NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Da si gledao, vidio bi ko su zapravo bili Cheateri. Drugu tekmu zaredom nas kradu protiv crvenih.
tako mi “vas“ je žao, sve mi suze idu naoči
Jel se ovo cesto desava ili je "beginners luck" u pitanju?
Od 4 utakmice ja dvije izgubim na manje od dva poena razlike (0.24 i 1,28 tacnije). Sad fino da imam 3-1 ja na 1-3 kuknjava
Od 4 utakmice ja dvije izgubim na manje od dva poena razlike (0.24 i 1,28 tacnije). Sad fino da imam 3-1 ja na 1-3 kuknjava
Sad Gilmore pozitivan. Sreca pa ide Denver kuci pa bye week ali pitanje sta ce se dalje desavati i sa ostalim ekipama.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dok god ima igraca da ih zamijene..ne treba nista prekidati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prica se da NEP razmatraju neke opcije na WR. U igri je Golden Tate, Will Fuller i AJ Green. Tate je nekako najkonstantniji sto se tice zdravlja a AJ je najbolja opcija sto se tice skilla ali staklen nekakav.
Prijenosi 5. kola na SK:
TNF - SK2
KC-LV - SK3
Bal-Cin - SK4
NE-Den - SK3
Cle-Ind - SK4
SNF, MNF - SK1
TNF - SK2
KC-LV - SK3
Bal-Cin - SK4
NE-Den - SK3
Cle-Ind - SK4
SNF, MNF - SK1
Neće moći, Nikola 
Tomica dobar pravo
NE-Den se prebacuje za ponedjeljak, a Ten-Buf će se igrati u utorak
Nekako dobiše Bearsi, malo su ih i sudije pogurale 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zamisli prenose SF Miami a ne derbi Dallas NY. Opet se moram po netu muciti...
Inace Dallas bez dva tacklea do kraja sezone, desnog Collinsa i lijevog Smitha. Rookie ce morati igrati..jos i centar Looney ima nekakvih problema, sad je tu sad nije.
Inace Dallas bez dva tacklea do kraja sezone, desnog Collinsa i lijevog Smitha. Rookie ce morati igrati..jos i centar Looney ima nekakvih problema, sad je tu sad nije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ne znam zasto bi neko prenosio 0-4ekipu i 1-3ekipu?!muhamedhulk je napisao/la: ↑09 okt 2020, 20:58Zamisli prenose SF Miami a ne derbi Dallas NY. Opet se moram po netu muciti...
Max Allegri
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zato sto je to staro rivalstvo, Dallas prenose samo vs jacih (koje 90% svako kolo prenose).
Kakve veze ima omjer, Dallas je i dalje najmocniji brend medju ekipama bez obzira na skor.
Kakve veze ima omjer, Dallas je i dalje najmocniji brend medju ekipama bez obzira na skor.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- superfreak
- Kontakt:
jesta pustio Ekelera na fantasyu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.