Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Denchi » 10 okt 2020, 21:16

OdmutNicaze1988 je napisao/la:
10 okt 2020, 20:53
Treba staviti Musemica za selektora 😂
Mene toga strah, on bi se uklopio sa menadzerima samo tako, sviju bi zvali s parama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 okt 2020, 21:16

Denchi je napisao/la:
10 okt 2020, 21:13
Interista je napisao/la:
10 okt 2020, 20:59
Vico nagovara Buvaca da preuzme
Onaj sto je u Dortmundu i Liverpoolu radio s Kloppom???

Ja bi se napio od srece

Ili on ili Marino Pusic

Bi bilo stvarno pozitivno za repku, dakle vjerovatno se nece desit
Daj bože već je sam rekao kakve je već ponude odbio od kakvih cifara i kakvih ekipa
mosa lošmi stićko tit-ula!

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 10 okt 2020, 21:18

Bundesliga je napisao/la:
10 okt 2020, 20:54
Sportklub i pogotovo Arena imaju mnogo obrazovanije novinare i sportske radnike od nas. Ovdje samo znaju pricati o atmosferi, nikakvo istrazivanje, citanje ne rade da obogate svoj vokabular, da postanu upuceniji u probleme reprezentacije pa da mogu postaviti barem jedno smisleno pitanje na presici.
Zato znaju postavljat sise i guzice svake starlete :puke:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 okt 2020, 21:19

Denchi je napisao/la:
Interista je napisao/la:

Ja bi se napio od srece

Ili on ili Marino Pusic

covijek je u Rusiji i nikad se vise nece bavit trenerskim poslom ... barem je tako izjavio
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 okt 2020, 21:20

1921boy je napisao/la:
10 okt 2020, 21:16
Denchi je napisao/la:
Interista je napisao/la:

Ja bi se napio od srece

Ili on ili Marino Pusic

Daj bože već je sam rekao kakve je već ponude odbio od kakvih cifara i kakvih ekipa
E ako je to istina i ako ga nagovori onda Vicu ostaviti za doživotnog predsjednika Nogometno/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. :D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 okt 2020, 21:22

"Dok sam surađivao s Kloppom radio sam menadžerski posao, izuzev obraćanja medija, davanja intervjua. Osim toga imao sam sve ovlasti i pokušao sam utjecati na momčad koliko sam mogao da uspije. Danas ne želim biti menadžer. Da me Barcelona pozove, onda bih naravno razmislio, ali inače ne. Sada sigurno mislite da sam ovdje dok ne dođe bolja prilika, ali kada bi samo znali kakve sam ponude odbio tijekom pauze, to ne bi mislili. Ali neću vam reći koji su to klubovi", rekao je Buvač .
Izvor SN
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 10 okt 2020, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 okt 2020, 21:23

****.ba/lomaca-za-selektora-fotelje-na-sigurnom-dusko-bajevic-je-kriv-jer-je-znao-s-kim-ima-posla/
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 10 okt 2020, 21:23

Denchi je napisao/la:
Mene toga strah, on bi se uklopio sa menadzerima samo tako, sviju bi zvali s parama...

slika
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 okt 2020, 21:24

Mislim da ce Krstajica fiknut

Ili nekog jos goreg...

Jednostavno ne vjerujem da ovi mogu donijet neku dobru odluku...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 okt 2020, 21:25

DrFilgud je napisao/la:
10 okt 2020, 20:45
akisarajevo92 je napisao/la:
10 okt 2020, 20:36
Ovo nikad nismo imali priliku čut od naših bijednika i smetljara koji se nazivaju novinarima, a o svemu ovome mi guslamo već više od decenije.
Atmosfera je dobra, savez radi sjajan posao, vibracije su pozitivne... :puke:
nasi portali vole okaciti naslove drugih medija kad ostvarimo neki dobar rezultat tipa "regionalni mediji odusevljeni remijem BiH u Italiji"
slika
sto ne prenesu ovakve komentare nakon losijih rezultata, da se prikaze prava slika
Don't believe the hype.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 okt 2020, 21:26

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 okt 2020, 21:20
1921boy je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Ja bi se napio od srece

Ili on ili Marino Pusic

E ako je to istina i ako ga nagovori onda Vicu ostaviti za doživotnog predsjednika Nogometno/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. :D
Citao sam neki strani sajt i njegov intervju i sam je rekao odbio sam mnogo veće pare i veće klubove od Dinama Moskve gdje je sport.direktor
mosa lošmi stićko tit-ula!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 okt 2020, 21:26

Ima Sarajlijica kolko hoces.Pogotovo za takve sto nas zovu tim imenom.Kad vas vidimo useremo se u gace jer mi se bojimo svoje sjene a kamoli vas iz drugih provincija.Mi bi volili da smo se rodili negdje drugo ali nismo bili te srece.Pozdrav od Sarajlijice i uzivaj u zivotu nikad se nezna sta moze bit.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 okt 2020, 21:31

Bolje dati Osimu 20 godina ugovor. Buhac sam je reako dok je bio trener RS da Bosne nema da RS je jedina drzava za njega.

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 10 okt 2020, 21:31

DonerKebab je napisao/la:
10 okt 2020, 21:23
Denchi je napisao/la:

slika
To je ta 😂 za sljedeći ciklus kvalifikacija 😁
Zadnja izmjena: OdmutNicaze1988, dana/u 10 okt 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 10 okt 2020, 21:36

Zamisli odvedeš reprezentaciju na jedino veliko takmičenje ikada i dalje te smatraju jako lošim selektorom.
Ne može to svako.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 10 okt 2020, 21:38

staragarda je napisao/la:
10 okt 2020, 19:03

Čuj,kakve veze ima....pa Mile nazove Vicu da se progura neki diletant koji će dat šansu tom visci... što neće moći dzeki reci da ako ne može il ne želi igrat morat će ga zamijeniti ....što će pjanića klupirati ako nije u formi....eto,to je veza
sve bih prihvatio da si u pravu, ali tvoja prica ne drzi vodu iz jednog, a ujedno i najbitnijeg razloga! samo kreni od toga koliko dugo je Vico Zeljkovic u savezu?! on je ozvanicen kao clan io nfsbh prije nepunih mjesec dana a par mjeseci ranije se znalo da ce da udje kada je preuzeo funkciju u fsts.
sta hocu da kazem? pa svi ovi problemi koje ti i ostali nabrajate traju vec godinama! nikakve tu Zeljkoviceve krivice nema.
pa savez je vodio frajer iz sarajeva! 8 godina! nije Zeljkovic nakamarao dug prema poreskoj upravi od 3 miliona a njega ce sad taj dug da saceka za naplatu!
halo, 3 miliona!!! i sada ce sve to da se fakturise zeljkovicu> tako i jeste najlakse.

na kraju dolazim do zakljucka(staragarda ne odnosi se ovo na tebe iskljucivo) da nije problem zeljkovic vec generalno bilo koji srbin na celu saveza!
pogledajte samo sta se i ovdje po forumu pise, od utakmice Borac velez pa i ovamo pa uporedite, koliko prijetnji, psovki, vrijedjanja i ostalih bljuvotina na nacionalnoj osnovi je doslo od borcevaca ili nekih drugih forumasa iz RS u odnosu na ostale koji su udarali po borcu, srbima, rs...?! generalno, kada krene vrijedjanje, psovanje npr, medju sarajlijama, to se obostrano sipa ko sta stigne... ovdje ne!
iskreno, meni se zivo je8e i ne pada mi na pamet da se spustam na nivo nekih pojedinaca i uzvracam istom mjerom, ali to prelazi u praksu.

nije vama zeljkovic kriv ni za sta, a nije ni doveo do ovakvoga stanja u kojem je reprezentacija!
nijednog selektora (a nijedan vam nije valjao, pa ni susic koji je odveo na sp) zeljkovic nije birao!
nema nista sa pozivanjem kojekakvih likova u reprezentaciju za koje niko nije cuo, ili npr sa sukobom oko toga ko ce biti golman, begovic ili sehic. ili scena sa izostavljanjem rahimica sa spiska za brazil ili cirkus sa dzekinim drugom ibricicem!
ili mandat prosineckog, odlazak medunjanina iz reprezentacije, tetovaza ogija vranjesa, mesin fijasko sa sve francuskim pomocnicima pa tuca sa grcima!

hocu da kazem, ne valja vam ovo godinama! nije to od juce pa mi sad reci je l' u redu sva ova s.ranj.a istresti pred zeljkovica kao njegovu odgovornost? a ja sam siguran da bi bilo isto da je umjesto vice zeljkovica dosao bilo ko drugi ispred fsRS!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 okt 2020, 21:53

Radije bi Nikolu Nikica i Bracu Vrbanjusu kao duo trenera Repke nego Krstajica. Kakav ba Krstajic, lik veze nema sa trenerskim poslom.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 okt 2020, 21:55

vlakanje je napisao/la:
10 okt 2020, 21:38
staragarda je napisao/la:
10 okt 2020, 19:03

Čuj,kakve veze ima....pa Mile nazove Vicu da se progura neki diletant koji će dat šansu tom visci... što neće moći dzeki reci da ako ne može il ne želi igrat morat će ga zamijeniti ....što će pjanića klupirati ako nije u formi....eto,to je veza
sve bih prihvatio da si u pravu, ali tvoja prica ne drzi vodu iz jednog, a ujedno i najbitnijeg razloga! samo kreni od toga koliko dugo je Vico Zeljkovic u savezu?! on je ozvanicen kao clan io nfsbh prije nepunih mjesec dana a par mjeseci ranije se znalo da ce da udje kada je preuzeo funkciju u fsts.
sta hocu da kazem? pa svi ovi problemi koje ti i ostali nabrajate traju vec godinama! nikakve tu Zeljkoviceve krivice nema.
pa savez je vodio frajer iz sarajeva! 8 godina! nije Zeljkovic nakamarao dug prema poreskoj upravi od 3 miliona a njega ce sad taj dug da saceka za naplatu!
halo, 3 miliona!!! i sada ce sve to da se fakturise zeljkovicu> tako i jeste najlakse.

na kraju dolazim do zakljucka(staragarda ne odnosi se ovo na tebe iskljucivo) da nije problem zeljkovic vec generalno bilo koji srbin na celu saveza!
pogledajte samo sta se i ovdje po forumu pise, od utakmice Borac velez pa i ovamo pa uporedite, koliko prijetnji, psovki, vrijedjanja i ostalih bljuvotina na nacionalnoj osnovi je doslo od borcevaca ili nekih drugih forumasa iz RS u odnosu na ostale koji su udarali po borcu, srbima, rs...?! generalno, kada krene vrijedjanje, psovanje npr, medju sarajlijama, to se obostrano sipa ko sta stigne... ovdje ne!
iskreno, meni se zivo je8e i ne pada mi na pamet da se spustam na nivo nekih pojedinaca i uzvracam istom mjerom, ali to prelazi u praksu.

nije vama zeljkovic kriv ni za sta, a nije ni doveo do ovakvoga stanja u kojem je reprezentacija!
nijednog selektora (a nijedan vam nije valjao, pa ni susic koji je odveo na sp) zeljkovic nije birao!
nema nista sa pozivanjem kojekakvih likova u reprezentaciju za koje niko nije cuo, ili npr sa sukobom oko toga ko ce biti golman, begovic ili sehic. ili scena sa izostavljanjem rahimica sa spiska za brazil ili cirkus sa dzekinim drugom ibricicem!
ili mandat prosineckog, odlazak medunjanina iz reprezentacije, tetovaza ogija vranjesa, mesin fijasko sa sve francuskim pomocnicima pa tuca sa grcima!

hocu da kazem, ne valja vam ovo godinama! nije to od juce pa mi sad reci je l' u redu sva ova s.ranj.a istresti pred zeljkovica kao njegovu odgovornost? a ja sam siguran da bi bilo isto da je umjesto vice zeljkovica dosao bilo ko drugi ispred fsRS!
Bravo, sve si tacno napisao.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 okt 2020, 21:56

Kod Krstajića nije problem nacija i političko opredjeljenje, problem je kompetencija.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 okt 2020, 22:01

akisarajevo92 je napisao/la:
10 okt 2020, 20:36
Svaka na mjestu... ali kakva je atmosfera, sta ocekujete od mec blah blah :puke: :puke:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 8 gostiju.