim da svi hajdukovci i uprava Hajduka treba biti zadovoljna ovim rezultatom u Europi.. jer sa ovako limitiranom ekipom doći do grupa EL i ne osramotiti se protiv jednog Zenita je ravno čudu.
Za sljedeću godinu pod hitno ako žele ponoviti ovogodišnji uspjeh ili možda i povisiti letvicu gore moraju dobro obnoviti momčad i rješiti se nekih invalida koji realno nemaju kvalitetu ni za Junak iz Sinja.
EDIT: Evo panjina zabija.. možda da se prebaci u napad jer je nazad šupalj kao švicarski sir.
Kloc broj 2 promašio čistu priliku.
Zenit 15
AEK 7
Anderlecht 4
Hajduk 3
Znači i teoretski su ispali.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 01 dec 2010, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
...što je više lome to je volim jače...
Ma pubertet ga opucojacky09 je napisao/la:. Ibričić ove sezone neprepoznatljiv.. nešto se događa s njim..
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Ibričić pred potpisom za Galatasaray, a Vukušić veoma blizu Seville.
- bayer04-supporter
- Kontakt:
Ako vam oni odu,možete se pozdraviti sa titulom prvaka Hrvatske !jacky09 je napisao/la:Ibričić pred potpisom za Galatasaray, a Vukušić veoma blizu Seville.
“Game after game after game, I realize now what’s most important in my life: Football."
Ma nisam ja navijač Hajduka.bayer04-supporter je napisao/la:Ako vam oni odu,možete se pozdraviti sa titulom prvaka Hrvatske !jacky09 je napisao/la:Ibričić pred potpisom za Galatasaray, a Vukušić veoma blizu Seville.
Ako Ibričić ode gotovo sigurno će dovesti Alispahića iz Šibenika (htjeli su Brezovca iz Varaždina ali Mamić ga je pokupio), a ako Vukušić ode trebati će se dosta zavući u džep da dovedu nekog golgetera.
da je neko rekao ljetos da će hajduk igrati u evropi krajem decembra svi bi to potpisali, steta sto samo onako otjerase špacu
JOŠKO SVAGUŠA više neće biti predsjednik Hajduka. Željko Kerum, koji je Svagušu postavio, raspisao je javni natječaj za predsjednika Hajduka što znači da će klub dobiti novo vodstvo.
"Većinski vlasnik će odlučiti o tome. Na svoje će doći svi zagovornici Kodeksa", potvrdio je u razgovoru za Index Svaguša ne previše zabrinut zbog čitave situacije: "Imam svoj posao i svoju firmu. Ne trebate se brinuti za mene."
Javni natječaj, ukoliko bude transparentan, trebao bi zatvoriti vrata raznim mesarima, pekarima i ostalim pretedentima na fotelje u Hajduku.
Vijest nam je prokomentirao i predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar.
"Mogu vam potvrditi da se kao i u svakom pravom klubu nakon određenog vremena rade analize učinjenog na prethodnom periodu i na osnovu toga donose smjernice kako bi klub trebao poslovati i izgledati u budućnosti", rekao nam je Sapunar.
Stvari u klubu su se promijenile otkad je Goran Vučević došao za privremenog trenera Hajduka nakon smjene Stanko Poklepović. Svaguša je bio protiv Vučevićevog angažmana pa se otada ponaša sasvim drugačije i u klub dolazi kao po kazni. Nedavno je zaprašio na odmor u Dubai što je Keruma razbjesnilo i najavio je razgovor s njim.
Kerum bi za predsjednika htio svojeg zeta Sapunara koji mu je oženio najmlađu sestru. Svaguša je to znao pa je na pitanja o klubu znao odgovarati "Pitajte Sapunara". Međutim, Sapunaru se baš i ne ide s mjesta predsjednika Nadzornog odbora.
"Većinski vlasnik će odlučiti o tome. Na svoje će doći svi zagovornici Kodeksa", potvrdio je u razgovoru za Index Svaguša ne previše zabrinut zbog čitave situacije: "Imam svoj posao i svoju firmu. Ne trebate se brinuti za mene."
Javni natječaj, ukoliko bude transparentan, trebao bi zatvoriti vrata raznim mesarima, pekarima i ostalim pretedentima na fotelje u Hajduku.
Vijest nam je prokomentirao i predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Petroslav Sapunar.
"Mogu vam potvrditi da se kao i u svakom pravom klubu nakon određenog vremena rade analize učinjenog na prethodnom periodu i na osnovu toga donose smjernice kako bi klub trebao poslovati i izgledati u budućnosti", rekao nam je Sapunar.
Stvari u klubu su se promijenile otkad je Goran Vučević došao za privremenog trenera Hajduka nakon smjene Stanko Poklepović. Svaguša je bio protiv Vučevićevog angažmana pa se otada ponaša sasvim drugačije i u klub dolazi kao po kazni. Nedavno je zaprašio na odmor u Dubai što je Keruma razbjesnilo i najavio je razgovor s njim.
Kerum bi za predsjednika htio svojeg zeta Sapunara koji mu je oženio najmlađu sestru. Svaguša je to znao pa je na pitanja o klubu znao odgovarati "Pitajte Sapunara". Međutim, Sapunaru se baš i ne ide s mjesta predsjednika Nadzornog odbora.
Evo potvrđeno gostovanje Barcelone 25. jula.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Ma u gradu nikoga nije briga za tim, sve je to ionako šminka. Bolje da su sa tih 2M eura pojačali igrački kadar ili doveli nekog iskusnijeg trenera. Inače za sve navijače Hajduka, pravi rođendan se slavi u vljeći na utakmici protiv Slavije...RiNo je napisao/la:Evo potvrđeno gostovanje Barcelone 25. jula.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Slazem se sa postom iznad... Jbla ih Barca, em sto ce im platiti ohoho, em sto ce im uvaliti par aj dobro 5-6 komada ccc... Potpuno bespotrebno po meni... Sa tim novcima dovesti dva odlicna igrača ali ne bolje dati Barci

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:

Sta je ovo GP "Torcida".
Ovo na nekoj zgradi graf ili.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Barney Stinson
- Kontakt:
Da, grafit na nekoj zgradi u Splitu...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.