Zato kazem Vinko Marinovic. Zivi bili pa vidjeli.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
@igrajlopte 🐦
Za ovu novu generaciju treba neki trener poslje Jugo perioda, sistem naoraviti i dati mu ugovor bar dvoje kvalifikacije.
Nisam navijac Zelje, ali
sta fali Amaru covjek voli BiH, svidja mi se kod njega sto je covjek realan i imam neki osjecaj da se on ne bi dao zezat puno od saveza i menadjera, i govori istinu i zato ga svi i ne gotive.
Mislim da bi on imao mudante izbacit Viscu kad je los i tsko neke primjere.
Za repku treba neka krv nova posljeratna i neko ko moze dici euforiju i ko voli BiH i radice srcem i iz duse taj posao, a mislim da to ne bi dobio od Krstajica,Muslina i ekipe.
Ali realnost je drugacija gleda se kljuc i uvalice nam ga Vico.
Nisam navijac Zelje, ali
sta fali Amaru covjek voli BiH, svidja mi se kod njega sto je covjek realan i imam neki osjecaj da se on ne bi dao zezat puno od saveza i menadjera, i govori istinu i zato ga svi i ne gotive.
Mislim da bi on imao mudante izbacit Viscu kad je los i tsko neke primjere.
Za repku treba neka krv nova posljeratna i neko ko moze dici euforiju i ko voli BiH i radice srcem i iz duse taj posao, a mislim da to ne bi dobio od Krstajica,Muslina i ekipe.
Ali realnost je drugacija gleda se kljuc i uvalice nam ga Vico.
Zadnja izmjena: mrAdislic, dana/u 10 okt 2020, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!
Ma kakav Marinović, on je totalno pod kontrolom domaćih fudbalskih klanova.
Ne bi sigurno.DrFilgud je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:06Ma ne vjerujem da bi Kek trpio da mu Mamić telefonira i naređuje. Kek je bio gazda u Rijeci i u reprezentaciji.
I Vaha je tako otišo.
Pogledajte pocast inkubator na yt, intervju s onim hrvatskim sportskim novinarom Šapitom.
Čovjek kaže da se Keka u Rijeci pitalo kad će se, i kako trava šišat. Nema šanse da bi on trpio "suptilne" sugestije nehljeba iz NFSBiH.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A neko zaista smatra da je selektor ikad bio najveci problem reprezentacije?
Po igracima i potencijalu. Susic je imao najbolju placu u regionu tako da pare nisu taj problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A bilo koji trener koji dolazi mora voliti, Ilidzu, narodnu muziku, restorane, kolace, opijanja u restoranu Bosna.
Mora da voli tetke, nene, amidze itd, jer mora dati igracima slobodno vrijeme dok su na pripremama.
Mora da voli tetke, nene, amidze itd, jer mora dati igracima slobodno vrijeme dok su na pripremama.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 10 okt 2020, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakav ba Krstajic frajer je kriminalan bio u Srbiji ljudi jedva cekali da ga otjeraju. Ako ce nam on biti selektor nista nismo napravili, bolje Bajevic da je ostao. Nama treba neko mladji i ko ima dokazano znanje i neko ko prati moderan fudbal. Dosta je vise neznalica i poluprosjecnih trenera od Bazdarevica, Prosineckog, Susica itd...
Stvarno Krstajić je odron, on nema ni znanje, ni autoritet, ni šarm.
Susic je osveo repku na svjetsko. Ito smo bili druga repka u kvalifikacijama po broju bodova koliko se sjecam. Uz to ni prije njega a ni poslije niko nije otisao na svjetsko ni evropsko sto ce reci da i sa slicnim.igracima nisu mogli sto je SAFET SUSIC.
TAko da ne znam lako imate obraza
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imas li prijedlog? Imal kakav mladzi srpski trener?zeljovac21 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:16Kakav ba Krstajic frajer je kriminalan bio u Srbiji ljudi jedva cekali da ga otjeraju. Ako ce nam on biti selektor nista nismo napravili, bolje Bajevic da je ostao. Nama treba neko mladji i ko ima dokazano znanje i neko ko prati moderan fudbal. Dosta je vise neznalica i poluprosjecnih trenera od Bazdarevica, Prosineckog, Susica itd...
Znaci Susic je po toj logici bolji selektor od Miroslava Blazevica? Po toj logici je Dalic bolji od Bilica jer je vise napravio sa Hrvatskom?Pantelija je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:19Susic je osveo repku na svjetsko. Ito smo bili druga repka u kvalifikacijama po broju bodova koliko se sjecam. Uz to ni prije njega a ni poslije niko nije otisao na svjetsko ni evropsko sto ce reci da i sa slicnim.igracima nisu mogli sto je SAFET SUSIC.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 okt 2020, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da je bitno. Ove amatere od igraca niko ne moze odvesti na veliko takmicenje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako mora da bude Srbin onda Marko Nikolic za mene najbolji.
-
- Kontakt:
Bolje Lalatovic ako vec mora biti srbin nego neko ko se vec dokazao da ne zna.dinoze je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:21Imas li prijedlog? Imal kakav mladzi srpski trener?zeljovac21 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:16Kakav ba Krstajic frajer je kriminalan bio u Srbiji ljudi jedva cekali da ga otjeraju. Ako ce nam on biti selektor nista nismo napravili, bolje Bajevic da je ostao. Nama treba neko mladji i ko ima dokazano znanje i neko ko prati moderan fudbal. Dosta je vise neznalica i poluprosjecnih trenera od Bazdarevica, Prosineckog, Susica itd...
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MElloo, Sheyi i 34 gosta.