naprosto nisam ogo vjerovat da ranije nisam cuo za njega_karabaja_ je napisao/la:Gle u faraona avataraStvarno ti se svidjela Miladinova muzika, steta sto ti je trebalo toliko dugo da cujes za ovog umjetnika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Chat
Rođen s tobom da budem
**** ovu frizuru al'a Kaka, treba ti da kosu posusis pola sata. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Jel' jes'Portillo je napisao/la:**** ovu frizuru al'a Kaka, treba ti da kosu posusis pola sata.
Najlakse Benzemu imitirat
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 19 dec 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pozdrav dragi @Monoloze. Da nam se živ i zdrav vratiš.Monolog je napisao/la:Samo da pozdravim ove kmice koje su na forumu i koji (ponekad) ulete na ovu temu. Cuvajte se online prijatelji.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A meni Kaku, ili pak Ronalda, svi mi kazu da licim na ovog prvogNail for Real je napisao/la:Jel' jes'Portillo je napisao/la:**** ovu frizuru al'a Kaka, treba ti da kosu posusis pola sata.![]()
Najlakse Benzemu imitirat
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma bitno je da ti se ona moja ne svidjaPortillo je napisao/la:A meni Kaku, ili pak Ronalda, svi mi kazu da licim na ovog prvogNail for Real je napisao/la:Jel' jes'Portillo je napisao/la:**** ovu frizuru al'a Kaka, treba ti da kosu posusis pola sata.![]()
Najlakse Benzemu imitiratDa odem u Madrid i probam sta u sumarak sto bi reko Nevjernik sa ovakvim sarmom
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- spielführer_21
- Kontakt:
Čestitam.. Jel ti prod'o koju foru?Faraon iz Visokog je napisao/la:Danas sam sa M.Beslijom lopte igro,malo je takvih
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ihh bolje da ti ne pricamspielführer_21 je napisao/la:Čestitam.. Jel ti prod'o koju foru?Faraon iz Visokog je napisao/la:Danas sam sa M.Beslijom lopte igro,malo je takvih![]()
Rođen s tobom da budem
Pateticna rinakaFaraon iz Visokog je napisao/la:naprosto nisam ogo vjerovat da ranije nisam cuo za njega_karabaja_ je napisao/la:Gle u faraona avataraStvarno ti se svidjela Miladinova muzika, steta sto ti je trebalo toliko dugo da cujes za ovog umjetnika.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
tvoje misljenjeVELA je napisao/la:Pateticna rinakaFaraon iz Visokog je napisao/la:naprosto nisam ogo vjerovat da ranije nisam cuo za njega_karabaja_ je napisao/la:Gle u faraona avataraStvarno ti se svidjela Miladinova muzika, steta sto ti je trebalo toliko dugo da cujes za ovog umjetnika.
![]()
Rođen s tobom da budem
evo malo Miladina 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
dobra, dobra 
evo po meni najboljeg spota..
evo po meni najboljeg spota..
Ovaj @Analiticar=Ahmo sigurno nijeonaj pravi Analiticar,jer da je pravi on bi vec imao 200 postova i bar bi jednu pricu napisao,kao o Borusiji,.. 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Raja,dobio sam bozicnu (iako sam musliman) i novogodisnju cestitku licno od Tony Blaira 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ko je to?ammarc je napisao/la:Raja,dobio sam bozicnu (iako sam musliman) i novogodisnju cestitku licno od Tony Blaira
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Nail for Real
- Kontakt:
Marsovac.sikirica je napisao/la:Ko je to?ammarc je napisao/la:Raja,dobio sam bozicnu (iako sam musliman) i novogodisnju cestitku licno od Tony Blaira
- King Kenny
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kraljina... carina...uvijek me oraspolozi ovaj klip....a kako se frajer smije
kraljina... carina...uvijek me oraspolozi ovaj klip....a kako se frajer smije
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sad mi treba srece ovih 5 dana vise nego ikad !