Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 01:05

U majstorijama najveceg svi vremena cemo uzivati tek u Australiji jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 10 okt 2020, 01:28

Ja sam rekao uskoro, to što Balkanci ne znaju čitati je drugi par cipela ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 okt 2020, 10:32

U najavi :kafa:

slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 10 okt 2020, 10:38

Nadal nikad “manji” favorit u finalu.Ima nasuprot mreže igrača kojeg se najviše plaši i koji igra najbolje protiv njega.Mogao bi ovaj put Novak to uzeti.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 okt 2020, 11:36

Najvažniji meč ikad pred nama, svani nedjeljo. Toliko toga imaju za dobiti i jedan i drugi da se može do prekosutra nabrajati. Rafa 15 godina, faktički cijelu karijeru lovi Rogera i sad konačno ima realnu priliku da ga dostigne. Novak bi postao jedini čovjek koji je pobjedio Nadala u finalu RG-a, jedini čovjek koji je osvojio svaki slem najmanje 2 puta u Open Eri, i šta sve ne još... Preveliki su ulozi.

Za koga će Fedovci navijati, ko je za njih manje zlo?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 okt 2020, 12:08

Koji su po vama parametri za izabrati "najboljeg svih vremena" ?

Je li to Federer, jer gdje god pročitaš njegovo ime je broj 1., želio bih čuti neko mišljenje koje pobija to, da li ce to biti Nadal ako ga stigne po broju Grand Slamova?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 okt 2020, 12:09

Mi navijamo da neki terorista avion zapuca na Satrie :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 10 okt 2020, 12:34

bodi123 je napisao/la:
10 okt 2020, 11:36
Najvažniji meč ikad pred nama, svani nedjeljo. Toliko toga imaju za dobiti i jedan i drugi da se može do prekosutra nabrajati. Rafa 15 godina, faktički cijelu karijeru lovi Rogera i sad konačno ima realnu priliku da ga dostigne. Novak bi postao jedini čovjek koji je pobjedio Nadala u finalu RG-a, jedini čovjek koji je osvojio svaki slem najmanje 2 puta u Open Eri, i šta sve ne još... Preveliki su ulozi.

Za koga će Fedovci navijati, ko je za njih manje zlo?
$ $ " &. " $ - $ $ $ " " ' " '.
" " $.

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 10 okt 2020, 12:37

Toxicity je napisao/la:
10 okt 2020, 12:08

Je li to Federer, jer gdje god pročitaš njegovo ime je broj 1., želio bih čuti neko mišljenje koje pobija to, da li ce to biti Nadal ako ga stigne po broju Grand Slamova?
Zavisi ko je u pitanju, ako Nole dođe do 20-ak GS, reći će da nije voljen kod navijača i da je to najbitnije.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 okt 2020, 13:02

Sto se tice Fedtarda njima mogu preporuciti samo velikog biznismena Fikreta Hodzica, ima nekih respiratora iz Kine pa moze im posuditi za nedjelju. Jedno je sigurno, Federer ide u zaborav historije, pamticemo ga uglavnom po velikim porazima.

gigun

Post Postao/la gigun » 10 okt 2020, 13:03

Al će Rafa da rasturi Noklicu. :bow:
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/pupa-41.html]Pupa[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/alica-121.html]Alica[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/oryna-virgin-61.html]Oryna Virgin[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/ioanna-red-40.html]Ioanna Red[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Video Dating [/url]

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 okt 2020, 14:15

Dobit ce ga Nadal, Novaku jedan set i to maksimalno.

Da je bilo koji drugi teren i turnir bila bi druga prica.
27.10.2020

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 10 okt 2020, 14:19

Dobar je šupački alpinista, jest da je nekad znao falsifikovati listice iz Premiera, ali Boze moj.. :njanjanja:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 okt 2020, 14:32

Cinjenice su da je ovo mozda najveca a s' obzirom na godine moze biti i poslednja prilika da Novak uzme ponovo RG.

Rafa jeste favorit, ne moze biti niko drugi pored coveka koji je ovo osvojio 12 puta, porazen samo dva puta od 2005., najbolji igrac na sljaci u istoriji.

Ali opet, jedini igrac koji to moze da ponisto je upravo Novak. 29 pobeda protiv Nadala je ogromna stvar, usudio bih se reci da je fizicki trenutno spremniji igrac a pritom nije izgubio mec skoro godinu dana.

Videcemo, po meni su sanse 50:50, kladionice daju blagu prednost Nadalu.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 10 okt 2020, 14:33

Toxicity je napisao/la:
10 okt 2020, 12:08

Ova trojka je toliko blizu, da ih samo mozes po titulama i rangirat. Sve ostalo je u manje od par deka.
Sto ce tice igre, mislim da je Federer uvijek bio najleprsaviji teniser i najvise dio svoje igre zasnivao na talentu, a ne rudarenju. Zbog toga ce uvijek imat plus mnogobrojnih fanova. S druge strane Nadal, u onim svojim periodima kad je zabijao winere iz banana shotova 5m iza osnovne linije, na redovnoj bazi u svakom mecu, je vjerovatno najveci nivo tenisa, koji sam barem ja gledao. Tu bih spomenuo jos jedino Wawrinku, te njegovo saranje linija projektilima sa oba krila.

Od svih njih, svoj najbolji tenis, na najduzi vremenski period je definitivno igrao Djokovic. Osim sto je taj tenis vrlo priblizan Nadalovom nivou, on ga je sposoban igrat skoro kroz cijelu godinu, dok Nadal to nije. Koliko god mi navijaci Nadala ne htjeli priznat, najveca slika te nemogucnosti zadrzavanja najvece forme na nivou Djokovica se oslikavala na podlogama van sljake. Mada je Nadal i na ostalim mecevima igrao povijesne meceve i dobijao najbolje tih podloga na svojim vrhuncima, ali ne tako cesto kao Djokovic. On pobjedom protiv Nadala na RG, te eventualo jos jednim RGom i US Openom, cak i za mene Nadalovog fana ide na #1. Ostali turniri su samo bonus.

Uz svo postovanje, mislim da je Federerov vrhunac igre tik ispod ove dvojice. Uzmi samo njegove rezultate protiv prime time Nadala i Djokovica, sve ce biti jasno. Ali isto tako je Federer teniski brend, nesto poput Jordana u kosarci ili Tiger Woodsa u golfu. Pitaj bilo koga na ulici, svi ce znat za Federera, cak i ovi koji ne prate tenis.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 okt 2020, 14:47

Gledao sam podcast na es sa Beckerom i pitali su ga o ovoj trojici,njegov od je bio da je Roger taj koji je ovaj sport digao na ovaj nivo gdje sada jeste,a da ga dolaskom ove dvojice oni odrzavaju,rekao je da ce te rekorede gotovo sig ova dva skinuti ali kad se bude spominjalo tenis uvijek ce svi spominjati Rogera ispred svih jer je on taj koji je tenis digao na visi nivo i tolike sponzore,mediji i sve ostalo privukao. Eto jedan jako fin intervju sa njim,a inace favorizuje Novaka najvise.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 okt 2020, 16:14

Lične prepirke nastavite preko pp ili preko čega god drugog hoćete a na ovoj temi to neće moći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

rektalnialpinizam
Kontakt:

Post Postao/la rektalnialpinizam » 10 okt 2020, 16:24

Unofficialpage je napisao/la:
10 okt 2020, 16:14
Lične prepirke nastavite preko pp ili preko čega god drugog hoćete a na ovoj temi to neće moći.
Pa gdje si Uno kućo stara.😁
Daj matere ti ove duple račune derite, debilizam teški, nema posta do maloprije i dodje da gluposti valja i provocira...

Ma kakve prepirke brate, sve je to u domenu tenisa... 😁
Gdje ćeš se sa Pajom prepirati, on se sam sa sobom svađa, znaš da ja to opušteno.
😁🙋‍♂️

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 10 okt 2020, 16:27

Al' razbija ova mala Poljakinja.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 10 okt 2020, 16:28

Treba ce prvu titulu u karijeri uzet na Roland Garrosu. Dame i gospodo samo u zenskom tenisu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []