Barba definitivno nije to.Ali ko god da dodje ili igra po njihovom ili neces ni doci.Znaci Barbarez nece biti selektor pod ovom garniturom saveza nikada.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Dan tmuran ja mahmuran
Barbarez nece nikad biti ni na klupi juniora Armenije Bilefeld, sve dok završi kurs za trenera i ne dobije trenersku licencu

Mislim, ne može bez trenerske licence da ga yebeš

MATO NERETLJAK!!!
Hadzibegic preporodio CG
-
- Kontakt:
Zavrsiti ce mu to Asim ako bude zainteresiran.let3 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:48Barbarez nece nikad biti ni na klupi juniora Armenije Bilefeld, sve dok završi kurs za trenera i ne dobije trenersku licencu
Mislim, ne može bez trenerske licence da ga yebešisto kao što ne može voziti auto bez vozacke dozvole
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Chapman1886
- Kontakt:
barbarez može biti selektor zynga poker reprezentacije
zyngaaaaaaaaaaaaaaa **** ti...
zyngaaaaaaaaaaaaaaa **** ti...
Samo Sloboda | COYG
Tilija za selektora
Ima on trenersku licenculet3 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:48Barbarez nece nikad biti ni na klupi juniora Armenije Bilefeld, sve dok završi kurs za trenera i ne dobije trenersku licencu
Mislim, ne može bez trenerske licence da ga yebešisto kao što ne može voziti auto bez vozacke dozvole
![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Argument je protiv i jednih i drugih. Selektori koji nisu u stanju dobit utakmicu ako nismo za 3 klase bolj od protivnika, a i tada je upitno, te igraci koji su sebi umislii da su oni neke zvijezde i igraci koji mogu dobit utakmice bez maksimalnog zalaganja. Kapiten prvi.JohnCleese je napisao/la: ↑10 okt 2020, 15:43To je opet argument kontra igraca a ne trenera.
Hoces reci da bi selektori nabrojanih reprezentacija odveli BiH na prvenstvo![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest, kad je dobio onu licencu u Vogošći prije 10 godina, onu A licencu. A i to su mu poklonili, samo što ta licenca ne vrijedi za ovo što ti želiš.
Njemu treba UEFA Profi licenca da bio selektor

Npr. Admir Adžem ima tu uefa pro licencu

https://sportsport.ba/fudbal/admir-adze ... ncu/254195
Barbareza to ne zanima uopšte.
Izbor sljedećeg selektora će biti najveći odron od svih dosadašnjih.
Potrošili smo sve vlastite ex-yu legende, sada ostaje Amar Osim kojeg ne želi ova svita što ismijava domaću ligu, ne želi ga tuzlansko-zenička koalicija, ne želi ga u biti niko osim možda Željinih navijača i par pojedinaca, Husrefa Musemića također ne želi niko, ali ga žele više od Amara jer je manje komplekse nabio ostatku države.
Dalje, Krstajić, njega valjda želi samo Vico Zeljković, Barbarez je ono pola-pola, žele ga ovi ljiljan patrioti što se lože na njegove liderske sposobnosti kao igrača, a sa druge strane ne žele ga prefinjeni stručnjaci koji ga smatraju "pokerašem".
Vinko Marinović, hajde on bi mogao proći možda kod ovih što prate domaću ligu, ali nije dovoljno dobar za ove što ismijavaju domaću ligu.
Uglavnom, nek' nam je Bog na pomoći u sljedećem izboru, to će biti opšti haos.
Potrošili smo sve vlastite ex-yu legende, sada ostaje Amar Osim kojeg ne želi ova svita što ismijava domaću ligu, ne želi ga tuzlansko-zenička koalicija, ne želi ga u biti niko osim možda Željinih navijača i par pojedinaca, Husrefa Musemića također ne želi niko, ali ga žele više od Amara jer je manje komplekse nabio ostatku države.
Dalje, Krstajić, njega valjda želi samo Vico Zeljković, Barbarez je ono pola-pola, žele ga ovi ljiljan patrioti što se lože na njegove liderske sposobnosti kao igrača, a sa druge strane ne žele ga prefinjeni stručnjaci koji ga smatraju "pokerašem".
Vinko Marinović, hajde on bi mogao proći možda kod ovih što prate domaću ligu, ali nije dovoljno dobar za ove što ismijavaju domaću ligu.
Uglavnom, nek' nam je Bog na pomoći u sljedećem izboru, to će biti opšti haos.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa jel ima licencu ili nema?let3 je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:04Jest, kad je dobio onu licencu u Vogošći prije 10 godina, onu A licencu. A i to su mu poklonili, samo što ta licenca ne vrijedi za ovo što ti želiš.
Njemu treba UEFA Profi licenca da bio selektor![]()
Npr. Admir Adžem je skoro dobio uefa pro licencu![]()
https://sportsport.ba/fudbal/admir-adze ... ncu/254195
Barbareza to ne zanima uopšte.

Nema za ovaj posao 

Miodrag Ješic, Darko Nestorovic, Vladgo Jagodic i Miloš Kostic kak kandidati sto da ne?!!!!
Uvijek se može nać odgovarajući trener i finansijska konstrukcija može bit zaokružena. Treba htjeti napraviti pravu stvar.
Problem je što kod nas selektor prvo mora da zadovolji neke nesportske kriterija, a to onda drastično smanjuje izbor.
Najzadovoljniji sam bio kad je Prosinečki izabran, međutim nakon nekolko mjeseci je bilo jasno da se radi o profilu po mjeri NFSBiH.
Sretan sam bio kad je Bajević izabran, ispostavilo se da je izlapio i da nema pojma šta se dešava.
Ne trošimo mi trenere i nismo mi problematični, nezajažljivi navijači, nego imamo kriminalni savez koji nas sistematski pravi budalama. Nalaze selektore koji rade po njihovim pravilima. Onda navijači ispadaju budale koje ne znaju šta hoće.
Evo samo treba pogledat imena koja su sad u opticaju, Krstajić, Osim. Marinović, Barbarez...i šta očekivat?
Problem je što kod nas selektor prvo mora da zadovolji neke nesportske kriterija, a to onda drastično smanjuje izbor.
Najzadovoljniji sam bio kad je Prosinečki izabran, međutim nakon nekolko mjeseci je bilo jasno da se radi o profilu po mjeri NFSBiH.
Sretan sam bio kad je Bajević izabran, ispostavilo se da je izlapio i da nema pojma šta se dešava.
Ne trošimo mi trenere i nismo mi problematični, nezajažljivi navijači, nego imamo kriminalni savez koji nas sistematski pravi budalama. Nalaze selektore koji rade po njihovim pravilima. Onda navijači ispadaju budale koje ne znaju šta hoće.
Evo samo treba pogledat imena koja su sad u opticaju, Krstajić, Osim. Marinović, Barbarez...i šta očekivat?
Problem je sto sva ekonomija drzave je u Sarajevu.Po selima nema nikog I malim gradicima sve pobjeglo u Njemacku!Nekad su strasni fudbaleri dolazili sa seoski livada.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nema od Barbareza nista. Hrvati i Srbi ga ne mogu smisliti. A, boga mi, ni balijanderi, jer znaju da ga ne bi oko malog prsta ...
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, DeeWa, jozinho, Mostarska, Sveti i 32 gosta.