Mislis Heroji123456 je napisao/la:Italia je napisao/la:mlada ekipa Heroji vjerovatno ostaju bez odlicnog igraca dubrave.. koliko sam cuo, dubrava valjda vise nece dolazit na forum..bio je odlican prognozer..
A sta to dubrava odlazi?Ako je to tacno trebalo bi da se ovdje javi ili meni na pp da mogu odma ubaciti igraca umjesto njega.Ako to neuradi Mumije moraju cekati tri neodigrane utakmice dubrave pa tek onda ubacati novoga igraca.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
ja sam cuo da je on otisao.. a sto se tice novog igraca ako nije problem da sacekamo 2-3 dana jer ovu je ekipu pratilo jako dosta inaktivnih igraca, pa dok nadjemo dobrog da onda ti javimo ko ce biti novi igrac Heroja..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia je napisao/la:ja sam cuo da je on otisao.. a sto se tice novog igraca ako nije problem da sacekamo 2-3 dana jer ovu je ekipu pratilo jako dosta inaktivnih igraca, pa dok nadjemo dobrog da onda ti javimo ko ce biti novi igrac Heroja..
Ionako nemozete novoga igraca ubaciti dok dubrava na ovoj temi nenapise da nece vise igrati ligu.Nema veze sto je to napisao na nekoj drugoj temi da odlazi sa foruma.Znaci mora to ovdje napisati ili meni na pp.Do tada je on vas clan.A ako slucajno budete uzimali novoga igraca razmislite ko ce to biti jer od ovi prijavljeni ima nji par sto im je ban iznad vrata
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Jel to nesto na mene123456 je napisao/la:Italia je napisao/la:ja sam cuo da je on otisao.. a sto se tice novog igraca ako nije problem da sacekamo 2-3 dana jer ovu je ekipu pratilo jako dosta inaktivnih igraca, pa dok nadjemo dobrog da onda ti javimo ko ce biti novi igrac Heroja..
Ionako nemozete novoga igraca ubaciti dok dubrava na ovoj temi nenapise da nece vise igrati ligu.Nema veze sto je to napisao na nekoj drugoj temi da odlazi sa foruma.Znaci mora to ovdje napisati ili meni na pp.Do tada je on vas clan.A ako slucajno budete uzimali novoga igraca razmislite ko ce to biti jer od ovi prijavljeni ima nji par sto im je ban iznad vrataa ima par igraca sto cekaju a mislim da su dobri prognozeri.
Ma ja sam se umirio, evo me sjedim sa Ahmom
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vukovi su i teoretski obezbjedili plasman u 2.ss.ba ligu . I dalje su ekipa koja nema niti jednog remija u sve 3 lige . 
- samir_tm87
- Kontakt:
Italia je napisao/la:ja sam cuo da je on otisao.. a sto se tice novog igraca ako nije problem da sacekamo 2-3 dana jer ovu je ekipu pratilo jako dosta inaktivnih igraca, pa dok nadjemo dobrog da onda ti javimo ko ce biti novi igrac Heroja..
- haris_alibaba
- Kontakt:
vukovi zla pobjedom jucer od 2:1 na svome terenu ovjerili prvi titulu u sve tri lige i tako ce u zadnje kolo uci rastereceni. Treba spomenuti da je jucer na stadion a i u prostorijama kluba nakon utakmice organizovana velika proslava prvog trofeja ove ekipe. I nakon ovog uspjehas navodno se prica o kupivini ovog kluba od strane kuvajtskih sejika.
Jedan od navijaca: "Dugo u noc se cula pjesma we are the champions."
Jedan od navijaca: "Dugo u noc se cula pjesma we are the champions."
18.kolo najvjerovatnije ce biti postavljeno tek u Utorak ili Srijedu.Dok vidim ko kad igra ovi Englezi zezaju a u Subotu je Bozic tako da taj dan nema parova.Moguce da ce biti na ponudi samo Englezi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Po rasporedu Englezi igraju u Nedelju 26.12.Ako se nebi odgodilo kolo parovi 18.kola ce biti postavljeni u Utorak.Igraju jos Skoti i Belgijanci ali mislim da postavim sve Engleze da u zadnjem kolu neubacam nove lige jedino Bonus par bi morao biti iz Skotske ili Belgiske lige.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
mi smo nasli osobu koja ce biti novi clan ekipe.. samo, kako da to realizujemo i kad cemo moci promjeniti ime i grb?
Za novog igraca sam vec objasnio ali ponovit cu.Dakle dubrava ako se nejavi morate cekati tri njegova izostanka a to znaci dacete uci u novu sezonu sa igracem manje.Ako se dubrava javi ovdje ili meni na pp i kaze da napusta ss.ligu vi odma mozete ubaciti novoga igraca.Italia je napisao/la:mi smo nasli osobu koja ce biti novi clan ekipe.. samo, kako da to realizujemo i kad cemo moci promjeniti ime i grb?
Sto se tice grba i imena kluba cim kapiten to odobri moze se realizovati.Ali nilo bi dobro da to uradite izmedju dvije sezone da nebi pravili meni jos dodatnog posla.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
Sekretaru je mora to bas tako..mislim postujemo pravila al...nije u redu da budemo oslabljeni na pocetku sljedece sezone...mislim da ce se i ostali sloziti...cak imam pp gdje je on javio da se oprasta..mogu i sliku postavit
Al eto..pokusat cemo ga kontaktirat..ako ne budemo uspjeli molio bih da se nas zahtjev uvazi i napravi iznimka jer stvarno smo mi nemocni po tome pitanju...a nadam se da ce nas i ostali podrzati
Razumijemo pravila i po kojem to principu ide al situacija je takva kakva je....
al pokusat cemo ga kontaktirati pa da se i ovdje javi...
Al eto..pokusat cemo ga kontaktirat..ako ne budemo uspjeli molio bih da se nas zahtjev uvazi i napravi iznimka jer stvarno smo mi nemocni po tome pitanju...a nadam se da ce nas i ostali podrzati
al pokusat cemo ga kontaktirati pa da se i ovdje javi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hocete li mene kupit, cijena je 2 gige limita mjesecno i od jednog i od drugog, da gledam Romu i Indianu na netu
Na koji nacin fercera ovo ak budemo treci i onda igramo sa trecim "sazada" iz druge lige. jel se igra jedna tekma il dvije?
Na koji nacin fercera ovo ak budemo treci i onda igramo sa trecim "sazada" iz druge lige. jel se igra jedna tekma il dvije?
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:hocete li mene kupit, cijena je 2 gige limita mjesecno i od jednog i od drugog, da gledam Romu i Indianu na netu![]()
Jedna.Kao u KUP-u .
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ime i grb ce biti promjenjeni u medjusezoni koja ce valjda ubrzo ako sam dobro skontao.. a za dubravu jbga..
- samir_tm87
- Kontakt:
Italia je napisao/la:ime i grb ce biti promjenjeni u medjusezoni koja ce valjda ubrzo ako sam dobro skontao.. a za dubravu jbga..
a mene neces da kupis cc
ja bi da promjenim klub,ako je neko zainteresovan neka javi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa šta fali malo igrati i u trečoj ligi..ne moraš odmah napuštati tim ako ispadatezenicanin je napisao/la:ja bi da promjenim klub,ako je neko zainteresovan neka javi
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
zenicanin je napisao/la:ja bi da promjenim klub,ako je neko zainteresovan neka javi
Prelazni rok je od postavljanja prvoga kola do postavljanja 4.kola.Znaci trebas odigrati jos ovo kolo a poslije ako nadjes drugi klub javi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Otkud to da ekipa domacina Delfin,ima da tipuje 6 parova plus bonus par,dok gosti BHF 5 parova i bonus par.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.